QUOTE(vida777 @ 2009 05 14, 08:51)
smelio smiltele, gal tau patiks. Kaip une sako, cia tai tikrai kitoks braizas... pati buvau labai nustebinta tokiu apzeldinimu. Sklypas cia nemazas ir visa priekine dalis (pries nama) is abieju ivaziavimo pusiu apsodinta taip, kad zydi nuo pavasario iki rudens:
dabar net is tolo sviecia melsvi snapuciai
, kol snapuciai nezydejo, nuostabiai atrode aukstos baltos tulpes ir violetiniai cesnaku burbulai... veliau, kiek pamenu, pradeda zydeti viksvos - i virsu iskyla ziedu sluoteles, nuolat skleidziaisi viendieniu ziedai. Pavasari puikavosi eleborai, svogunines, zaliavo snapuciai.
Beje, sita teritorija yra bendra abieju kaimynu (vieno pilkas garazas matosi, kito - oranzinis namas). O kita dalis to paties gelyno yra i kaire, kitoje puseje grindinio.
Man labai gražu
Mano kaimynė, senyva moteriškė, bet neaugina prie namų jokių daržovių, bet pas ją gėlynai
Dabar tulpės žydi, kaip botanikos sode, pernai žavėjausi jos vilkagiais. Gal aš jau atsižiūrėjau pas save visokių spygliuočių, tai man taip gražu tokie skoningi gėlių plotai, kai suplanuotas daugiamečių gėlių nuolatinis žydėjimas..
Dar mąstau, kokį geltoną vienmetį augalą sodinti į vazonėlį terasoja, susodinau bakopas su lobelijomis, į kas antrą vazoną tarp jų raudonas pelargonijas, o į likusius tarpelius noriu kažko geltonai žydinčio ir nelabai lepaus