QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 15, 08:09)
galvoju apie tuos kilimus. Pernai buvau užsodinus perkūnropėm (įvairiomis), bet mano vaikui tai įdomybė nr. 1. Dabar jų nei žymės nebelikę.
svelniai as cia nepasakysiu , tai sakau tiesiai - plika zeme prie spygliuociu man negrazu baisiai . Nebutinai tavo atveju, man tiesiog visais atvejais negrazu. Nu nemegstu nulaizytu gelynu - kaip man jie nenaturaliai atrodo... Tada ant tos nulaizytos zemes kiekvienas shapelis kaip didziausia siuksle atrodo . O jei apacioj naturalus zieves mulcas, tai ir sudziuves lapas, ir nukrites spyglis ar kankorezis akiu nebado. Pvz. akmeneliai priskiriami dekoratyviajam mulciui ir jiems atitinkamai reikia jau daugiau prieziuros.
As asmeniskai viso ploto kilimu neuzklociau, kilima sodinciau tik virsutiniam kairiajam kampe prie to didesnio akmens, kitam gale apacioj kur tos dvi eglutes ir ant paties islinkimo (ten conica berods) link keliuko, kad tuos abu plotelius bent kiek ristu vienodi ziedai.
Jei i gelyna ziurima is arti, tada margumas vargina, bet kai pas tave tokios erdves, tada jau reikia, kad ta aki kazkas pritrauktu.
Perkunropes prie spygliuociu man tai ne ... geriau jau tada silokai.