[/quote]
Sveikutes, as cia vis dar apie ta pacia ziemine pagalbos ieskau.
Radau va dar kazka panasaus (principas mezgimo cia panasus, ar netgi vienodas) ir su schema, bet vistiek nalabai suprantu nuo ko cia pradet? Gal galit pasidalinti savo patirtimi ir padet?
Vaidulka,yra...stai ji
panele Prym,aciu supratau...
Shura,o as nelabai imatau,ten lyg ir po 2 pradzioj,paskui lyg ir 3
panele Prym,aciu supratau...
Dodone, ar tik nebus cia is kairessumezgiamos akys kartu, o ie desines padidinamas ju skaicius atitinkamai? Tada ir gautusi istrizas mezginys, o susukus- kepure
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 25, 12:50)
nu zinok neben paskutinej eilej 3 kilputes, nes kinieciai megsta taip nupiesti tas kilputes tokias istestas bet 2
O kepuriuku grozis
Naujausias mano darbelis
Ir ant modeliuko
Naujausias mano darbelis
Ir ant modeliuko
QUOTE(shara @ 2009 05 25, 16:42)
super kepuryte , o jau modeliuko plaukuciai
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 25, 12:50)
turiu aš ją, na bet niekad neatkreipiu dėmesio, kol neužrodo kas nors fainuoliška šita tik schemos kokybė
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 25, 18:27)
turiu aš ją, na bet niekad neatkreipiu dėmesio, kol neužrodo kas nors fainuoliška šita tik schemos kokybė
va butent,ji man tokia simpatuke pasirode,nu bet gal kaip nors iveiksiu as ja,tik dabar jau pradejau vyrui nert ,paskui imsiuos sitos...
QUOTE(gitapita @ 2009 05 22, 21:50)
Toks toks, Bonda, baik erzinti, greiciau sakyk, kaip ismezgei
va sitaip, berods
QUOTE(Olaiva @ 2009 05 23, 19:46)
mano mažasis vyrukas su linine dryzuota kepuryte
jau lino spalvytes
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 25, 06:59)
Neriu ir nesuprantu,ten kur prasideda tie ale kaubureliai tokie,as kaip suprantu tai 3sunerti i viena,bet neimatau ar yra pynutes akiu ten kiek tarpe ar nera...ir ar jos paskui didinas ar kaip,neimatau as nors tu ka...padekit
o ne taip?
QUOTE(gitapita @ 2009 05 25, 13:21)
Dodone, ar tik nebus cia is kairessumezgiamos akys kartu, o ie desines padidinamas ju skaicius atitinkamai? Tada ir gautusi istrizas mezginys, o susukus- kepure
Na gal?.. Reiks kada pabandyt. Jei gausis, butinai pasidalysiu su jumis kaip visa tai padariau.
Va kokias indomias kepures siandien radau, tik gaila be jokiu schemuciu, bet galima pacioms pritaikyti kazkokius rastelius, svarbu ideja..