Pasigirsiu ir as katik baigta kepurike vaikinui Tik voras gavos issipletes kaip varle
QUOTE(bumbasi @ 2009 05 21, 20:33)
nuostabi ideja berniukui
ir kitos kepurytes labai kabai grazios,kasdien po kelis karrtus paziuriu ir pasidziaugiu darbeliais,nuostabus visi darbukai nu tikrai supernerejeles ir supermezgejeles
gal kas turi kaubojiskos kepures schema...ir dar labai reikia adreso vieno,kur daug kepuriu buvo ideta,tik dauguma be schemu...perinstaliavo kompa ir nebeturiu
Papildyta:
Va tarkim gal kas paaiskintu kaip nerti sita pirma,ruda???labai labai noriu...
Papildyta:
Va tarkim gal kas paaiskintu kaip nerti sita pirma,ruda???labai labai noriu...
nesimato nuotraukos
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 21, 15:52)
Gal gali idet sitos kepurytes rastuka,arba siaip gal kuri kita turit?Labai grazi man ji.As amzinai cia visko prasau,bet retai kuri ideda
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 05 21, 22:05)
Gal gali idet sitos kepurytes rastuka,arba siaip gal kuri kita turit?Labai grazi man ji.As amzinai cia visko prasau,bet retai kuri ideda
I Jusu uzklausa jau anksciau 23-me puslapyje BONDA Jums pateikusi si rasteli.
QUOTE(Viliausmama @ 2009 05 21, 19:52)
I Jusu uzklausa jau anksciau 23-me puslapyje BONDA Jums pateikusi si rasteli.
Dekui uz atsakyma,bandau susirast,gal kazka prazioplinau
Ta rasteli is 23as turiu issisaugojus,bet cia tik apatine kepures dalis,mane domina pati pradzia,tas virsus kepures,kaip ten ta gelyte taip graziai ismegzt,man neuztenka pasiziuret,reikia kazkokio paaiskinimo.
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 05 21, 23:26)
Ta rasteli is 23as turiu issisaugojus,bet cia tik apatine kepures dalis,mane domina pati pradzia,tas virsus kepures,kaip ten ta gelyte taip graziai ismegzt,man neuztenka pasiziuret,reikia kazkokio paaiskinimo.
Patirtis ateina per praktiką
Jau daug kartų viskas buvo dėta ir net keliose temose. Nepyk...
ČIA rasi daug visko, jei dar neturi.
Sėkmės
Mano pirmas kepurinis bandymas-dukriukui
kepuriukui į komplieeeeektą-mobilrunkenukas
kepuriukui į komplieeeeektą-mobilrunkenukas
Sveikos, gal galetumete pagelbeti, noriu nusimegzti sia kepure, tik truputi nesuprantu, atrodo lyg ir nuo virsugalvio megzta, bet po kazko idomiai pasirode ta vidurine dalis, kaip nuo pakausio megzta ir sujungta su virsugalvio, ar cia tik man taip atrodo Ir pagal schema, nesuprantu nuo kur pradet megzti snapeli Dar tas kabliukas kaip mezgamas Zodziu biski susimutinau
Gal kas gali padeti, is anksto dekui
QUOTE(Kristina Z. @ 2009 05 22, 09:16)
Sveikos, gal galetumete pagelbeti, noriu nusimegzti sia kepure, tik truputi nesuprantu, atrodo lyg ir nuo virsugalvio megzta, bet po kazko idomiai pasirode ta vidurine dalis, kaip nuo pakausio megzta ir sujungta su virsugalvio, ar cia tik man taip atrodo Ir pagal schema, nesuprantu nuo kur pradet megzti snapeli Dar tas kabliukas kaip mezgamas Zodziu biski susimutinau
O kur ta kepuraitė?