Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

Pasigirsiu ir as katik baigta kepurike vaikinui ax.gif Tik voras gavos issipletes kaip varle blush2.gif lotuliukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 21 gegužės 2009 - 19:33
QUOTE(bumbasi @ 2009 05 21, 20:33)
Pasigirsiu ir as katik baigta kepurike vaikinui ax.gif Tik voras gavos issipletes kaip varle blush2.gif  lotuliukas.gif
user posted image user posted image

nuostabi ideja berniukui 4u.gif

ir kitos kepurytes labai kabai grazios,kasdien po kelis karrtus paziuriu ir pasidziaugiu darbeliais,nuostabus visi darbukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu tikrai supernerejeles ir supermezgejeles thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turi kaubojiskos kepures schema...ir dar labai reikia adreso vieno,kur daug kepuriu buvo ideta,tik dauguma be schemu...perinstaliavo kompa ir nebeturiu doh.gif
Papildyta:
Va tarkim gal kas paaiskintu kaip nerti sita pirma,ruda???labai labai noriu...
user posted image
Atsakyti
nesimato nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 21, 15:52)
pasirodom su nauja kiepa
user posted image

Gal gali idet sitos kepurytes rastuka,arba siaip gal kuri kita turit?Labai grazi man ji.As amzinai cia visko prasau,bet retai kuri ideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 05 21, 22:05)
Gal gali idet sitos kepurytes rastuka,arba siaip gal kuri kita turit?Labai grazi man ji.As amzinai cia visko prasau,bet retai kuri ideda smile.gif

I Jusu uzklausa jau anksciau 23-me puslapyje BONDA Jums pateikusi si rasteli.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2009 05 21, 19:52)
I Jusu uzklausa jau anksciau 23-me puslapyje BONDA Jums pateikusi si rasteli.
Dekui uz atsakyma,bandau susirast,gal kazka prazioplinau smile.gif
Atsakyti
Ta rasteli is 23as turiu issisaugojus,bet cia tik apatine kepures dalis,mane domina pati pradzia,tas virsus kepures,kaip ten ta gelyte taip graziai ismegzt,man neuztenka pasiziuret,reikia kazkokio paaiskinimo.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 05 21, 23:26)
Ta rasteli is 23as turiu issisaugojus,bet cia tik apatine kepures dalis,mane domina pati pradzia,tas virsus kepures,kaip ten ta gelyte taip graziai ismegzt,man neuztenka pasiziuret,reikia kazkokio paaiskinimo.

Patirtis ateina per praktiką 4u.gif
Jau daug kartų viskas buvo dėta ir net keliose temose. Nepyk...

ČIA rasi daug visko, jei dar neturi.

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 22 gegužės 2009 - 07:12
Mano pirmas kepurinis bandymas-dukriukui smile.gif

user posted image

kepuriukui į komplieeeeektą-mobilrunkenukas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete pagelbeti, noriu nusimegzti sia kepure, tik truputi nesuprantu, atrodo lyg ir nuo virsugalvio megzta, bet po kazko idomiai pasirode ta vidurine dalis, kaip nuo pakausio megzta ir sujungta su virsugalvio, ar cia tik man taip atrodo g.gif Ir pagal schema, nesuprantu nuo kur pradet megzti snapeli g.gif Dar tas kabliukas kaip mezgamas g.gif Zodziu biski susimutinau doh.gif
Gal kas gali padeti, is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina Z. @ 2009 05 22, 09:16)
Sveikos, gal galetumete pagelbeti, noriu nusimegzti sia kepure, tik truputi nesuprantu, atrodo lyg ir nuo virsugalvio megzta, bet po kazko idomiai pasirode ta vidurine dalis, kaip nuo pakausio megzta ir sujungta su virsugalvio, ar cia tik man taip atrodo g.gif  Ir pagal schema, nesuprantu nuo kur pradet megzti snapeli  g.gif Dar tas kabliukas kaip mezgamas  g.gif  Zodziu biski susimutinau  doh.gif
Gal kas gali padeti, is anksto dekui  4u.gif

O kur ta kepuraitė?
Atsakyti