Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

Arba gali buti tuniso rastas.versiu dabar sena zurnaliuka .Tai labai panasus.Atrodo kaip megzta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 22, 15:27)
Labai gražu liežuvį rodyt ane? Nemiega,nemiega, tokia jau mano dalia  doh.gif Nešiojuos tašėj siūlus su pradėtu viršugalviu ir nėra kada nert. Kas bjauriausia tai ir vakare rupūžoks nemiega, o ryte neturiu laiko tokiems darbams  doh.gif

blush2.gif nea, prisiminiau save pries pries..nu senai jau tongue.gif lotuliukas.gif panasiai buvo ax.gif

QUOTE(Prula @ 2009 05 22, 15:43)
Aš čia su tokiu klausimu, kaip iškrakmolyti nertas skrybelaites.

su Luga thumbup.gif

QUOTE(jo-vita7 @ 2009 05 22, 16:52)

O kaip si kepuryte nerta?  g.gif kazkaip idomiai stulpeliai eina aplinkui

itariu kazkas pan i sita -tik cia buvo mano nerta ziemine is pusvilnes mirksiukas.gif tai vaizdelis siek tiek kitoks mirksiukas.gif
tik be tu iskilimu ten
ne toks, kaip tie idube?
user posted image
Atsakyti
Toks toks, Bonda, baik erzinti, greiciau sakyk, kaip ismezgei biggrin.gif
Atsakyti
oi kiek cia diskuciju del mano skrybeliuko biggrin.gif cia zemu stulpeliu neriant per viduri akutes
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2009 05 22, 22:06)
oi kiek cia diskuciju del mano skrybeliuko  biggrin.gif cia zemu stulpeliu neriant per viduri akutes

O galima aiskiau,ta prasme,kai 2akys,tai neri tiesiog durdama ne i aki ,o i viduri tarp ty 2akiu?
Bonda,sakyk kaip ten isnerta,labai jau mandriai g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mezgejelės!

pirmą kartą nunėriau skrybelaitę su nedideliais "bryliais", dabar beliko ją tik iškrakmolinti, ko gero pats sunkiausias darbas,nes kaip skaičiau jūsų temoje,kad norint gražiai tuos brylius išdailinti imatės visokių priemonių, noriu jūsų paklaust o ar tas skrybelaites su bryliais neriate vienu ir tuo pačiu vąšelio numeriu, ar pačią skrybelę neriate tarkim nr.1,5, o brylius nr.1.Aš nėriau tuo pačiu, viena mano draugė sako kar brylius reikia nerti kitu nr., tuomet ir tie bryliai paskui dailiai "kibo", tad noriu jūsų patarimų,o kaip jūs neriate? visų, visų jūsų darbeliai superiniai, nerkit ir toliau, šaunuolės!!!!!
Atsakyti
gal galit padėti cray.gif niekaip nepadarau tokio snapelio... gaunasi tik prilipęs prie kaktos... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos...

Naujas darbukas... Mano merginos kasdien nori puoštis kita kepuryte... doh.gif Dar nepabaigus vienos-jau būna išrinkta nauja spalva kitam kepuriukui...

user posted image
Atsakyti
mano mažasis vyrukas rolleyes.gif su linine dryzuota kepuryte

user posted image

ir mažoji dama smile.gif yarn art Begonia 1 matkelis susinere cool.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 05 23, 20:46)

Labai gražūs kepuriukai ir labai gražūs modeliukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 05 23, 20:46)

gražios kepurytės thumbup.gif o į mergytę negaliu atsižiūrėti wub.gif super ir kepurytė ir mergytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
a.narus, pasiseke tavo mergytems su mamyte nerejyte.
Olaiva, puiki berniukiska, bet jau mergaitiska - pritrenkianti. Ypac geliukas ir MERGIUKAS
Atsakyti