Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

QUOTE(mime @ 2009 05 26, 20:10)
man nerodo schmoll.gif  schmoll.gif

Not Found schmoll.gif
Mes kokios tai nenusipelniusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 05 15, 12:30)
Koks cia rastukas? Labai grazus kepuriukas! thumbup.gif

Rodausi ir as:
user posted image

O kaip jus eret sia kepuryte ar tikslei pagal schemute ar keitet ka? As jau tiek su ja sau nervu prigadinau blink.gif nu niekapi nesigauna dydis...neriu 8men dukrytei pagal schema permaza o dar ir pakausis islindes juokingai...padvigubinau daba vietuoj 11 22 stulpelius padariau...bet musiau visai gryba pjaunu,taip? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo franciska: 26 gegužės 2009 - 23:21
QUOTE(dodone @ 2009 05 26, 19:54)
Kaip supratau peperony paredagavo kad matytusi is nuorodu? Ar dabar matote?

Nieko nerodo... schmoll.gif
Atsakyti
O štai ir mano baigta kepurytė
Atsakyti
Nu kas per uzsispyrusios nuorodos biggrin.gif doh.gif dedu kitaip :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
aaaa, pagaliau bigsmile.gif
labai fainos kepšės, ta pirma, rožinė, ypač
Atsakyti
Man ta antra labai idomi g.gif tokios pati sau noreciau wub.gif
Atsakyti
Aciu tau peperoni uz pagalba. 4u.gif Siandien ir man jau neberode. g.gif Matai pirma karta per picasa dejau. Gal ka ne taip padariau. blush2.gif Kita karta taip nebedarysiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2009 05 27, 10:29)
Aciu tau peperoni uz pagalba.  4u.gif Siandien ir man jau neberode.  g.gif  Matai pirma karta per picasa dejau. Gal ka ne taip padariau.  blush2.gif Kita karta taip nebedarysiu.. smile.gif

Picasa visada pavagia foto po kiek laiko sad.gif dek per Photobucketa, flickra ar kt. psl.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. as vis ziuriu ziuriu i tuos kepuriukus, jie labai grazus ir is storu siulu nerti. is kur tokiu gauti? vienas variantas - senus siulus sukt i storesnius, o antras? pirkt babinas ir sukt tokio storio? nes nelabai esu macius tokiu siulu pirkt g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 05 27, 10:49)
Sveikos. as vis ziuriu ziuriu i tuos kepuriukus, jie labai grazus ir is storu siulu nerti. is kur tokiu gauti? vienas variantas - senus siulus sukt i storesnius, o antras? pirkt babinas ir sukt tokio storio? nes nelabai esu macius tokiu siulu pirkt  g.gif  blush2.gif

o man atrodo, kad JASMIN turėtų pakakti storumo. Manau, kad paieškojus ir daugiau atsirastų.
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 05 27, 10:53)
o man atrodo, kad JASMIN turėtų pakakti storumo. Manau, kad paieškojus ir daugiau atsirastų.

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti