Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 12:30)
Kalbėjau su augalų pardavėjais, sakė ateina tie girtuokliai, su telefonu nusifotkina augalą, kainą ir išeina. Po to kam nors už butelį parduoda, manau g.gif

Nu nafik lotuliukas.gif , as is tokio nepirkciau, juk rytoj atejes is manes israus ir kaimynei nunes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 14, 09:51)
is abieju ivaziavimo pusiu apsodinta taip, kad zydi nuo pavasario iki rudens:

man graži tokia mišrainytė wub.gif

QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 10:40)
Tai va, pasiguodžiau blush2.gif

doh.gif siaubas iki ko dasigyvenom doh.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 05 14, 10:44)
nu bet tai laukiniu krastas  blink.gif . Reikia tvora tvert su elektros srove  laugh.gif .

drinks_cheers.gif doh.gif

nors aš irgi su baime kas kart važiuoju į sodybą kad man gali išrauti pasodintus augaliukus,o gluosnis vargšas vis dar vargsta balkone savo vazone ir jauiču,kad aš jo šiemet nepasodinsiu,tai gal man jį reikėtų į didesnį vazoną perkelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2009 05 14, 11:46)
pvz lakišiaus  ax.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 05 13, 21:04)
hihihi.gif  Deja,ne rožei teko pirmaplanis vaizdas,bet geriau neturiu.Bet norint galima pamatyt,kad pirmoji tik su lapeliais,o antroji tuo laiku jau priauginusi šakų ir žiedų kurių buvo žiauriai daug.Tai,va čia mano patirtis tokia ,o jau jums sprest  dirol.gif

Zinok tikrai fungicidai ir insekcidai ne trasos, o tavo roze su daugiau ziedu, nes tai naturalu. Jeigu roze sveika, neserga ,tai su kiekvienais metais ji labiau pleciasi ir daugiau zydi. Jeigu dar patrestum , tai ziedai turbut zenkliai pastambetu. Mano net sirgdama pernai ziedais apsipyle, tik lapai ziauriai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 14, 09:51)
smelio smiltele, gal tau patiks. Kaip une sako, cia tai tikrai kitoks braizas... pati buvau labai nustebinta tokiu apzeldinimu. Sklypas cia nemazas ir visa priekine dalis (pries nama) is abieju ivaziavimo pusiu apsodinta taip, kad zydi nuo pavasario iki rudens:

wub.gif wub.gif wub.gif Mano megstamiausias spalvu derinys..
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 05 14, 13:33)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Mano megstamiausias spalvu derinys..

galima daryti isvada, kad nemegstamiausiu spalvu pas tave is viso nera biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 13, 12:43)
kad jau pradėjau būti bjauri, tai ir toliau kabinėsiuos  tongue.gif

O juk iš tikro tu visai faina merga mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2009 05 13, 13:43)
O tu ka tik dabar pastebejai, kad privaloma??? Taigi otmoroka jau parase, kad 'jai gaila tu, kurios klausia, bet nesulaukia atsakymo'.
Mes juk algas gaunam uz konsultavima. Tai kaip cia dabar yr. Niu niu niu.

Aš tikriausiai per daug idealizuoju šitą forumą. Nes čia sutikau labai daug puikių žmonių, kurie konsultavo ir net vertimus į prancūzų kalbą darė . Jiems esu begalo dėkinga. Šio forumo dėka galiu padaryti daug dalykų kurių anksčiau nesugebėjau. Nes kiekvienam dalyke yra savų paslapčių ir atrodo viską padarant taip kaip rašo instrukcijoj vieniems suveikia , o kitiems ne. Buvo labai faina, kad į mano žinutes kažkas atsakė.

O dėl atlyginimo. Smith, skaičiau, kad želdinimas tavo būsimoji specialybė. Tikriausiai ir ieškodama nerasi geresnės praktikos negu šitos konsultacijos. O kai bus įdirbis, tai žmonės patys tau mokės nemažus pinigus, kad būtent tu juos pakonsultuotum mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 14, 11:40)

Nu dar neteko girdeti, kad augalus reiktu rakinti tpfu, tpfu tpfu...bet kur tie parazitai deda juos pavoge?Nemanau, kad patys stovetu turguose, be to juos isrovus dar ir sutvarkyti reikia greitai, kad nenudziutu, juk pav. tokiems spygliuociams, nelaiku israutiems, butu smertis doh.gif

As tai labai abejoju ar "kandziai" juos vagia. Kazi ar kas pirktu, nesvarbu ka, turgelyje pas toki, kuris atrodo nei tai narkomanas, nei tai hrienciukas. Cia gali buti toks variantas, vaziavau pro sali pamaciau, atejau issikasiau ir pas save pasisodinau. Man rodos norint pavogt pvz. rododendra reikia siokio tokio oraganizuotumo. Ir kuo iskast, ir kur pakraut, ir kuo parsivezt. Nesiblaskysi gi gatvem su kastuvu ir krumu ant peties su geru grumstu zemiu. Tokie dalykai hrienciukams aukstasis pilotazas, paprasciau koki svetima dvirati nusvilpt.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 14, 12:35)
As tai labai abejoju ar "kandziai" juos vagia. Kazi ar kas pirktu, nesvarbu ka, turgelyje pas toki, kuris atrodo nei tai narkomanas, nei tai hrienciukas. Cia gali buti toks variantas, vaziavau pro sali pamaciau, atejau issikasiau ir pas save pasisodinau. Man rodos norint pavogt pvz. rododendra reikia siokio tokio oraganizuotumo. Ir kuo iskast, ir kur pakraut, ir kuo parsivezt. Nesiblaskysi gi gatvem su kastuvu ir krumu ant peties su geru grumstu zemiu. Tokie dalykai hrienciukams aukstasis pilotazas, paprasciau koki svetima dvirati nusvilpt.

oi, priminei istoriją, kaip vilniuj (ar šiemet, ar pernai) bankomatą chebra vogė. Atvarė su sunkvežimiukų, išsirovė iš sienos, pasikrovė į sunkvežimiuką, pavažiavo metrą, bankomatas iškrito, kol antrą kartą pasikrovė, tai ir policija atvažiavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

einu per paiešką paleisiu, gal kokį straipsniuką dar atkasiu lotuliukas.gif
radau (atsiprašau, aprašiau ne visai tiksliai):
http://kriminalai.at...robta-bankomata

Papildyta:
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 14, 12:27)
O juk iš tikro tu visai faina merga  mirksiukas.gif

bobučių pasakos... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 14 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(zmogs @ 2009 05 14, 13:08)
Gal tu galėtum nuotrauką savo pievelės įmest? Man irgi labai patinka laukinės gėlytės pievoj smile.gif

Pievelėj gėlių dar nesimato.. tos kurias pasėjau tiesiiai pievon, jau lenda, o tos, kurias daiginu namie, dar nepersodintos.
Valandą beveik bandžiau nuotrauką įkelt mega_shok.gif nu nesuvokiu aš, kaip tai žmonės padaro!?? Nu kaip pikta negaliu cray.gif
http://host-photo.co..._name=pieva.JPG
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 14, 15:35)

Va va, as irgi apie tai galvoju ir nemanau, kad labai daug atsiranda tokiu, kurie patys savo kieme puoseleja grozi ir eitu jo vogti is kitur, manau, kad cia gali buti suo kitur pakastas, kiekvienas dirba savo darba, vagisiu sistemoje taip pat kazkas sedi prie kompo, kazkas vaziuoja i apzvalgas, kazkas rupinasi tuo, kiek kainuoja, kur realizuoti, tie vadinami verhiukai tuo uzsiima ir konsultuoja matyt tais klausimais tuos savo narkosiukus, kurie gauna tik asaras nuo to augaliuko.As cia kalbu apie tokius augalus, kurie kainuoja, kaip masinos tukstanciais, o paprasta tuja kokia uz 20 lt. tikrai mazai kas rizikuos ir mazai naudos bus is jos.Tokius augalus gali tik kapeikinetojai kokie, kur nuo kapu geles nurenka paprastas, bet aisku didejant paklausai, dideja ir pasiula ir bet kokiu saltiniu.
Atsakyti
Labai (vėl..) reik patarimo.
Ant palangių daigai nustojo augt, pradėjo pelyt ir akivaizdžiai matosi kad reikėtų juos išsodint kuo greičiau laukan, nes bijau kad dar kito savaitgalio gali ir nesulaukti verysad.gif bo kai medžiai kieme išsprogo, jiem visai nebeliko šviesos, nekalbant jau apie saulę.
Bet savaitgalį gi šalnas žada, o ir kitą savaitę neaišku kas do orai - ką man daryyyt doh.gif visiškoj nevilty ir pasimetime esu sad.gif Rizikuot ir sodint? Gal kas detaliau informuotas apie galimas šalnas..? help.gif
Atsakyti