Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 09:40)
Ačiu, kad atsiliepei, labai reikėjo, kad kas išklausytų. Gyvenu Panevėžio mieste, namas ant gatvių kampo, gal todėl visiems užkliūna. Dar nėra nei metų, kai susitvarkėm aplinką (juokingai mažą gabaliuką) o jau 4 k vogė augalus, nors čia pat sustatytos mašinos ir mūsų langai verysad.gif Žodžiu, jau ta baimė įvaryta, rytais baisu pro langą pažvelgt, bet agalų neketinu atsisakyti cool.gif Gal jums ir juokingai pasirodys, bet pas mane visi augalai kaip kalėjime - prirakinti grandinėmis verysad.gif , vagys man darbo pridaro ir augalus kankina, išnešt juk negali. O kaip dar kitaip saugot? verysad.gif  verysad.gif  cry.gif Tai va, pasiguodžiau blush2.gif

nu bet tai laukiniu krastas blink.gif . Reikia tvora tvert su elektros srove laugh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 09:40)
Ačiu, kad atsiliepei, labai reikėjo, kad kas išklausytų. Gyvenu Panevėžio mieste, namas ant gatvių kampo, gal todėl visiems užkliūna. Dar nėra nei metų, kai susitvarkėm aplinką (juokingai mažą gabaliuką) o jau 4 k vogė augalus, nors čia pat sustatytos mašinos ir mūsų langai verysad.gif Žodžiu, jau ta baimė įvaryta, rytais baisu pro langą pažvelgt, bet agalų neketinu atsisakyti cool.gif Gal jums ir juokingai pasirodys, bet pas mane visi augalai kaip kalėjime - prirakinti grandinėmis verysad.gif , vagys man darbo pridaro ir augalus kankina, išnešt juk negali. O kaip dar kitaip saugot? verysad.gif  verysad.gif  cry.gif Tai va, pasiguodžiau blush2.gif

blink.gif Košmarai, čia nebent koks didelis palaidas šuo išgasdintų, nors tokie tipai ir su šunimis susitvarko doh.gif
Nors, jei ir toliau taip daugės bedrabių, jaučiu ir Vilniuje panašių dalykų padaugės unsure.gif
Atsakyti
Awita, siaubas... doh.gif

kasiopėja, ar jau aplankei rokoko blush2.gif

vida777, gražus vaizdelis wub.gif

Atsakyti
Smagu girdėt, kad pas jus ramu ir galit džiaugtis savo darbo vaisiais smile.gif Matysim, gal MB įrengs garsinę signalizaciją nuo judesio (kaip kad šviesa degiojasi), tik ji sureguos ir nuo katės, bet niekis, tegu kaimynai pakentės hihihi.gif
Sėkmės kūryboje,puoškit, gražinkit mūsų aplinkas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 05 14, 07:54)
Smagu girdėt, kad pas jus ramu ir galit  džiaugtis savo darbo vaisiais smile.gif Matysim, gal MB įrengs garsinę signalizaciją nuo judesio (kaip kad šviesa degiojasi), tik ji sureguos ir nuo katės, bet niekis, tegu kaimynai pakentės hihihi.gif
  Sėkmės kūryboje,puoškit, gražinkit mūsų aplinkas wub.gif

Košmaras... blink.gif
Signalizacija bandykit dėti tokią,kuri reaguoją į objektą priklausomai nuo jo svorio/dydžio. Pvz. galima nustatyti, kad nereaguotų į objektą iki 10 kg svorio arba 1 m dydžio. Na bent jau patalpos viduje tokias kartais stato.

ADA, dar nebuvau. Pas mane ištisinis fors mažoras visą savaitę. Jau ne tik kad mėnesio dienos painiojasi, bet ir savo vardą tuoj pamiršiu doh.gif gal rytoj užvažiuosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 14 gegužės 2009 - 10:07
QUOTE(rozamunda @ 2009 05 14, 09:38)
oi kaip man prie sirdies tokie venegretai wub.gif pas save irgi primarmaliojau,dabar vaizdelis ne koks,bet tikiuosi paskui reikalas pageres-kadangi projektas svieziai pavasarinis,tai svogunines sitam reikale nesuspejo sudalyvaut,o kiti nariai-heuheros,astilbes,viendienes ,melsve ir  wub.gif hortenzijos dar tik kelia galvas bigsmile.gif

patinka ir man venegretai... tik ne taip paprasta juos padaryti, kaip atrodo ax.gif . Bet didesnes sklypo dalies venegretu paversti nenoreciau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 14, 09:21)
niekaip neatgaminu, jūs čia ką plagijavot, nuotrauką?
pasirašau po kiekvienu žodžiu  ax.gif

ar pernai ar uzpernai buvo ideta nuotrauka su is vazono isvirtusiais sukulentais. na tai kaip matom, gavosi ne vienas copy-paste. tik tiek smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kai yra ivairiu nuomoniu ir skirtingu sprendimo budu, tada pradedi matyti, tai ko pats nematai, arba nenori matyti cool.gif
Jolaxus-labai neprievartauju saves, butent tos mintys taip ir gimsta ekspromtu kartais, bet va didelis dalykas yra, kaip ta minti sugebeti sutvarkyti vaizdziai, kai pradedi lipinti, kartais visai ne pagal ta minti ir gaunas 4u.gif
Smiltele-va to ''nepagaunu'' ir as nepagaunu lotuliukas.gif , kazko buvo per mazai-sodinau, dabar ryskiai per daug, arba kazka vietom keist reiktu, nu nezinau g.gif
Vida tvora mums, tai tikras gelbejimosi ratas biggrin.gif , sutinku, kad vaizdelis keiciasi ne i geraja puse, bet yra buve tokiu net kurjoziniu atveju, kol nebuvo tvoros doh.gif ( vasara turedavom dideli ciuzini is porolono gabaliuku pasitiese, tai isivaizduokit po vieno keturkojo vyriskio vizito nakties metu, ryte pas kaimyne visas zolynelis buvo, kaip apsnigtas, o kaip nelengvai jis nusirenka nuo zoles doh.gif )
Smith-galesiu pafotkinti is arciau tuos patvorius, bet jau jei ne siemet, tai kitamet manau vel turesiu ka veikti t.y. retinti augalus.
Del puseliu veisles tai teisingai kazkuri parase atrodo pinus mugo 'Varela' ir pinus pumila glauca, o tam virziu medelyne tikrai tada kainos nedideles, as buvau uzsukus Klaipedoj Dauparuos atrodo, tai zinokit ne as viena ten vaiksciojau ir aikciojau del kainu dydzio.
Nu dar neteko girdeti, kad augalus reiktu rakinti tpfu, tpfu tpfu...bet kur tie parazitai deda juos pavoge?Nemanau, kad patys stovetu turguose, be to juos isrovus dar ir sutvarkyti reikia greitai, kad nenudziutu, juk pav. tokiems spygliuociams, nelaiku israutiems, butu smertis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 13, 19:35)
blink.gif oho kolekcija, keliu aukstu namas turi sutalpinti tiek geliu doh.gif  4u.gif

blush2.gif

Srove, grazu pas tave. wub.gif O kada as igyvendinsiu savo ilgalaikius projektus, vaje, vaje doh.gif

Awita, as tai viju mintis apie vagystes salin, nes tikrai gali fobija isivaryt. Nemalonu, kai esi pastoviai stebimas, kaip kad jus. imkites kokiu priemoniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 07, 15:42)
Ačiū už patarimus. Gaus vadinasi lopinėlį prie akmenų ir šilokų. Tiesa va šilokai tai nuo akmenų "nulipo", ir po visą pievą prisisėjo patys, va ir galvoju, kaip būt gerai jei uolaskėlės kažką tokio sumastytų  rolleyes.gif  dėlto ir klausiu kaip jos elgiasi.
Į pievą pilna visko sodinu, gal ten man ir patarinėjo šitoj temoj  4u.gif o dar kiek planuoju laukinukių prisitempti iš laukų..  wub.gif taip kad ten neįsivaizduoju kas gali pasirodyti kaip nesusipratimas, nebent kokia brička su surfinijomis  ar plotelis lygiai nuskustos žolytės hihihi.gif

Gal tu galėtum nuotrauką savo pievelės įmest? Man irgi labai patinka laukinės gėlytės pievoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 14, 11:40)
kur tie parazitai deda juos pavoge?Nemanau, kad patys stovetu turguose,

Kalbėjau su augalų pardavėjais, sakė ateina tie girtuokliai, su telefonu nusifotkina augalą, kainą ir išeina. Po to kam nors už butelį parduoda, manau g.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 05 14, 11:43)
blush2.gif

viju mintis apie vagystes salin, nes tikrai gali fobija isivaryt.

Man rodos aš jau įsivariau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 05 14, 10:22)
į kas antrą vazoną tarp jų raudonas pelargonijas, o į likusius tarpelius noriu kažko geltonai žydinčio ir nelabai lepaus g.gif

pvz lakišiaus ax.gif
user posted image
Atsakyti