QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 19:15)
Ai, dar trupučiuką parašysiu. Turiu įtariamajį pijokėlį, kaimynų parodymai sutampa, jis žiūrinėja užsigulęs ant tvoros. Po pasikėsinimo nakties radau didžiulę tašę, ten kelios saujos jau sausų žemių ir vagišių įrankiai - peilis ir dar nepažįstu kokie. Tai manau jiems patrukdė kažkas. Su kastuvu neina ir rankose neneša augalų. Vyras stiprus, o pas mane ne medis, o kukmedis, puskiparisiai, nėra neįmanoma išrauti. O pasiūlius popigiai ind. namų savininkai mielai perka, kaip ir pijoko atnešta žmonos žiedą
Nu daugiau nebeteršiu temos tokiom kalbom
Nepykit ant manęs, jau juk "ligonis" esu,ant manęs ir daktarai jau nebepyktų
Nebepykstam. Kartais visom reikia pasiguost.
Papildyta:
QUOTE(Kaja888 @ 2009 05 14, 18:34)
gerą koją MB turi, paskolinkit
Pas mus taip su kurmiais: pernai sodyboj kiemą tvarkėm, lyginom, darėm veją, sudygo...kurmiai kad knist pradėjo, amen, galvoju, mano gražiai vejai, kiekvieną dieną nuvažiuoju, kurmiarausius kokį pusvalandį lyginu, trypiu
Žalioj stotelėj pirkau kažkokių granulių, galvoju, nuodysiu rupūžiokus, pripyliau atkapsčiusi... kaip kniso, taip toliau kniso
Kažkur skaičiau, kad jiems jokių nuodų nėra, o tos granulės atbaidyt turėjo. Paskui kaišiojom skudurėlius dyzeline mirkytus, bet taip minimaliai, nes bijojom, kad paskui į šulinį to gėrio nepaplautų (šulinys pačiam kiemo vidury). Irgi kaip kniso, taip kniso...
Po žiemos irgi tų kauburėlių buvo
Bet dabar , po žiemos, negaliu patikėt, išsikraustė jie iš kiemo
Išvis kieme neknisa. Tai gal tos atbaidymo priemonės vėliau suveikia...
Bet žodžiu, ačiū dievui, geriau vėliau, nei niekada
Gal kam padės mano pasakojimas
turbut jie suprato,kad jus ju nemylit
. O kazi katinai kurmiu ar negaudo, kaip pvz. peliu