Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 14, 16:18)
Labai (vėl..) reik patarimo.
Ant palangių daigai nustojo augt, pradėjo pelyt ir akivaizdžiai matosi kad reikėtų juos išsodint kuo greičiau laukan, nes bijau kad dar kito savaitgalio gali ir nesulaukti  verysad.gif bo kai medžiai kieme išsprogo, jiem visai nebeliko šviesos, nekalbant jau apie saulę.
Bet savaitgalį gi šalnas žada, o ir kitą savaitę neaišku kas do orai - ką man daryyyt  doh.gif  visiškoj nevilty ir pasimetime esu  sad.gif  Rizikuot ir sodint? Gal kas detaliau informuotas apie galimas šalnas..?  help.gif

Pakabink lempa ir silumos saltini.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 14, 09:51)
smelio smiltele, gal tau patiks.

ačiū už vaizdinę medžiagą 4u.gif Gražu smile.gif
kadangi pas mane ten dar ir sumedėjusių yra, tai sodinsiu vis dėlto ploteliais, kad pernelyg mišrainė neišeitų. Bandysiu pataikyt, kaip kad smth1 sakė, kad "teisingi" ploteliai gautųsi - nei per maži nei per dideli... Gėlė gi ne medelis - galėsiu po metų dviejų be širdagraužio perkilot... Vistiek "migracijų" neišvengsiu...
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 14, 16:18)
Bet savaitgalį gi šalnas žada, o ir kitą savaitę neaišku kas do orai - ką man daryyyt  doh.gif  visiškoj nevilty ir pasimetime esu  sad.gif  Rizikuot ir sodint? Gal kas detaliau informuotas apie galimas šalnas..?  help.gif

Aš pasodinau savaitės pradžioje bazilikus - tai jų jau nebeliko... Nurudo, nuleipo... doh.gif Gal geriau palaukti ax.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 14, 11:55)
Zinok tikrai fungicidai ir insekcidai ne trasos, o tavo roze su daugiau ziedu, nes tai naturalu. Jeigu roze sveika, neserga ,tai su kiekvienais metais ji labiau pleciasi ir daugiau zydi. Jeigu dar patrestum , tai ziedai turbut zenkliai pastambetu. Mano net sirgdama pernai ziedais apsipyle, tik lapai ziauriai atrodo doh.gif

Nuuuu, nežinau kaip jis ten jas paveikia,bet faktas tas ,kad tos rožės ne dviejų ir ne trijų metų.Nu, gal kokių 8-10m.ir tokios ataugos ir žiedai buvo tik pernai,na ir šiemet turėtų būti user posted image

zebenkstiejka -koks gražus vaizdelis pas jumis wub.gif wub.gif

Atsakyti
papasakosiu, kaip kurmį pagavom brunette.gif

mb grįžo, rodau jam, kur kurmis per mano daržiuką rausęs. vaikšto mb, žiūri, su koja žemę lygina. tik staiga - OBA... su koja išspyrė kurmį blink.gif tai paėmėm su vaikišku kibiriuku ir išvežėm už kilo...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 14, 17:47)
OBA... su koja išspyrė kurmį  blink.gif tai paėmėm su vaikišku kibiriuku ir išvežėm už kilo...

lotuliukas.gif gerą koją MB turi, paskolinkit biggrin.gif
Pas mus taip su kurmiais: pernai sodyboj kiemą tvarkėm, lyginom, darėm veją, sudygo...kurmiai kad knist pradėjo, amen, galvoju, mano gražiai vejai, kiekvieną dieną nuvažiuoju, kurmiarausius kokį pusvalandį lyginu, trypiu doh.gif Žalioj stotelėj pirkau kažkokių granulių, galvoju, nuodysiu rupūžiokus, pripyliau atkapsčiusi... kaip kniso, taip toliau kniso lotuliukas.gif Kažkur skaičiau, kad jiems jokių nuodų nėra, o tos granulės atbaidyt turėjo. Paskui kaišiojom skudurėlius dyzeline mirkytus, bet taip minimaliai, nes bijojom, kad paskui į šulinį to gėrio nepaplautų (šulinys pačiam kiemo vidury). Irgi kaip kniso, taip kniso... lotuliukas.gif Po žiemos irgi tų kauburėlių buvo doh.gif Bet dabar , po žiemos, negaliu patikėt, išsikraustė jie iš kiemo bigsmile.gif Išvis kieme neknisa. Tai gal tos atbaidymo priemonės vėliau suveikia... biggrin.gif Bet žodžiu, ačiū dievui, geriau vėliau, nei niekada biggrin.gif
Gal kam padės mano pasakojimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 13, 20:06)
Nugi dabar sedziu ir galvoju, ka as cia siemet vel pridirbau cool.gif pasiziuriu i pernyksti paveiksliuka ir manau sau, kad persistengiau, manau jums taip pat atrodys, nu dar

žolytė fantastiška ir pakraščiukai prie tvoros thumbup.gif

Monami -galvoji ,kad gluosnį nuknis kai pasodinsi?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 14, 15:35)
As tai labai abejoju ar "kandziai" juos vagia.

Ai, dar trupučiuką parašysiu. Turiu įtariamajį pijokėlį, kaimynų parodymai sutampa, jis žiūrinėja užsigulęs ant tvoros. Po pasikėsinimo nakties radau didžiulę tašę, ten kelios saujos jau sausų žemių ir vagišių įrankiai - peilis ir dar nepažįstu kokie. Tai manau jiems patrukdė kažkas. Su kastuvu neina ir rankose neneša augalų. Vyras stiprus, o pas mane ne medis, o kukmedis, puskiparisiai, nėra neįmanoma išrauti. O pasiūlius popigiai ind. namų savininkai mielai perka, kaip ir pijoko atnešta žmonos žiedą verysad.gif
Nu daugiau nebeteršiu temos tokiom kalbom smile.gif Nepykit ant manęs, jau juk "ligonis" esu,ant manęs ir daktarai jau nebepyktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 14, 14:55)
bobučių pasakos...  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif Pirmas įspūdis buvo tikrai nekoks. O paskui paaiškėjo, kad su tavim susikalbėt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 05 14, 18:46)
Monami -galvoji ,kad gluosnį nuknis kai pasodinsi?

yra didelė tikimybė,nes neturim tvoros g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 14, 15:02)
Pievelėj gėlių dar nesimato.. tos kurias pasėjau tiesiiai pievon, jau lenda, o tos, kurias daiginu namie, dar nepersodintos.
Valandą beveik bandžiau nuotrauką įkelt mega_shok.gif nu nesuvokiu aš, kaip tai žmonės padaro!?? Nu kaip pikta negaliu cray.gif
http://host-photo.co..._name=pieva.JPG

o, ežeras, gražu smile.gif kai jau užaugs ir pražys, lauksim tolesnio fotoreportažo bigsmile.gif
Mes pernai pasisėjom veją, o ji kupstais suaugo, tarpuose plika, tai dabar mąstau, gal žydinčių gėlyčių į tuos tarpus prikaišiot, ar ką.. nesuprantu, o gal palaukt reiktų, dar gal apžels ir tarpai?
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 05 14, 17:37)
wub.gif
Nuuuu, nežinau kaip jis ten jas paveikia,bet faktas tas ,kad tos rožės ne dviejų ir ne trijų metų.Nu, gal kokių 8-10m.ir tokios ataugos ir žiedai buvo tik pernai,na ir šiemet turėtų būti  user posted image 

zebenkstiejka -koks gražus vaizdelis pas jumis    wub.gif  wub.gif

O pabandyk dar ir trasu kokiu nupirkt. Gi pagadint nepagadinsi reikalo trasom 4u.gif Dar ir roze rozei nelygu, kai kurios labai nereiklios, o kai kurios reikalauja ipatingos prieziuros. As palepinciau trasom, kad ir grynai del sportinio intereso, paziureciau kas bus. Cia pernai pati zydejimo pradzia.
user posted image
Atsakyti