Pasirodau ir as
Tik del tiuningo vis dar sprendziu ko noriu...
QUOTE(lelllyte @ 2009 05 11, 10:41)
istikro tai taip, bet as megstu daugiau nerti pagal schemas o jei kas man nepatinka tai as perdarau
cia dar viena kepuryte
cia dar viena kepuryte
O as tai neriu be schemu nes ju nesuprantu ta geltona kepuryte tai pirmoji kuria neriau pagal schema
Grazi kepuryte man tie papuosimai gelytes,drugeliai tai taip graziai atrodo,gali paprasciausia kepurike nunerti,bet pridek graziu papuosimu ir ji atrodo nerealiai
Papildyta:
QUOTE(kacumota @ 2009 05 11, 10:41)
Kokios fainulkos
Drugelis dera prie baltos kepurytes,o prie ruzavos danerciau daugiau gelyciu ir apmetyciau aplink visa kepuryte
Na ir kepurių užderėjo
Ir visos tokios gražios
NUOSTABU
Ir visos tokios gražios
NUOSTABU
QUOTE(meganija @ 2009 05 11, 11:50)
O as tai neriu be schemu nes ju nesuprantu ta geltona kepuryte tai pirmoji kuria neriau pagal schema
Grazi kepuryte man tie papuosimai gelytes,drugeliai tai taip graziai atrodo,gali paprasciausia kepurike nunerti,bet pridek graziu papuosimu ir ji atrodo nerealiai
cia tai teisybe kad prinerus ant kepuryciu papuosimu visai pakeicia jos isvaizda
QUOTE(Kristina Z. @ 2009 05 10, 23:07)
Labai dekui uz paaiskinima, o kaip tuos pusinius numegzti, kur krastuose yra?
Pusiniai mezgami ne aplink, kaip servetėlė, o per pusę, t.y. įpusėjus (kaip mezgami visi) eilę, nėrinys apsukamas aplink ir grįžtama atgal irgi didinant akių skaičių
Vis uzmirstu paklaust... gal kuri naudojot dazus medvilniniamas siulams?. Maximoj kazkokiu yra... reikia papuosimui butent zalios spalvos, o as tokiu siulu neturiu. reikia nedaug, tai galvoju, balta nunerus galima butu i dazus imerkt.. gal kuri bandet dazyt? Ar jie nenusiplauna, kokios spalvos gaunas?
[quote=meganija,2009 05 11, 11:14]
Aciu aciu
O cia dar keletas kepuriuku
sita labai grazi , o kaip jus padarot kad tokia marga butu?
Aciu aciu
[quote=jovitn,2009 05 11, 17:04]
Aciu aciu
Aciu
Taigi cia siuliukai tokie
Aciu aciu
Aciu
Taigi cia siuliukai tokie
mano pirmas blynas berniukui
laPerla,labai grazus futbolo kamuolys...
O cia kitai mergytei nerta spalvingoji
O cia kitai mergytei nerta spalvingoji
Soni sauni kepuryte o masiniukas tai tikrai grazuoliukas toks
juratike13 Kas cia per siuliukai,nesu tokiu uzmacius niekur
juratike13 Kas cia per siuliukai,nesu tokiu uzmacius niekur