Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(Kaja888 @ 2009 05 14, 17:34)
lotuliukas.gif  gerą koją MB turi, paskolinkit  biggrin.gif

kad netikėtai čia viskas buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 14 gegužės 2009 - 19:14
QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 19:15)
Ai, dar trupučiuką parašysiu. Turiu įtariamajį pijokėlį, kaimynų parodymai sutampa, jis žiūrinėja užsigulęs ant tvoros. Po pasikėsinimo nakties radau didžiulę tašę, ten kelios saujos jau sausų žemių ir vagišių įrankiai - peilis ir dar nepažįstu kokie. Tai manau jiems patrukdė kažkas. Su kastuvu neina ir rankose neneša augalų. Vyras  stiprus, o pas mane ne medis, o kukmedis, puskiparisiai, nėra neįmanoma išrauti. O pasiūlius popigiai ind. namų savininkai mielai perka, kaip ir pijoko atnešta žmonos žiedą verysad.gif
Nu daugiau nebeteršiu temos tokiom kalbom smile.gif Nepykit ant manęs, jau juk "ligonis" esu,ant manęs ir daktarai jau nebepyktų lotuliukas.gif

Nebepykstam. Kartais visom reikia pasiguost. console.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaja888 @ 2009 05 14, 18:34)
Pas mus taip su kurmiais: pernai sodyboj kiemą tvarkėm, lyginom, darėm veją, sudygo...kurmiai kad knist pradėjo, amen, galvoju, mano gražiai vejai, kiekvieną dieną nuvažiuoju, kurmiarausius kokį pusvalandį lyginu, trypiu  doh.gif Žalioj stotelėj pirkau kažkokių granulių, galvoju, nuodysiu rupūžiokus, pripyliau atkapsčiusi... kaip kniso, taip toliau kniso  lotuliukas.gif  Kažkur skaičiau, kad jiems jokių nuodų nėra, o tos granulės atbaidyt turėjo. Paskui kaišiojom skudurėlius dyzeline mirkytus, bet taip minimaliai, nes bijojom, kad paskui į šulinį to gėrio nepaplautų (šulinys pačiam kiemo vidury). Irgi kaip kniso, taip kniso...  lotuliukas.gif  Po žiemos irgi tų kauburėlių buvo  doh.gif  Bet dabar , po žiemos, negaliu patikėt, išsikraustė jie iš kiemo  bigsmile.gif Išvis kieme neknisa. Tai gal tos atbaidymo priemonės vėliau suveikia...  biggrin.gif Bet žodžiu, ačiū dievui, geriau vėliau, nei niekada  biggrin.gif
Gal kam padės mano pasakojimas  mirksiukas.gif

turbut jie suprato,kad jus ju nemylit lotuliukas.gif . O kazi katinai kurmiu ar negaudo, kaip pvz. peliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2009 05 14, 17:34)
Pas mus taip su kurmiais: pernai sodyboj kiemą tvarkėm, lyginom, darėm veją, sudygo...kurmiai kad knist pradėjo, amen, galvoju, mano gražiai vejai, kiekvieną dieną nuvažiuoju, kurmiarausius kokį pusvalandį lyginu, trypiu  doh.gif Žalioj stotelėj pirkau kažkokių granulių, galvoju, nuodysiu rupūžiokus, pripyliau atkapsčiusi... kaip kniso, taip toliau kniso  lotuliukas.gif  Kažkur skaičiau, kad jiems jokių nuodų nėra, o tos granulės atbaidyt turėjo. Paskui kaišiojom skudurėlius dyzeline mirkytus, bet taip minimaliai, nes bijojom, kad paskui į šulinį to gėrio nepaplautų (šulinys pačiam kiemo vidury). Irgi kaip kniso, taip kniso...  lotuliukas.gif  Po žiemos irgi tų kauburėlių buvo  doh.gif  Bet dabar , po žiemos, negaliu patikėt, išsikraustė jie iš kiemo  bigsmile.gif Išvis kieme neknisa. Tai gal tos atbaidymo priemonės vėliau suveikia...  biggrin.gif Bet žodžiu, ačiū dievui, geriau vėliau, nei niekada  biggrin.gif
Gal kam padės mano pasakojimas  mirksiukas.gif

aš kaip visada pabūsiu tas blogas pranašas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiuo metu kurmiai veda vaikus ir praktiškai neknisa žemės, o be to sausa ir visi sliekai sulinde gilyn, po kokio mėnesįlio jie pasirodys pas tave su vaikais, ruoškis invazijai. Čia aš iš karčios patirties rašau, nes visa tai perėjau.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 18:15)
Nu daugiau nebeteršiu temos tokiom kalbom smile.gif Nepykit ant manęs, jau juk "ligonis" esu,ant manęs ir daktarai jau nebepyktų lotuliukas.gif

ko cia pykti , tokie parazitai gali ne tik ligoniu, bet ir pati nusikalteliu paversti gun_rifle.gif . Jauciu uzmusciau jei pagauciau...
baisu kas darosi, turbut toliau bus dar baisiau verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 gegužės 2009 - 19:55
QUOTE(vida777 @ 2009 05 14, 20:48)
Jauciu uzmusciau jei pagauciau...

aš ir... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 14, 20:19)
turbut jie suprato,kad jus ju nemylit lotuliukas.gif . O kazi katinai kurmiu ar negaudo, kaip pvz. peliu g.gif

lengvai pasakyta-nemyliu user posted image kiemsargis, kai buvo paleistas, tai vieną iškniso, pribaigė smile.gif bet toks vaizdas, kad jų ten visa brigada doh.gif
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 14, 20:37)
aš kaip visada pabūsiu tas blogas pranašas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Šiuo metu kurmiai veda vaikus ir praktiškai neknisa žemės, o be to sausa ir visi sliekai sulinde gilyn, po kokio mėnesįlio jie pasirodys pas tave su vaikais, ruoškis invazijai. Čia aš iš karčios patirties rašau, nes visa tai perėjau.

user posted image knifofija, tai sugadinai gerą pavasarinę nuotaiką doh.gif lotuliukas.gif Aš jau su baime ir viltim žiūrėjau, kad tik nepareitų, o čia dar vaikų atsives doh.gif Tai ką daryt? user posted image Juk perėjai ax.gif
Prisisėjau tų serenčių, sakiau tuos dar sodysiu, baidysiu kurmius, paskui kišiu į landas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal galetumet patarti ,ko cia jusu nuomone truksta , ar per daug
user posted image
Atsakyti
Siandien taikiau "pelkes" metoda pagal DeeDee. Nugi super biggrin.gif thumbup.gif DeeDee zino apie ka as, o kitoms paaiskinu - pikiavau daigus zeme pelke pavertus.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 14, 21:36)
Sveikutes,gal galetumet patarti ,ko cia jusu nuomone truksta , ar per daug
[

Nera perdaug. Papildyti galima. Ryt pagalvosiu sviesia galva. Atrodo jaukiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 14, 17:47)
papasakosiu, kaip kurmį pagavom  brunette.gif

mb grįžo, rodau jam, kur kurmis per mano daržiuką rausęs. vaikšto mb, žiūri, su koja žemę lygina. tik staiga - OBA... su koja išspyrė kurmį  blink.gif tai paėmėm su vaikišku kibiriuku ir išvežėm už kilo...

lotuliukas.gif gerassss lotuliukas.gif vargšas kurmis nesusiprato iš kur smūgis parėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
2007 sėta žolytė, 2008 pradėti sodint augalai, 2009 atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 15 gegužės 2009 - 06:07
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 15, 07:02)

Graziai suzaista spalvomis mirksiukas.gif
Atsakyti