Mūsų kepurytė-skarytė
QUOTE(mime @ 2009 05 12, 18:19)
Kaip tik ruošiuoši, šitą skarelę nert nersim kartu
šitoj schemoj pirma nunerta ta juostelė(ten 4 akys pynutės uždėtos ir nerta į ilgį),o aš žadu tą dalį nunerti ilgą pagal galvytę pamatuosiu, kiek pynutės akių reiks(manau kokį 140akių turėtų užtekti),man taip patogiau o daugiau pagal schemą antrą dalį
šitoj schemoj pirma nunerta ta juostelė(ten 4 akys pynutės uždėtos ir nerta į ilgį),o aš žadu tą dalį nunerti ilgą pagal galvytę pamatuosiu, kiek pynutės akių reiks(manau kokį 140akių turėtų užtekti),man taip patogiau o daugiau pagal schemą antrą dalį
aa tai panašiai supratau... tai sunku įveizėt tuos raštus kiti gerai matos bet kiti
pasirodysim skarytes
Jūs čia tiek visokių grožių dedat visos, nespėju veizėt ir rinktis... jau atrodo kokią nusižiūriu, bac dar kelios gražių gražiausios visų noriu
[quote=meganija,2009 05 11, 18:18]
[quote=jovitn,2009 05 11, 17:04]
[quote=meganija,2009 05 11, 11:14]
Aciu aciu
O cia dar keletas kepuriuku
sita labai grazi , o kaip jus padarot kad tokia marga butu?
Aciu
Taigi cia siuliukai tokie
[/quote]
is pradziu parasiau paskui jau paciai daejo .... jau siandien nusipirkau spalvotu
[quote=jovitn,2009 05 11, 17:04]
[quote=meganija,2009 05 11, 11:14]
Aciu aciu
O cia dar keletas kepuriuku
sita labai grazi , o kaip jus padarot kad tokia marga butu?
Aciu
Taigi cia siuliukai tokie
[/quote]
is pradziu parasiau paskui jau paciai daejo .... jau siandien nusipirkau spalvotu
QUOTE(gutute @ 2009 05 12, 19:06)
o as galiu tik pasidziaugt jusu darbeliais nes nemoku taip graziai,sekmes jums mamytes cia mums krikstynoms numezge mezgeja[
Aš tai tik prieš porą mėnesių pirmą kartą gyvenime vašelį į rankas paėmiau , narplioju, kažkas gaunasi panašaus į kepures
Kaip jūs didinat kepurytę? Kaip pradžią padarot? Niekaip nesigauna arba garbanojasi arba riečiasi
[quote=Laura_online,2009 05 12, 13:26]kazkas praset rasto schemos kepurytes su snapeliu, prasom
Aciu labai,as prasiau...
[quote=Katukė,2009 05 12, 21:20]
Kaip jūs didinat kepurytę? Kaip pradžią padarot? Niekaip nesigauna arba garbanojasi arba riečiasi
[/quote]
as neriu taip...
1eile-6-8pynutes
2-12 su uzmetimu
3-24stulpeliai(i kiekviena po 2)
4-36stulpeliai(i kas antra ),toliau i kas trecia ir taip toliau...
taigi didinu
Aciu labai,as prasiau...
[quote=Katukė,2009 05 12, 21:20]
[/quote]
as neriu taip...
1eile-6-8pynutes
2-12 su uzmetimu
3-24stulpeliai(i kiekviena po 2)
4-36stulpeliai(i kas antra ),toliau i kas trecia ir taip toliau...
taigi didinu
QUOTE(pulina @ 2009 05 12, 16:42)
Inetux,rožinė labai graži... čia turbūt galima nert pagal skrybėliuko schemutę kokią, tik nekrakmolint labai man patiko
QUOTE(ra-mune @ 2009 05 12, 17:55)
Labai jau sita skybelyte kepuryte...gal butu galima schemute...nugi nusineriau kepuryte, bet noriu graziu bryliuku...nu bet kai reik niekur neberandu
Labai aciu visom uz pagyrimus. Kepuryte nerta is dvieju kepuriu schemu
Kepuriukas:
http://picasaweb.goo...886425966790914
Bryliukai:
http://picasaweb.goo...028701700148834
Aisku pakrakmolijus butu gevesis skrybeliukas, bet cia buvo uzsakoves toks noras
Grazi kepurye
O is kokiu tu siuliuku neri? Gal jai kanda kepuryte Pabandyk nunerti medvilniniais siuliukais. kokia kvietka ar drugeli prikabinki gal jai graziau atrodys su papuosimu
Maniske mielai nesioja kepuriukus,bet tik is medvilniniu siuliuku nertas,kitu siuluku ji nepripazysta jai niezti galva,kasosi ir tokia nelaiminga pasidaro
O is kokiu tu siuliuku neri? Gal jai kanda kepuryte Pabandyk nunerti medvilniniais siuliukais. kokia kvietka ar drugeli prikabinki gal jai graziau atrodys su papuosimu
Maniske mielai nesioja kepuriukus,bet tik is medvilniniu siuliuku nertas,kitu siuluku ji nepripazysta jai niezti galva,kasosi ir tokia nelaiminga pasidaro