aciu uz patarimus tai kaip manot ta maumedi perkelt jur nors ar palikt?
QUOTE(bakopa @ 2009 05 06, 12:06)
nusipirkau maumedi svyranti,
man gražu
tik aš su tokiu nekukliu klausimu,kiek jis kainavo ne sgiminaitė nori tai sakė 150lt ar tikrai?
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 06, 18:45)
man gražu
tik aš su tokiu nekukliu klausimu,kiek jis kainavo ne sgiminaitė nori tai sakė 150lt ar tikrai?
as pirkau uz 85 buvo miesto svente, o ten muge
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 06, 18:09)
Kvapioji našlaitė
ačiū net minčių neturėjau, kad čia našlaitė...
ačiū , merginos, kai tik atšils oras, eisiu darbuotis, nes šiandien oras
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 06, 18:45)
man gražu
jei didesnis, tai manau tiek ir kainuoja
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 06, 15:51)
as daryčiau sumedėjusių augalų ir/ar gėlių plotelį arba prie namo, arba ten panašiai kur kėnis (arba ir ten ir ten), bet taip, kad "įlįstų" kažkiek į erdvę - tokiu būdu žvilgsnis turėtų prie ko sustoti, kuo pasigėrėti, nenuslystų ligi pat ūkinės dalies.
O pavėsinę komponuočiau tam šone kur serbentai - tik ne per vidurį ketinamo apsėti ploto o kažkuriam to dabar be velėnos ploto gale - arba link gatvės arba link ūkinės dalies.
O pavėsinę komponuočiau tam šone kur serbentai - tik ne per vidurį ketinamo apsėti ploto o kažkuriam to dabar be velėnos ploto gale - arba link gatvės arba link ūkinės dalies.
ir as panasiai mastau. smelio smiltele puikiu pavyzdziu pateike
reiketu dar su augalais plestis i pievele siek tiek, kad nebutu tuscia. Tada jaukiau butu
Papildyta:
QUOTE(bakopa @ 2009 05 06, 18:32)
aciu uz patarimus tai kaip manot ta maumedi perkelt jur nors ar palikt?
as tai palikciau, tik dar ka nors i kompanija jam reiketu
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 06, 21:33)
kai tik atšils oras, eisiu darbuotis, nes šiandien oras
pas mus pila kaip iš kibiro Šiauliai
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 06, 21:42)
Klaipedos krašte ir kruša buvo visa laimė,kad ne tokia kaip prieš 3 metus, kumpščio dydžio ledais pylė
Pas mus apie 21.30 ziauriai su vejo gusiais pyle, dabar ramiai lija.
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 06, 21:09)
1.kadagys (vardo nezinau )
2.manau lausono puskiparisis melsvasake forma
3 tas pats, tik geltonsakis.
Bergenija - pavesio augalas, jai saules trukti neturetu.