Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

mergaitės gal turit schemutę, nors gal čia jos net nereikia g.gif kaip numerti va tokią kepurytę http://picasaweb.goo...904827218691650
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 05 11, 18:21)
mano pirmas blynas berniukui  biggrin.gif

masiniukas koks fainas thumbup.gif

QUOTE(juratike13 @ 2009 05 11, 18:37)

O cia kitai mergytei nerta spalvingoji ax.gif

kaip spalvinga wub.gif

mano paskutinis darbelis 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 11, 10:44)
Labas rytas Jums tariu su gelsvu  kepuriuku  biggrin.gif
Niu va nunarpliojau siaip ne taip  blush2.gif

o iš kokių siūlų ji nerta? matau, kad tokie stambesni, gal pavadinimą pasakytumėt?
Atsakyti
Meganija,aciu...cia maxi,tik kiekviena eile skirtingu spalvu 4u.gif
natuliona,aciu...o taviske ir super...tik pasakyk man kaip tu speji... thumbup.gif
Atsakyti
natuliona, meganija, juratike13, Soni - gražūs visų darbukai wub.gif

natuliona, kokiai galvos apimciai nerta paskutinioji? kiek gavosi tų vertikalių "eilikių"? g.gif ir rimtai, musiek naktim varai - tokie greiciai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 gegužės 2009 - 07:54
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 12, 07:02)
Meganija,aciu...cia maxi,tik kiekviena eile skirtingu spalvu 4u.gif
natuliona,aciu...o taviske ir super...tik pasakyk man kaip tu speji... thumbup.gif

Matai kaip g.gif taip spalvos graziai pereina mirksiukas.gif
Natuliona gal tu koki kinieti namuose turi lotuliukas.gif tempai tai nerealus thumbup.gif viena diena skaryte kita kepuryte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolka1224 @ 2009 05 11, 22:32)
o iš kokių siūlų ji nerta? matau, kad tokie stambesni, gal pavadinimą pasakytumėt?

Taip storesni siuliukai mirksiukas.gif etiketes neberandu tai ir pavadinimo negaliu pasakyti,o pirkau Maximoj vienas matkiukas bebuvo likes verysad.gif buciau daugiau pagriebus mirksiukas.gif o ir kaina tik 2.99lt thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Cia puses metuku kleckiukui krikstynom ax.gif Tik modelis mano biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 12, 08:02)

aciu, speju biggrin.gif
QUOTE(fishke @ 2009 05 12, 08:54)
natuliona, kokiai galvos apimciai nerta paskutinioji? kiek gavosi tų  vertikalių "eilikių"?  g.gif ir rimtai, musiek naktim varai - tokie greiciai  bigsmile.gif

apie 50 cm galvos apimciai ir tuvertikaliu eiliuku gavosi 16 4u.gif , bet as didinau ir akiu skaiciu tarp ju 4u.gif

QUOTE(meganija @ 2009 05 12, 09:08)
Natuliona gal tu koki kinieti namuose turi  lotuliukas.gif tempai tai nerealus  thumbup.gif  viena diena skaryte kita kepuryte  mirksiukas.gif

neturiu kiniecio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2009 05 12, 09:15)
apie 50 cm galvos apimciai ir tuvertikaliu eiliuku gavosi 16 4u.gif , bet as didinau ir akiu skaiciu tarp ju 4u.gif

o schema cia sita ?? ar pagal kitą nėrei?

user posted image
nes neiziuriu- nepasididina unsure.gif
kaip didinai akutes? mirksiukas.gif

Inetux gražu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 gegužės 2009 - 08:24
QUOTE(fishke @ 2009 05 12, 09:23)
o schema cia sita ?? ar pagal kitą nėrei?

user posted image
nes neiziuriu- nepasididina  unsure.gif
kaip didinai akutes?  mirksiukas.gif

taip pagal sita 4u.gif
idedu didesne 4u.gif
matai pas mane skylutes didesnes gavosi, nes as vietoj 2 neriau 3, o paskui ir 4 akys, ir tarp tu stulpeliu su uzmetimais vietoj 1 pas mane 2, nes siuliukai buvo biski storesni ir man paprasciausia netilpdavo 8 stulpeliai su uzmetimu smile.gif
Ardziau sita kepka 3 kartus kol patakiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
merginos, pavargau ieskoti drugeliu schemos, padekit - imeskit nuoroda, ar schema. Is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(pupa x @ 2009 05 12, 10:02)
merginos, pavargau ieskoti drugeliu schemos, padekit - imeskit nuoroda, ar schema. Is anksto aciu.

user posted image

ir dar
user posted imageuser posted image
Atsakyti