Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 15, 11:20)
o aplink- visas pasaulis gi- kask kur tik nori  doh.gif vienkiemis taigi

ta pati situacija doh.gif
O jei tas ultragarsas nepadės, pinigai tokie į balą doh.gif Žiūriu, vieniems padeda, kitiems-ne... Čia gal kokių skirtingų būna...rimtų kokių... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 05 15, 11:23)
Pas mus kurmiu nera, tfu, tfu, tfu... Taciau giminaiciai i ju landas kiso kanapes. Sake, kad dingo.  smile.gif
Nusipirkau "Alpinariumo" zurnala, labai patiko. biggrin.gif

Aš irgi- kaifuoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 05 15, 10:15)
Del veigeles tai nesutikciau. Aisku reiktu gyvai ziuret kokio raudonumo tie lapai lazdyno ir veigeles, bet is paveiksleliu tai sviestas sviestuotas atrodo. Nelabai matau reikalo dengti krumu apaciu. Jei krumas graziai genimas, sveikas ir veslus, tai jis nuo iki gerai atrodo. Cia skonio reikalas- as manau, kad akis neturi blaskytis tarp krumu geliu ir t.t., jei tai daroma krumu kompozicija. Jei jau norima ir to ir ano, tada reiktu dalinti 30%, 70% ir vieni imaisomi tarp kitu.

turbut skonio reikalas ax.gif . Man pvz. negrazu, kai kamieniniai medeliai (gluosniai ir kt.) buna apsodinti augalais, o krumai - kadangi ne parkuose gyvenam ir kiekvienam augalui isskirti erdves neiseina, tai man patinka (gal is dalies ir taupumo sumetimais) aukstu krumu ir zoliniu augalu kompozicijos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 15, 10:18)
ant tos nulaizytos zemes kiekvienas shapelis kaip didziausia siuksle atrodo  doh.gif . O jei apacioj naturalus zieves mulcas, tai ir sudziuves lapas, ir nukrites spyglis ar kankorezis akiu nebado. Pvz. akmeneliai priskiriami dekoratyviajam mulciui ir jiems atitinkamai reikia jau daugiau prieziuros <...> kai pas tave tokios erdves, tada jau reikia, kad ta aki kazkas pritrauktu.

Akmenukai ne man. Tik natūralų žievės mulčą įsileisčiau į savo kiemą (ir tai iš esmės apie pavienius medelius). Aš už apželdinimą kilimais - žiedų sulauki, vis kažkoks veiksmas, gyvybė, o svarbiausia pasitenkinimas auginant, stebint smile.gif

Nu ir kokios gi ten pas mane erdvės - 24a. Jau pradeda trūkt vietos kai kuriems užmanymams. Dabar jei ieškočiau namuko pirkimui, tai ne mažiau kaip su 0,5ha prie namų.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 15, 11:47)
Nu ir kokios gi ten pas mane erdvės - 24a.

tikrai kad nedaug tongue.gif ... tai ka tu sakytum, jei pas zmogu 6 a. - duju kamera biggrin.gif ?
Atsakyti
mergikės, o kažin kas per daiktas ant mano kadagio toks ryškiai oranžinis? čia liga? kaži ką daryt, gal kuri susidūrėt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 15, 12:50)
... tai ka tu sakytum, jei pas zmogu 6 a. - duju kamera  biggrin.gif ?

Labai mažytis kišeniukas atveriantis plačias galimybes fantazijai ir suteikiantis galimybę iščiustyt kiekvieną cm.
Man patinka maži jaukūs kiemeliai, bet pačiai norisi savo miškelio, savo "futbolo aikštės" aktyviai veiklai, didžiulio vaismedžių sodo, vandens telkinio ne iš mažųjų ir apie namus dekoratyviosios zonos su žiedais bei dekoratyviais medeliais.

Atsakyti
QUOTE(immm @ 2009 05 15, 13:09)
mergikės, o kažin kas per daiktas ant mano kadagio toks ryškiai oranžinis? čia liga? kaži ką daryt, gal kuri susidūrėt? unsure.gif

Liga. Neseniai sitoj temoj apie tai buvo info, jei nesunku paieskok.
Papildyta:
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 15, 13:27)
Labai mažytis kišeniukas atveriantis plačias galimybes fantazijai ir suteikiantis galimybę iščiustyt kiekvieną cm.
Man patinka maži jaukūs kiemeliai, bet pačiai norisi savo miškelio, savo "futbolo aikštės" aktyviai veiklai, didžiulio vaismedžių sodo, vandens telkinio ne iš mažųjų ir apie namus dekoratyviosios zonos su žiedais bei dekoratyviais medeliais.

Jo..visiems siem sumanymams pritariu, kad vietos mazoka.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 15, 09:56)
Knifija, gal tu zinai, kas tie gumbai ant mano amzinatilsi hibisko  laugh.gif ?

Tai grybas ardantis medieną, bet jis įsikuria tik ant negyvų augalų.
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2009 05 15, 13:09)

Tai baubas scare.gif nesenai ir man toks dalykas atsitiko, Rokoko deka nupurskiau iskart su efektu ir kaip tik dabar dar karta baigiau, bet ziurejau jau po pirmo karto tie parazitai apdziuve sakeles sausos, tai darbavaus siandien dar ir visam baseineliui dezinfekcija dariau karsta.gif Nu kol kas manau gelbejo, ziuresiu, kas toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 15, 14:21)
Tai baubas  scare.gif  nesenai ir man toks dalykas atsitiko, Rokoko deka nupurskiau iskart su efektu ir kaip tik dabar dar karta baigiau, bet ziurejau jau po pirmo karto tie parazitai apdziuve sakeles sausos, tai darbavaus siandien dar ir visam baseineliui dezinfekcija dariau karsta.gif Nu kol kas manau gelbejo, ziuresiu, kas toliau bus.

g.gif pas mane iš visų augaliukų tai tik pas vieną šitas baubas. O pas tave? jau visur buvo išplitę ar kaip? tai ir man viską reiktų purkst ar jį geriau visai paimt ir išmest? o kaip tas baubas kažin vadinas?einu ieškot info....
Papildyta:

radau doh.gif siaubas, tai taip išeina, kad savo mažame plotelyje negali augti kadagiai + vaismedžiai verysad.gif
QUOTE(rokoko @ 2009 05 10, 23:37)

srove,
del tos oranzines koses ant kadagiu - cia rimta, gydyk medelius fungicidais:
cia siek tiek yra info: http://www.rojaussod...snis.php?id=249

Atsakyti
QUOTE(immm @ 2009 05 15, 15:21)
g.gif pas mane iš visų augaliukų tai tik pas vieną šitas baubas. O pas tave? jau visur buvo išplitę ar kaip? tai ir man viską reiktų purkst ar jį geriau visai paimt ir išmest? o kaip tas baubas kažin vadinas?einu ieškot info....

Tokie baisybes buvo tik ant vieno kadagio, bet ju daug, bet man nepatinka ir dar keli augaliukai, bijau, kad nepasikartotu ir su jais tokie dalykai, tai su tuo efektorium ir juos nupurskiau, nezinau, gerai padariau, ar dar pabloginau padeti g.gif , nes tik parudavimai ant kai kuriu is vidaus atsirado, dar kol kas nesuprantu, kas tai g.gif

Pala, pala blink.gif o tai kodel? ant kriauses ziurejau, kad nera jokiu pozymiu ir obelikes sveikos atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 15 gegužės 2009 - 14:41