mergaitės gal turit schemutę, nors gal čia jos net nereikia kaip numerti va tokią kepurytę http://picasaweb.goo...904827218691650
QUOTE(Soni @ 2009 05 11, 18:21)
masiniukas koks fainas
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 11, 18:37)
kaip spalvinga
mano paskutinis darbelis
QUOTE(meganija @ 2009 05 11, 10:44)
o iš kokių siūlų ji nerta? matau, kad tokie stambesni, gal pavadinimą pasakytumėt?
Meganija,aciu...cia maxi,tik kiekviena eile skirtingu spalvu
natuliona,aciu...o taviske ir super...tik pasakyk man kaip tu speji...
natuliona, meganija, juratike13, Soni - gražūs visų darbukai
natuliona, kokiai galvos apimciai nerta paskutinioji? kiek gavosi tų vertikalių "eilikių"? ir rimtai, musiek naktim varai - tokie greiciai
natuliona, kokiai galvos apimciai nerta paskutinioji? kiek gavosi tų vertikalių "eilikių"? ir rimtai, musiek naktim varai - tokie greiciai
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 12, 07:02)
Meganija,aciu...cia maxi,tik kiekviena eile skirtingu spalvu
Matai kaip taip spalvos graziai pereina
Natuliona gal tu koki kinieti namuose turi tempai tai nerealus viena diena skaryte kita kepuryte
Papildyta:
QUOTE(jolka1224 @ 2009 05 11, 22:32)
o iš kokių siūlų ji nerta? matau, kad tokie stambesni, gal pavadinimą pasakytumėt?
Taip storesni siuliukai etiketes neberandu tai ir pavadinimo negaliu pasakyti,o pirkau Maximoj vienas matkiukas bebuvo likes buciau daugiau pagriebus o ir kaina tik 2.99lt
Cia puses metuku kleckiukui krikstynom Tik modelis mano
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 12, 08:02)
aciu, speju
QUOTE(fishke @ 2009 05 12, 08:54)
apie 50 cm galvos apimciai ir tuvertikaliu eiliuku gavosi 16 , bet as didinau ir akiu skaiciu tarp ju
QUOTE(meganija @ 2009 05 12, 09:08)
Natuliona gal tu koki kinieti namuose turi tempai tai nerealus viena diena skaryte kita kepuryte
neturiu kiniecio
QUOTE(natuliona @ 2009 05 12, 09:15)
apie 50 cm galvos apimciai ir tuvertikaliu eiliuku gavosi 16 , bet as didinau ir akiu skaiciu tarp ju
o schema cia sita ?? ar pagal kitą nėrei?
nes neiziuriu- nepasididina
kaip didinai akutes?
Inetux gražu
QUOTE(fishke @ 2009 05 12, 09:23)
o schema cia sita ?? ar pagal kitą nėrei?
kaip didinai akutes?
kaip didinai akutes?
taip pagal sita
idedu didesne
matai pas mane skylutes didesnes gavosi, nes as vietoj 2 neriau 3, o paskui ir 4 akys, ir tarp tu stulpeliu su uzmetimais vietoj 1 pas mane 2, nes siuliukai buvo biski storesni ir man paprasciausia netilpdavo 8 stulpeliai su uzmetimu
Ardziau sita kepka 3 kartus kol patakiau
merginos, pavargau ieskoti drugeliu schemos, padekit - imeskit nuoroda, ar schema. Is anksto aciu.