Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

Sveikutes 4u.gif
nu jau kepuriuku groziai tai net zodziu ner .... net sunku isrinkt graziausius... visi super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

noriu ir as saviskes parodyt.... mano baltos ax.gif nes tokiu pageidavo ...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mano naujas darbelis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 12 gegužės 2009 - 09:51
QUOTE(Shura @ 2009 05 12, 10:27)

Gal galima schemą kepurės su snapeliu? Labai graži wub.gif

Ai gal geriau visu dar karta perziurejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 12 gegužės 2009 - 09:59
noriu ir as saviskes parodyt.... mano baltos  ax.gif  nes tokiu pageidavo ...

jau koks grozis wub.gif gal yra 1 ir 2 schemutes?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2009 05 09, 12:46)
naujas darbelis 4u.gif

Labai grazus tavo kepuriu uzbaigimas, kaip tu ji darai ? nu man taip nesigauna g.gif

Sveikutes  4u.gif
nu jau kepuriuku groziai tai net zodziu ner .... net sunku isrinkt graziausius... visi super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai grazios.Kaip man patinka tokie rasteliai bigsmile.gif Gal gali pirmosios schemute imesti . nu labai labai kepuriukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2009 05 12, 12:54)
Labai grazus tavo kepuriu uzbaigimas, kaip tu ji darai ? nu man taip nesigauna  g.gif

butent sitoj tai 10 stulpeliu su uzmetimu i viena aki, o paskui dar su baltu siulu stulpeliai be uzmetimu 4u.gif
Atsakyti
mano žalioji smile.gif
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2009 05 12, 13:02)
butent sitoj tai 10 stulpeliu su uzmetimu i viena aki, o paskui dar su baltu siulu stulpeliai be uzmetimu 4u.gif

Nu aš irgi taip darau g.gif
Atsakyti
kazkas praset rasto schemos kepurytes su snapeliu, prasom

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2009 01 25, 11:54)

kas supranta paaiškinki.... kraštelis (apie veidą) čia turbūt atskirai prinertas, nes atrodo skersai yra (kita kryptim) ar man tik taip atrodo bigsmile.gif

Inetux,rožinė labai graži... čia turbūt galima nert pagal skrybėliuko schemutę kokią, tik nekrakmolint g.gif labai man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 05 12, 09:08)
user posted image

Labai jau wub.gif sita skybelyte kepuryte...gal butu galima schemute...nugi nusineriau kepuryte, bet noriu graziu bryliuku...nu bet kai reik doh.gif niekur neberandu
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 05 12, 16:42)
kas supranta paaiškinki.... kraštelis (apie veidą) čia turbūt atskirai prinertas, nes atrodo skersai yra (kita kryptim) ar man tik taip atrodo  bigsmile.gif

Kaip tik ruošiuoši, šitą skarelę nert 4u.gif nersim kartu smile.gif
šitoj schemoj pirma nunerta ta juostelė(ten 4 akys pynutės uždėtos ir nerta į ilgį),o aš žadu tą dalį nunerti ilgą pagal galvytę pamatuosiu, kiek pynutės akių reiks(manau kokį 140akių turėtų užtekti),man taip patogiau g.gif o daugiau pagal schemą antrą dalį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 12 gegužės 2009 - 17:48
QUOTE(mime @ 2009 05 12, 18:19)
Kaip tik ruošiuoši, šitą skarelę nert 4u.gif nersim kartu smile.gif
šitoj schemoj pirma nunerta ta juostelė(ten 4 akys pynutės uždėtos ir nerta į ilgį),o aš žadu tą dalį nunerti ilgą pagal galvytę pamatuosiu, kiek pynutės akių reiks(manau kokį 140akių turėtų užtekti),man taip patogiau g.gif o daugiau pagal schemą antrą dalį smile.gif

kaip tik savaitgali baigiau sia skaryte.nezinau ar ka netaip dariau ar kas kita,bet vienas sonas riecias i viena puse kitas i kita doh.gif biggrin.gif
Atsakyti