Mano siuta nediduke antklode kudikiui:
O kiek mazdaug kainuoja lovatiese pasiuvimas?? ir man labai reiktu tokios ale is mazu kutuku gal kuri esat maciusi kur pirkti buna tokios medziagos, nes apie lovatiese net nesvajoju rasti
QUOTE(kadabra @ 2010 05 03, 13:09)
Mano siuta nediduke antklode kudikiui:
Fainulka, atrodo tokia puri ir minkšta Kūdikeliui tikrai patiks.
QUOTE(nerilyte @ 2009 03 02, 15:33)
Kokios gražios aplikacijos ir pačios lovatiesės . Noriu pakalsuti ar aplikacijos iš kur nors iškirptos, ar pačios sukurtos (žuvytė panašu, kad pačios sukurta). LAAAAABAI GRAŽU
Aciu, nerilyte, aplikacija pati piesiu
------------------------
@@@ GOŽIAI VAIKO KAMBARIUI @@@
kadabra tavo anklode nuostabi kad as taip mokeciau
QUOTE(perle70 @ 2012 03 27, 17:40)
Labai
Pasaka jūsų darbeliai
O gal kas turit schemutę, kaip siūti lovos sijoną? labai norėčiau tokią pasisiūti..
O gal kas turit schemutę, kaip siūti lovos sijoną? labai norėčiau tokią pasisiūti..
QUOTE(atnala @ 2009 11 08, 01:15)
Kokia grazi ir kaip man idealiai tiktu pagal sienas, gal atnala noretumet antra tokia pasiuti?
Turbut ne cia kreipiuosi, bet gal kas zinot kas galetu pasiuti kampinei sofai nuvelkama ir skalbiama "ruba". Nezinau kaip kitaip tai ivardinti, tiesiog noriu tokio daikto, kuris uzsimautu ant visu krastu, ir atrodytu panasiai kaip sofos gobelenas, tik kad butu galima karts nuo karto isskalbt. Aisku ir patarimo reiktu kaip tai geriausia igyvendinti. Net nezinau, ar aiskiai issireiskiau
Kas nors siuvo lovatiese is baldinio audinio? Jis siauras is plocio, tai per kuria vieta suduriate?