Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

QUOTE(Laura_online @ 2009 05 14, 09:44)
aja virsus labai grazus, bet neteko matyti schemutes

nu ir man grazus, tas virsus, galvuoju gal kas mate kur ar zino kaip cia padaryti g.gif
Atsakyti
paskutinis darbelis, tiks splava fotikas iskraipo truputi, ji tokia elektrine wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir vel kiek grozybiu mezgejeles prinerusios thumbup.gif Akys raibsta nuo kepuriuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2009 05 14, 09:44)
aja virsus labai grazus, bet neteko matyti schemutes

labai idomi. reiks paeksperimentuot. Ten kazkaip persukta ir nerta toliau. Idomi tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2009 05 14, 09:19)
mergaites gal kas zino kaip sita grozi nunerti g.gif

Nunėrus viduriuką, neriami žiedlapiukai iš ilgų pynelių kilpų ir paskui apneriami žemais stulpeliais. Jie turėtų garbanotis. O nunėrus juos reikia persukti. Tik akių skaičiaus tai nesimato niekaip, matyt, reiks bandyti pataikyti bandymų ir klaidų metodu smile.gif
Labai įdomiai sugalvota, dar nieko panašaus nebuvau mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2009 05 13, 09:26)
sveikos 4u.gif

va kokią kepurę savo mergelei nunėriau - tik bėda bėda - nenešioja unsure.gif ji apskritai nemegzta mano megztų daiktų... gal atsižiūri kol mezgu ir nebenori blush2.gif  tongue.gif
ar kam nors taip būna g.gif

Maniskiai mielai nesioja, net ir didysis. Bet turiu pasitart pradzioj su jais ko noretu, o tada nuneriu ir su dziaugsmu nesioja ir visiem giriasi wub.gif blush2.gif blush2.gif
Siaip, kai papuosi drugeliais, gelytem ar pan. manau nuomone apie kepuryte turetu pasikeist. Aisku "pasikonsultuok" ko dukriukas noretu mirksiukas.gif
Noreciau i as tokio tipo kepuriuka nunert panelei, bet man tokie kazko nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 14, 10:20)
Nunėrus viduriuką, neriami žiedlapiukai iš ilgų pynelių kilpų ir paskui apneriami žemais stulpeliais. Jie turėtų garbanotis. O nunėrus juos reikia persukti. Tik akių skaičiaus tai nesimato niekaip, matyt, reiks bandyti pataikyti bandymų ir klaidų metodu smile.gif
Labai įdomiai sugalvota, dar nieko panašaus nebuvau mačiusi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaLaura1 @ 2009 05 14, 10:26)

Būtų malonu, jei protingo ką parašytumėt,o nebalionėlius dėtumėt dėl žinučių skaičiaus 4u.gif

radau panašią schemą, tik čia maži tie persukimai:
user posted image
schema:
http://picasaweb.goo...766701219605554
Atsakyti
Labukas merginos, gal kuri turit issisaugujusios berniukisku modeliuku shemuciu ax.gif noriu nunerti sunenui kepuriuka,bet nesu nerusi nieko berniukams ax.gif blush2.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
natuliona matau, kad labai daznai kepurytes puosiat boruzelemis, gal galetumete papasakoti, kaip jas neriat? man jos dieviskai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2009 05 14, 09:19)
traukinukas labai grazus wub.gif
o cia berniukui mastau.gif

taip berniukui tongue.gif

aciu visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miminukas2 @ 2009 05 14, 12:02)
natuliona matau, kad labai daznai kepurytes puosiat boruzelemis, gal galetumete papasakoti, kaip jas neriat? man jos dieviskai atrodo smile.gif

labai paprastai, viskas is galvos, pradedu nuo 6-8 akiupynutes, paskui stulpeliai be uzmetimu ir kiekvienoje po 2 dadedu ir taip keleta eiliu, paskui neriu nieko nedidinu, reikia jau paciai ziureti kiek, kad forma butu apvelesne, kiek is viso eiliu tai nepasakysiu biggrin.gif paskui apmezgu su juodu siulu ir padarau ta viena kur akytes biski pailga, o jau taskiukai tai su adata 4u.gif
Atsakyti