QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 06, 17:45)
man gražu
tik aš su tokiu nekukliu klausimu,kiek jis kainavo ne sgiminaitė nori tai sakė 150lt ar tikrai?
tik aš su tokiu nekukliu klausimu,kiek jis kainavo ne sgiminaitė nori tai sakė 150lt ar tikrai?
Maumedziu savaitgali maciau prie Bruklino. Tai ten lyg 79 buvo.
Gal ir man ka patarsit Apie japoniskus sodus nebeklausiu ir knygu skaityt nevarykit
Turiu va toki lopineli, kuriame galeciau pradet kapstytis, kai tik aplinkui isklos trinkeles. Kiti aplinkos tvarkymo darbai ateity, nes zemes dar nenustumdytos
Cia tas mano mizernas plotelis
Trinkeles iejimui bus iki plytines sienos. O cia kur dabar smelis noreciau padaryt kazka grazaus. Smeli iskasim, privesim zemiu. Beda ta,kad saules ten buna tik is pacio ryto. Vienam medelyne patare sodint rododendrus, bet gal kur kitur as jiems vietos atrasiu. Tai pasiule kadagi. Tik nesijuokit, cia pirmas mano pirkinys aplinkos grazinimui Taip jis man patiko ir as papirkau. Aisku gavau kritikos is uosvio,kad nieko gero is jo, geriau rododendra buciau pirkus. Anyta pasiule kur i patvorio kampa ji kisti Dar motinos dienos proga gavau dovanu maximini gluosniuka
Va mano dziaugsmeliai.
Aisku nesulyginami su jusu visu zydinciais groziais
Ar tiks siems augalams tokia pavesinga vieta? Ka salia ju komponuoti? Kazin ar tiktu kokie sliauziantys? Labai patiko pas kazkuria tas ryskiai geltonas augalelis.
Uzveskit ant kelio