Kiek daug groziu
Rodausi ir as paskutinius savo darbelius
QUOTE(shara @ 2009 05 20, 11:55)
mano panelei reikia tokios neutralios papurės gal schemutę gali? arba bent papasakok kaip didinai/mažinai, nu nesigauna man nors tu ką
shara
O kaip darei kasytes? Tiesiog supynei tris siūlus? Ar storiau?
O kaip darei kasytes? Tiesiog supynei tris siūlus? Ar storiau?
QUOTE(Capricorn @ 2009 05 20, 14:03)
mano panelei reikia tokios neutralios papurės gal schemutę gali? arba bent papasakok kaip didinai/mažinai, nu nesigauna man nors tu ką
Na, as didinau tuos geles lapelius, t.y. platinau juos, pridedama stulpelius.
QUOTE(Pookelis @ 2009 05 20, 14:13)
dariau storiau, neriau po tris virvutes ir paskui jas supyniau,jei tik is siulu, tai butu labai jau plonos
shara
labai grazios kepurytes O melyna kaip puikiai dera prie merginos akyciu spalvos
labai grazios kepurytes O melyna kaip puikiai dera prie merginos akyciu spalvos
mūsų papuraitė
Sveikos mergaites
Atsiprasau,kad isibraunu,bet noriu paklaust.Sugalvojau as sunui nunert kepuraite.Schema turiu,galvos apimtis 51cm.Kaip zinoti,kad kepuryte bus nei per maza nei per didele?Ar neriant reik dadet akiu?Vat nzn kaip nunert tinkama kepuryte,kad tiktu vaikui ant galvos ir nereiktu 100kartu ardyti.
Aciu
Atsiprasau,kad isibraunu,bet noriu paklaust.Sugalvojau as sunui nunert kepuraite.Schema turiu,galvos apimtis 51cm.Kaip zinoti,kad kepuryte bus nei per maza nei per didele?Ar neriant reik dadet akiu?Vat nzn kaip nunert tinkama kepuryte,kad tiktu vaikui ant galvos ir nereiktu 100kartu ardyti.
Aciu
QUOTE(munli @ 2009 05 20, 18:28)
Sveikos mergaites
Aciu
Aciu
Kai neriat, iš karto matuokit. Turi gražiai ant pakaušiuko gaubtis. Jei per maža ar per didelė, galima rašto motyvų pamažint ar padidint arba pyneles, jei yra, trumpesnes nerti. O nuo ardymų, deja, nė didžiausios asės, po 20 metų neriančios, nėra apsaugotos
Mergytes, gal kas turit skrybelaiciu schemuciu?
Atsiprasau, kad kartojuosi, bet dar neradau.
Aciu
Atsiprasau, kad kartojuosi, bet dar neradau.
Aciu
QUOTE(fishke @ 2009 05 20, 15:27)
Labai grazi kepuraite,gal kartais gali idet schemute?
laba ryta
saunuoles kokios grazios kepurytes
o sita kepuryte galima padaryti ir mergaitika va kaip atrodo
saunuoles kokios grazios kepurytes
QUOTE(meganija @ 2009 05 20, 11:33)
Deja, netokios mergaitiskos reik.Niu kazkurtais buvau uzmaciusi nuotrauka bet ten buvo be shemos
o sita kepuryte galima padaryti ir mergaitika va kaip atrodo