Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

QUOTE(Shura @ 2009 05 21, 12:03)
tai visada mezgimas nerimas - tai kuryba
bent jau man...
mezgu ir as ne pirmi metai ... visko esu isbandzius ir ardyt nemazai tenka....

sia formule radau rusiskame saite kur savo patarimais dalijosi sakyciau mezgeja profesionale, ir kazkodel perskaicius man nekilo mintis kad reikia tik puse blyno matuot o visa  mirksiukas.gif

ta formule cia nenaujiena, kas skaito senai sitas temas mirksiukas.gif mirksiukas.gif ir cia ji buvo butent su padalinta is dvieju, kad matuot nuo viduriuko mirksiukas.gif mirksiukas.gif cia geometrine formule apskritimo spindulio ir tiek mirksiukas.gif tik deja nevisom pasiteisina, man asmeniskai gaunas maisai, o ne kepures pagal ja blush2.gif

o del profesionaliu -tai nemanau blush2.gif cia nemazesne -tik akd pasyvesnes nei pries keleta metu buvo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 gegužės 2009 - 12:29
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 21, 13:15)
Formulė yra apskritimo ilgio ir greičiausiai ne mezgėjos išrasta (nors ką gali žinoti g.gif ): C=2(pi)R, norint gauti 2R (blyno skersmenį), reikia ilgį (C, arba galvytės apimtį, dalinti iš pi). O jei blynas matuojamas sulenkus per pusę, tai tada dar ir iš 2 padalinti.
Man ta formulė niekada neveikia, nes aš neriu ne blyną, o bliūduką, tai visada reikia keletu cm daugiau platinti.

tai taip - ta formule daugiau orientacine, juk nenunersi milimetras i milimetra, bet man ji padeda ax.gif

kiekviena mezgeja turi savo formules, savo patirti, savo "fintus" kaip as vadinu tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 13:23)
ta formule cia nenaujiena, kas skaito senai sitas temas mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ir cia ji buvo butent su padalinta is dvieju, kad matuot nuo viduriuko mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  cia geometrine formule apskritimo spindulio ir tiek mirksiukas.gif  tik deja nevisom pasiteisina, man asmeniskai gaunas maisai, o ne kepures pagal ja blush2.gif

o del profesionaliu -tai nemanau blush2.gif  cia nemazesne -tik akd pasyvesnes nei pries keleta metu buvo cool.gif

ti zinoma mezgejoms daug kas nenaujiena, bet temute skaito ir nemazai naujokiu, ir naujai i SM prisijungusiu mamyciu - nemanau kad cia kazkas blogo jei as ar kas kitas pasikartos ir parasys dar karta tapati, ar imes tapacia schema jau rodyta kazkurioje praejusioje temoje, nevisos juk naujokes moka ir zino kad dar yra kazkur kazkas...

Atsakyti
Nunėrus esu tik kelias kepkas, bet visas kažkaip automatiškai pataikiau su dydžiais thumbup.gif
QUOTE(Shura @ 2009 05 21, 12:31)
o jei visgi norisi pamatuoti beneriant ir pasiziureti kaip gaunasi - as prsipuciu baliona reikiamos apimties ir matuoju  lotuliukas.gif
ko tik neprisigalvoji kai reikia  blush2.gif

va čia tai idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 21, 11:51)
Ale tikrai ir mergaitei labai graziai atrodo  thumbup.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 05 21, 12:36)
nemanau kad cia kazkas blogo jei as ar kas kitas pasikartos ir parasys dar karta tapati, ar imes tapacia schema jau rodyta kazkurioje praejusioje temoje, nevisos juk naujokes moka ir zino kad dar yra kazkur kazkas...

na, bet ir nesakiau, kad blogai rolleyes.gif tik apakau, del to 16, nes mano formule sako dar ir is 2 padalint ir tiek cool.gif nesusikalbejom is pirmo sykio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 13:40)
na, bet ir nesakiau, kad blogai rolleyes.gif 

bet zinok kazkaip pastebejau blush2.gif kad visad pakomentuoji jei kokia naujoke papraso jau rodytos schemutes ar drugelio .... lotuliukas.gif
Atsakyti
Įmesiu kepuriuką vakare dukriuko thumbup.gif Rėmiausi vienos jūsų (Sharos) pavyzduku, tai super gerai gavosi platinimas/siaurinimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 21 gegužės 2009 - 12:48
QUOTE(Shura @ 2009 05 21, 12:43)
bet zinok kazkaip pastebejau  blush2.gif  kad visad pakomentuoji jei kokia naujoke papraso jau rodytos schemutes ar drugelio ....  lotuliukas.gif

uztat, kad senai kabu cia -kokie 4ti metai blush2.gif tai zinok, uzknise ir igrise tie patys klausimai ir prasymai -ypa cjei buvo ideta pries kelis psl blush2.gif tongue.gif as kai buvau nauja visas senas temas perkraciau, visas schemas patikusias uzsiseivinau ax.gif gerai, kai nauju yra - ideda, padeda, nebumba tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 gegužės 2009 - 12:48
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 13:47)
uztat, kad senai kabu cia -kokie 4ti metai blush2.gif  tai zinok, uzknise ir igrise tie patys klausimai ir prasymai -ypa cjei buvo ideta pries kelis psl blush2.gif  tongue.gif  as kai buvau nauja visas senas temas perkraciau, visas schemas patikusias uzsiseivinau ax.gif gerai, kai nauju  - yra ideda, padeda, nebumba tongue.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 21, 13:15)
Formulė yra apskritimo ilgio ir greičiausiai ne mezgėjos išrasta (nors ką gali žinoti g.gif ): C=2(pi)R, norint gauti 2R (blyno skersmenį), reikia ilgį (C, arba galvytės apimtį, dalinti iš pi). O jei blynas matuojamas sulenkus per pusę, tai tada dar ir iš 2 padalinti.
Man ta formulė niekada neveikia, nes aš neriu ne blyną, o bliūduką, tai visada reikia keletu cm daugiau platinti.

nugi cia paprasciuasian geometrine formule, kuria kiekviena is musu studijavo kokioj 7 klasej! mirksiukas.gif
pasikartoju, ale ir as noriu pabumbet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
pas mus uzsuko baltoji meska:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 21 gegužės 2009 - 12:55
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 13:23)
ta formule cia nenaujiena, kas skaito senai sitas temas mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ir cia ji buvo butent su padalinta is dvieju, kad matuot nuo viduriuko mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  cia geometrine formule apskritimo spindulio ir tiek mirksiukas.gif  tik deja nevisom pasiteisina, man asmeniskai gaunas maisai, o ne kepures pagal ja blush2.gif

O man kaip tik pagal ją visos per mažos doh.gif

QUOTE(Shura @ 2009 05 21, 13:36)
kiekviena mezgeja turi savo formules, savo patirti, savo "fintus" kaip as vadinu  tongue.gif

Čia tai teisybė ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 13:47)
uztat, kad senai kabu cia -kokie 4ti metai blush2.gif  tai zinok, uzknise ir igrise tie patys klausimai ir prasymai -ypa cjei buvo ideta pries kelis psl blush2.gif  tongue.gif  as kai buvau nauja visas senas temas perkraciau, visas schemas patikusias uzsiseivinau ax.gif gerai, kai nauju yra  - ideda, padeda, nebumba tongue.gif

Nu aš neseniai į šitą skyrelį įlindau, bet šitą tai irgi pastebėjau. Atrodo, kažką smulkiai išaiškini, po 5 min. kitoj temoj vėl to paties klausia. Tai biškį piktumas paima.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 21, 13:08)

Nu aš neseniai į šitą skyrelį įlindau, bet šitą tai irgi pastebėjau. Atrodo, kažką smulkiai išaiškini, po 5 min. kitoj temoj vėl to paties klausia. Tai biškį piktumas paima.

nu va -ne viena as -pasirodo thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti