Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

Pasirodau ir as
user posted image
Tik del tiuningo vis dar sprendziu ko noriu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelllyte @ 2009 05 11, 10:41)
istikro tai taip, bet as megstu daugiau nerti pagal schemas blush2.gif o jei kas man nepatinka tai as perdarau
cia dar viena kepuryte
user posted image

O as tai neriu be schemu nes ju nesuprantu doh.gif ta geltona kepuryte tai pirmoji kuria neriau pagal schema blush2.gif
Grazi kepuryte thumbup.gif man tie papuosimai gelytes,drugeliai tai taip graziai atrodo,gali paprasciausia kepurike nunerti,bet pridek graziu papuosimu ir ji atrodo nerealiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kacumota @ 2009 05 11, 10:41)
Pasirodau ir as
user posted image
Tik del tiuningo vis dar sprendziu ko noriu... g.gif

Kokios fainulkos wub.gif
Drugelis dera prie baltos kepurytes,o prie ruzavos danerciau daugiau gelyciu ir apmetyciau aplink visa kepuryte blush2.gif
Atsakyti
Na ir kepurių užderėjo doh.gif
Ir visos tokios gražios biggrin.gif
NUOSTABU thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 11, 11:50)
O as tai neriu be schemu nes ju nesuprantu  doh.gif  ta geltona kepuryte tai pirmoji kuria neriau pagal schema  blush2.gif 
Grazi kepuryte  thumbup.gif  man tie papuosimai gelytes,drugeliai tai taip graziai atrodo,gali paprasciausia kepurike nunerti,bet pridek graziu papuosimu ir ji atrodo nerealiai  biggrin.gif

cia tai teisybe kad prinerus ant kepuryciu papuosimu visai pakeicia jos isvaizda
Atsakyti
QUOTE(Kristina Z. @ 2009 05 10, 23:07)
Labai dekui uz paaiskinima, o kaip tuos pusinius numegzti, kur krastuose yra?  blush2.gif

Pusiniai mezgami ne aplink, kaip servetėlė, o per pusę, t.y. įpusėjus (kaip mezgami visi) eilę, nėrinys apsukamas aplink ir grįžtama atgal irgi didinant akių skaičių wink.gif ax.gif
Atsakyti
Vis uzmirstu paklaust... gal kuri naudojot dazus medvilniniamas siulams?. Maximoj kazkokiu yra... reikia papuosimui butent zalios spalvos, o as tokiu siulu neturiu. reikia nedaug, tai galvoju, balta nunerus galima butu i dazus imerkt.. ax.gif gal kuri bandet dazyt? Ar jie nenusiplauna, kokios spalvos gaunas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 11 gegužės 2009 - 13:56
[quote=meganija,2009 05 11, 11:14]
Aciu aciu 4u.gif
O cia dar keletas kepuriuku ax.gif

user posted image

sita labai grazi wub.gif , o kaip jus padarot kad tokia marga butu? blush2.gif
Atsakyti
[quote=jovitn,2009 05 11, 17:04]
[quote=meganija,2009 05 11, 11:14]
Aciu aciu 4u.gif
O cia dar keletas kepuriuku ax.gif
user posted image

sita labai grazi wub.gif , o kaip jus padarot kad tokia marga butu? blush2.gif

Aciu blush2.gif
Taigi cia siuliukai tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meganija: 11 gegužės 2009 - 17:20
mano pirmas blynas berniukui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labai graži mašinytė bigsmile.gif
Atsakyti
laPerla,labai grazus futbolo kamuolys... 4u.gif
O cia kitai mergytei nerta spalvingoji ax.gif
user posted image
Atsakyti
Soni sauni kepuryte thumbup.gif o masiniukas tai tikrai grazuoliukas toks wub.gif
juratike13 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kas cia per siuliukai,nesu tokiu uzmacius niekur g.gif
Atsakyti