QUOTE(Jurgitaite @ 2009 05 17, 13:14)
Cia sitas parazitas. Salia musu teritorijos augo nemazas plotas situ negerieciu. tai mes su jais taip kovojome:
1. nupurskeme Rondapu*, augalai pagelto, lapai nukrito.
2. isrinkome saknis
3. na ir kai islindo siais metais nauji keli ugliukai, as juos tieisiog nulauziau.
bjaurus augalas.
*Rondapu purskiau del to, kad buvo like, nuo pasiruosimo vejai. Tai pagalvojau, padarysiu eksperimenta, nes buvau tikra kad Rondapas jo nepaims. Bet suveike.
1. nupurskeme Rondapu*, augalai pagelto, lapai nukrito.
2. isrinkome saknis
3. na ir kai islindo siais metais nauji keli ugliukai, as juos tieisiog nulauziau.
bjaurus augalas.
*Rondapu purskiau del to, kad buvo like, nuo pasiruosimo vejai. Tai pagalvojau, padarysiu eksperimenta, nes buvau tikra kad Rondapas jo nepaims. Bet suveike.
galiu pabūti bloga - esu įsitikinusi, kad jis atžėlinės ir atžėlinės, nulaužimas tikrai nepadės gal būtų vienišas jaunas augalėlis, o jei ten visas sąžalynas tai kova su vėjo malūnais. Toj pačioj enciklopedijoj rašo, kad jis pajudintas duoda atžalas per kelis metrus į šalį ir sugeba sudygti net jei šaknies gabaliukas patenkia į 1 m gylį vadinasi norint tikrai atsikratyti reikia persijoti žemę ir išrinkti šaknis kone iki 1,5 m