Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

o as galiu tik pasidziaugt jusu darbeliais nes nemoku taip graziai,sekmes jums mamytes thumbup.gif cia mums krikstynoms numezge mezgejauser posted image
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2009 05 12, 18:06)
o as galiu tik pasidziaugt jusu darbeliais nes nemoku taip graziai,sekmes jums mamytes thumbup.gif cia mums krikstynoms numezge mezgejauser posted image

O kas trugdo ismokti mirksiukas.gif nei viena negimem mokedamos kepuriukus nerti biggrin.gif
Saunus kostiumelis wub.gif Saunuole mezgeja thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų kepurytė-skarytė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 12 gegužės 2009 - 18:58
QUOTE(mime @ 2009 05 12, 18:19)
Kaip tik ruošiuoši, šitą skarelę nert 4u.gif nersim kartu smile.gif
šitoj schemoj pirma nunerta ta juostelė(ten 4 akys pynutės uždėtos ir nerta į ilgį),o aš žadu tą dalį nunerti ilgą pagal galvytę pamatuosiu, kiek pynutės akių reiks(manau kokį 140akių turėtų užtekti),man taip patogiau g.gif o daugiau pagal schemą antrą dalį smile.gif

aa tai panašiai supratau... tai sunku įveizėt tuos raštus doh.gif kiti gerai matos bet kiti doh.gif

pasirodysim skarytes mirksiukas.gif

Jūs čia tiek visokių grožių dedat visos, nespėju veizėt ir rinktis... jau atrodo kokią nusižiūriu, bac dar kelios gražių gražiausios doh.gif visų noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=meganija,2009 05 11, 18:18]
[quote=jovitn,2009 05 11, 17:04]
[quote=meganija,2009 05 11, 11:14]
Aciu aciu 4u.gif
O cia dar keletas kepuriuku ax.gif
user posted image

sita labai grazi wub.gif , o kaip jus padarot kad tokia marga butu? blush2.gif

Aciu blush2.gif
Taigi cia siuliukai tokie mirksiukas.gif
[/quote]
is pradziu parasiau paskui jau paciai daejo blush2.gif .... jau siandien nusipirkau spalvotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2009 05 12, 19:06)
o as galiu tik pasidziaugt jusu darbeliais nes nemoku taip graziai,sekmes jums mamytes thumbup.gif cia mums krikstynoms numezge mezgeja[

Aš tai tik prieš porą mėnesių pirmą kartą gyvenime vašelį į rankas paėmiau doh.gif , narplioju, kažkas gaunasi panašaus į kepures biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

Kaip jūs didinat kepurytę? Kaip pradžią padarot? Niekaip nesigauna doh.gif arba garbanojasi arba riečiasi unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=Laura_online,2009 05 12, 13:26]kazkas praset rasto schemos kepurytes su snapeliu, prasom

Aciu labai,as prasiau...
[quote=Katukė,2009 05 12, 21:20]

Kaip jūs didinat kepurytę? Kaip pradžią padarot? Niekaip nesigauna  doh.gif  arba garbanojasi arba riečiasi  unsure.gif  verysad.gif
[/quote]
as neriu taip...
1eile-6-8pynutes
2-12 su uzmetimu
3-24stulpeliai(i kiekviena po 2)
4-36stulpeliai(i kas antra ),toliau i kas trecia ir taip toliau...
taigi didinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 13 gegužės 2009 - 07:15
QUOTE(pulina @ 2009 05 12, 16:42)
Inetux,rožinė labai graži... čia turbūt galima nert pagal skrybėliuko schemutę kokią, tik nekrakmolint  g.gif  labai man patiko  wub.gif

QUOTE(ra-mune @ 2009 05 12, 17:55)
Labai jau  wub.gif  sita skybelyte kepuryte...gal butu galima schemute...nugi nusineriau kepuryte, bet noriu graziu bryliuku...nu bet kai reik  doh.gif  niekur neberandu

Labai aciu visom uz pagyrimus. 4u.gif Kepuryte nerta is dvieju kepuriu schemu biggrin.gif
Kepuriukas:
http://picasaweb.goo...886425966790914

Bryliukai:
http://picasaweb.goo...028701700148834

Aisku pakrakmolijus butu gevesis skrybeliukas, bet cia buvo uzsakoves toks noras ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

va kokią kepurę savo mergelei nunėriau - tik bėda bėda - nenešioja unsure.gif ji apskritai nemegzta mano megztų daiktų... gal atsižiūri kol mezgu ir nebenori blush2.gif tongue.gif
ar kam nors taip būna g.gif

user posted image user posted image

dar ją reikia papuošti-išsiuvinėti... tik nežinau ar verta blush2.gif
Atsakyti
Grazi kepurye wub.gif
O is kokiu tu siuliuku neri? Gal jai kanda kepuryte g.gif Pabandyk nunerti medvilniniais siuliukais. kokia kvietka ar drugeli prikabinki g.gif gal jai graziau atrodys su papuosimu smile.gif
Maniske mielai nesioja kepuriukus,bet tik is medvilniniu siuliuku nertas,kitu siuluku ji nepripazysta biggrin.gif jai niezti galva,kasosi ir tokia nelaiminga pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meganija: 13 gegužės 2009 - 09:01
ačiū 4u.gif

tik kad ji net uždėti neleidžia blush2.gif

šiaip tai pirma mano nerta kepurytė [sarafanas komplekte dar yra ax.gif ] - tai pabandymui ir ėmiau akrilą ... o šiap ir nededu, kai karšta g.gif nemanau, kad griaužia - čia kažkas kitas unsure.gif

mezgiau pgl šį modeliuką - įdedu, jei prireiktu mirksiukas.gif (atleiskit, jei pasikartosiu)
user posted image user posted image
Atsakyti