Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

Dabar pagalvojau, kokį "naudingą" patarimą davėm bendrom jėgom: vienai formulė tinka idealiai, kitai kepurės pagal ją per didelės, dar vienai - per mažos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 14:10)
nu va -ne viena as -pasirodo thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Po 4 metų jau ir aš turbūt bambėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 21, 14:13)
Dabar pagalvojau, kokį "naudingą" patarimą davėm bendrom jėgom: vienai formulė tinka idealiai, kitai kepurės pagal ją per didelės, dar vienai - per mažos lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
nu pakelet nuotaika mergytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 21, 13:13)

isvada, isvedus vidurki -tinkama thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 05 08, 11:16)
Berniukiška kepurytė

user posted image user posted image user posted image

Sveikutes mergytes 4u.gif

Jetau, kokiu cia grooooooziu yra wub.gif atsiprasau, kad taip ilindau... ir su prasymu blush2.gif Gal kuriai nebutu sunku man i AZ imesti rastuka ir schemute tokiu kepuryciu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif na kur gale susirisa ax.gif BUCIAU LABAI DEKINGA!!!! Noriu savo princesei nunerti ka nors vasarai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,

As cia visai ne i tema, nes jau vasara ne uz kalnu, bet beieskodama kazko vasarisko pas rusaites, radau visai miela žiemišką kepuriuka. Toks paprastas, bet idomus, tik va beda as galvoju galvoju, kaip cia butu galima isgauti toki besisukanti rasta kaip spirale. Nuo ko ir kaip reiketu pradet megzt, kad sitaip gautusi? Nu neveikia galva nors tu ka. Gal kas galetu pagelbet? Klausiu dabar, nes paskui atejus ziemai pamirsiu isvis. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Naujas darbelis

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 13:47)
uztat, kad senai kabu cia -kokie 4ti metai blush2.gif  tai zinok, uzknise ir igrise tie patys klausimai ir prasymai -ypa cjei buvo ideta pries kelis psl blush2.gif  tongue.gif  as kai buvau nauja visas senas temas perkraciau, visas schemas patikusias uzsiseivinau ax.gif gerai, kai nauju yra  - ideda, padeda, nebumba tongue.gif

O kaip smagu kai ant mūsų bumba, kad mes bumbam lotuliukas.gif

Man ta formulė schmoll.gif nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 21, 14:50)
O kaip smagu kai ant mūsų bumba, kad mes bumbam  lotuliukas.gif

Man ta formulė  schmoll.gif  nesigauna  schmoll.gif

nors viena senbuve pasirode tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasirodom su nauja kiepa
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 21 gegužės 2009 - 18:13
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 15:51)
nors viena senbuve pasirode tongue.gif  thumbup.gif

Reikia frontą palaikyt bigsmile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2009 05 21, 18:52)
pasirodom su nauja kiepa

Nugi grožis wub.gif

Nebeturiu laiko nerti kiepkų, įsisdėjau į vežimą nu bet vaikštom ir negaliu prisėsti doh.gif Nerčiau naktim, ale tingiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar viena redaguota kepuryte...o kitos jau matytos
user posted image
vaidulka,aciu
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2009 05 21, 15:16)
Sveikutes merginos,

As cia visai ne i tema, nes jau vasara ne uz kalnu, bet beieskodama kazko vasarisko pas rusaites, radau visai miela žiemišką kepuriuka. Toks paprastas, bet idomus, tik va beda as galvoju galvoju, kaip cia butu galima isgauti toki besisukanti rasta kaip spirale. Nuo ko ir kaip reiketu pradet megzt, kad sitaip gautusi? Nu neveikia galva nors tu ka. Gal kas galetu pagelbet? Klausiu dabar, nes paskui atejus ziemai pamirsiu isvis. smile.gif

Labai įdomi kepurė. Čia gal taip nors įstrižai megzta vis pridedant akių. Jeigu rasit aprašymą, būtinai pasidalinkit ax.gif

QUOTE(juratike13 @ 2009 05 21, 18:52)
pasirodom su nauja kiepa

Labai graži smile.gif
Atsakyti