Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

QUOTE(Prula @ 2009 05 22, 15:43)
Aš čia su tokiu klausimu, kaip iškrakmolyti nertas skrybelaites. Savo merginom nunėriau, bet noriu kad brylius gražiai stovėtų atsirietęs kaip tikros skrybelės. Gal kas nepatingės receptą kokio stiprumo "sirupėlį" iš krakmolo daryt, kad normaliai sukietėtų  g.gif Badžiau krakmolyt, ant puslitrinio stiklainio padžioviau, bet nelabai gaunas. Mačiau foto kitos merginų skrybeliukai taip gražiai stovi. Galvoju, gal brylius per sunkus man gavos (visos akys paprastos su vienu užmetimu)  g.gif bet kita skrybeliukė su kitokiu raštu, bet ir nenori stovėt  g.gif kaži kame bėda  unsure.gif

ant litro didelis kupinas saukstas krakmolo. uzvirini vandeni ir tada supili krakmola ismaisyta truputyje kieko vandens, maisai, neleidi kad uzvirtu ir isjungi. kai atvesta pamerki kepuriuka. tada brylius lyginu kad butu grazus ir tiesus, o tada kepuriuka mauni ant tinkamos formos, bet taip kad briliai guletu tiesiai padeti ant pagrindo.na cia sunkiausia rasti forma. dar naudojuosi tuo kad turiu paprastu medziaginiu skrybeliu tada maunu ant kokios skrybeles o visa skrybele dar ant kazko, jei forma per auksta tada brylius tenka paramstyti puodukais ir visais kitais buities dalykais kad jie guletu tiesiai lotuliukas.gif oi zinotumet kiek visokiu irankiu panaudoju kad isgauciau tai ko noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_online: 22 gegužės 2009 - 16:14
QUOTE(Laura_online @ 2009 05 22, 17:14)
ant litro didelis kupinas saukstas krakmolo. uzvirini vandeni ir tada supili krakmola ismaisyta truputyje kieko vandens, maisai, neleidi kad uzvirtu ir isjungi. kai atvesta pamerki kepuriuka. tada brylius lyginu kad butu grazus ir tiesus, o tada kepuriuka mauni ant tinkamos formos, bet taip kad briliai guletu tiesiai padeti ant pagrindo.na cia sunkiausia rasti forma. dar naudojuosi tuo kad turiu paprastu medziaginiu skrybeliu tada maunu ant kokios skrybeles o visa skrybele dar ant kazko, jei forma per auksta tada brylius tenka paramstyti puodukais ir visais kitais buities dalykais kad jie guletu tiesiai  lotuliukas.gif oi zinotumet kiek visokiu irankiu panaudoju kad isgauciau tai ko noriu  lotuliukas.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 05 22, 16:43)
Aš čia su tokiu klausimu, kaip iškrakmolyti nertas skrybelaites. Savo merginom nunėriau, bet noriu kad brylius gražiai stovėtų atsirietęs kaip tikros skrybelės. Gal kas nepatingės receptą kokio stiprumo "sirupėlį" iš krakmolo daryt, kad normaliai sukietėtų  g.gif Badžiau krakmolyt, ant puslitrinio stiklainio padžioviau, bet nelabai gaunas. Mačiau foto kitos merginų skrybeliukai taip gražiai stovi. Galvoju, gal brylius per sunkus man gavos (visos akys paprastos su vienu užmetimu)  g.gif bet kita skrybeliukė su kitokiu raštu, bet ir nenori stovėt  g.gif kaži kame bėda  unsure.gif

Kaip tik turiu progą nauja skrybėle pasirodyt rolleyes.gif
user posted image
user posted image

Džiovinau užmovus ant kamuolio, o bryliukus, kad nukarę nebūtų, paramsčiau susuktais rankšluosčiais. Gal nelabai matosi, bet labai gražiai tiesiai laikosi.
Kadangi dariau dovanai, tai buvo verta pavargti, bet vienoj vietoj bryliuką prisabačinau vis tiek, nes nežinau, ar jubiliatės mama tokiom beleberdom norės užsiiminėti.

O čia kaip atrodo supakuota, nes galvodama kaip tą padaryti (ir keikdamasi) sugaišau daugiau laiko nei nerdama:
user posted image

O supakavusi dar išverčiau visus namus, ieškodama kaspinėlio perrišimui. Kuris buvo įvertas į skrybėlę doh.gif Kažkodėl tuo metu prisiminiau istoriją apie bobutę, ieškojusią pamestų akinių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 22 gegužės 2009 - 16:46
[quote=Laura_online,2009 05 22, 14:19]
kokie saunus darbeliai visu wub.gif
Papildyta:
mano kelios is paskutiniuju

user posted image

O kaip si kepuryte nerta? g.gif kazkaip idomiai stulpeliai eina aplinkui
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 05 22, 17:52)

O kaip si kepuryte nerta?  g.gif kazkaip idomiai stulpeliai eina aplinkui

Jei neklystu paprastu stulpeliu
Atsakyti
bet tai stulpelis eina vertikaliai kai neri, o ne horizontaliai. o sioje kepuryteje, jei neklystu, stulpelis horizontalus
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 22, 17:43)
Kaip tik turiu progą nauja skrybėle pasirodyt rolleyes.gif

Ar ši skrybėlė nerta pagal servetėlės raštą?
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 22, 18:45)
Ar ši skrybėlė nerta pagal servetėlės raštą?

Taip ax.gif
Atsakyti
Aš tą pačią schemą atsispausdinus turiu kiepkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 05 22, 17:52)
mano kelios is paskutiniuju

user posted image

O kaip si kepuryte nerta?  g.gif kazkaip idomiai stulpeliai eina aplinkui

man panašu, kad ji numegzta virbalais trikotažo raštu (gerosiomis akimis) ir kraštai apnerti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 gegužės 2009 - 18:20
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 22, 19:10)
Aš tą pačią schemą atsispausdinus turiu kiepkai  lotuliukas.gif

Nu neblogai tas lapų raštelis žiūrisi;) Tik gailiuosi, kad neužsirašiau, kaip nėriau, gal norėsiu kada pakartot.
Tai lauksim skrybėlės-dvynukės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 22, 18:19)
man panašu, kad ji numegzta virbalais trikotažo raštu (gerosiomis akimis) ir kraštai apnerti g.gif

Arba vis dėlto nerta, bet vąšelį kišant ne per viršutinę kilpelę, o už jos.
Atsakyti