KADABRA,man labai patiko! As suzaveta! Taip subtiliai ramu!
CDA, labai jau aukstas pilotazas, super! Apziurejau visa tavo galerija!
mimute sulaukti tavo pagyrimų man labai malonu...
QUOTE(CDA @ 2008 02 08, 15:06)
mimute sulaukti tavo pagyrimų man labai malonu...
Nu jau tu baik, kas as cia per viena? Be abejo, man irgi malonu isgirsti tokius komentarus!
Kadabra, lovatiesė tokia satūriai graži, neperkrauta.Jei būtų mano , tai blizgesio nedėčiau
CDA, ir aš pagaliau pavaikščiojau po tavo puslapį.Su malonumu. Tiek didelių darbų turi,gražių , skoningų Visgi spėji visur
CDA, ir aš pagaliau pavaikščiojau po tavo puslapį.Su malonumu. Tiek didelių darbų turi,gražių , skoningų Visgi spėji visur
QUOTE(mimute @ 2008 02 08, 12:57)
KADABRA,man labai patiko! As suzaveta! Taip subtiliai ramu!
QUOTE(Sedona @ 2008 02 08, 15:41)
Kadabra, lovatiesė tokia satūriai graži, neperkrauta.Jei būtų mano , tai blizgesio nedėčiau
dėkui, merginos, labai malonu išgirsti jūsų nuomonę
Sėdona, o ką tu vadini blizgesiu? Pirmąją lovatiesės pusę, t.y. pirmoj nuotraukoj parodytą ?
KADABRALabai subtilios antklodes.Cia turbut is taftos siutos?
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 09, 12:33)
Siūta iš užuolaidų salone pirktų užuolaidinių audinių, tiek viena pusė, tiek kita. Ar tikrai ten tafta nepasakysiu jau...
Dar kartelį pamislijau ir pagalvojau, kad Sedona tikriausiai turėjo galvoje pirmoje nuotraukoje esantį audinį antklodės kraštuose. Jis nėra visiškai blizgus, tik kai fotografuota su blicu, tai tiesiog tas menkas blizgėjimas tiesiog atsispindi ir gaunasi didesnis negu realiai.
QUOTE(kadabra @ 2008 02 09, 13:37)
Siūta iš užuolaidų salone pirktų užuolaidinių audinių, tiek viena pusė, tiek kita. Ar tikrai ten tafta nepasakysiu jau...
Dar kartelį pamislijau ir pagalvojau, kad Sedona tikriausiai turėjo galvoje pirmoje nuotraukoje esantį audinį antklodės kraštuose. Jis nėra visiškai blizgus, tik kai fotografuota su blicu, tai tiesiog tas menkas blizgėjimas tiesiog atsispindi ir gaunasi didesnis negu realiai.
Jo, tam pirmam plane tas audinys kiek bliksi nuotraukoje, ten ,kur gėlės ant šonų.Nuotraukos tur būt ir duoda tą keistą efektą. O tai realybėje gal ir labai viskas susigroja gražiai.
As tai uz skiautines lovatieses. Jei jau siutis, tai originalia, o ne panasia i viena is parduotuviu
kadabra, labai gražus darbas. Neįprastas, labai nustebau, bet labai labai originalu ir gražu
Kokie tie suauge savanaudziai, vaikams lovatiesiu nei su ziburiu nerasi, gerai, kad as apie tai pagalvojau .....
ir daugiau - mano parase
ir daugiau - mano parase
QUOTE(-lelija- @ 2008 08 15, 11:17)
Kokios gražios aplikacijos ir pačios lovatiesės . Noriu pakalsuti ar aplikacijos iš kur nors iškirptos, ar pačios sukurtos (žuvytė panašu, kad pačios sukurta). LAAAAABAI GRAŽU