Sveikutes
nu jau kepuriuku groziai tai net zodziu ner .... net sunku isrinkt graziausius... visi super
noriu ir as saviskes parodyt.... mano baltos nes tokiu pageidavo ...
mano naujas darbelis
QUOTE(Shura @ 2009 05 12, 10:27)
Gal galima schemą kepurės su snapeliu? Labai graži
Ai gal geriau visu dar karta perziurejau
jau koks grozis gal yra 1 ir 2 schemutes?
QUOTE(natuliona @ 2009 05 09, 12:46)
naujas darbelis
Labai grazus tavo kepuriu uzbaigimas, kaip tu ji darai ? nu man taip nesigauna
Sveikutes
nu jau kepuriuku groziai tai net zodziu ner .... net sunku isrinkt graziausius... visi super
Labai grazios.Kaip man patinka tokie rasteliai Gal gali pirmosios schemute imesti . nu labai labai kepuriukai
QUOTE(Herma @ 2009 05 12, 12:54)
butent sitoj tai 10 stulpeliu su uzmetimu i viena aki, o paskui dar su baltu siulu stulpeliai be uzmetimu
kazkas praset rasto schemos kepurytes su snapeliu, prasom
QUOTE(justicir @ 2009 01 25, 11:54)
kas supranta paaiškinki.... kraštelis (apie veidą) čia turbūt atskirai prinertas, nes atrodo skersai yra (kita kryptim) ar man tik taip atrodo
Inetux,rožinė labai graži... čia turbūt galima nert pagal skrybėliuko schemutę kokią, tik nekrakmolint labai man patiko
QUOTE(Inetux @ 2009 05 12, 09:08)
Labai jau sita skybelyte kepuryte...gal butu galima schemute...nugi nusineriau kepuryte, bet noriu graziu bryliuku...nu bet kai reik niekur neberandu
QUOTE(pulina @ 2009 05 12, 16:42)
kas supranta paaiškinki.... kraštelis (apie veidą) čia turbūt atskirai prinertas, nes atrodo skersai yra (kita kryptim) ar man tik taip atrodo
Kaip tik ruošiuoši, šitą skarelę nert nersim kartu
šitoj schemoj pirma nunerta ta juostelė(ten 4 akys pynutės uždėtos ir nerta į ilgį),o aš žadu tą dalį nunerti ilgą pagal galvytę pamatuosiu, kiek pynutės akių reiks(manau kokį 140akių turėtų užtekti),man taip patogiau o daugiau pagal schemą antrą dalį
QUOTE(mime @ 2009 05 12, 18:19)
Kaip tik ruošiuoši, šitą skarelę nert nersim kartu
šitoj schemoj pirma nunerta ta juostelė(ten 4 akys pynutės uždėtos ir nerta į ilgį),o aš žadu tą dalį nunerti ilgą pagal galvytę pamatuosiu, kiek pynutės akių reiks(manau kokį 140akių turėtų užtekti),man taip patogiau o daugiau pagal schemą antrą dalį
kaip tik savaitgali baigiau sia skaryte.nezinau ar ka netaip dariau ar kas kita,bet vienas sonas riecias i viena puse kitas i kita