Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 13, 16:01)
Žiūrint čia ir į tai, kad alyvos pradeda žydėt, gal jau galima namie augintus daugiamečių gėlių daigus sodinti lauke? Ar dar palaukt? Kada jūs sodinate į gruntą?

vistiek ne anksčiau 06.10 tuos augalus sodinsiu. Čia tuo atveju, kad neturiu galimybių augalų grūdinti papildomai. Jei pati turi laiko, gali bandyt grūdint ir jau po kelių dienų persodint

QUOTE(smth1 @ 2009 05 13, 17:20)
Nesu susidurus su priesk. zoleliu genejimu. Turiu daigus ten baziliko, metos t.t. Reiktu skabyt virsunes, kad krumytusi. Kada tai daryti?

aš tai pasižiūriu ar nieks nelenda iš 'pažastų'. Jei matosi 'užuomazgos', tai ir nugnybiu. Laikas: kada tik atsimeni ir randi, ką skabyt tongue.gif
Ar matei klausimą dėl verbenų? Ką daryt?
Atsakyti
lyg vakar užmačiau, rašėt kuo puršti pievutėje kiaulpienes ir saulutes, dabar nerantu to psl blush2.gif .. Kažin ar tai buvo kuris nors chemikalas iš straipnyje paminėtų: "Kartu su žole pradeda augti ir piktžolės, ypač kiaulpienės. Pastarąsias geriausiai naikinti herbicidais: dialenu (25-30 ml/100 kv. m), MCPA (30-40 ml/100 kv. m), banvelu (18-20 ml/100 kv. m) ir kitais. Saulutes, glažutes ir kitas daugiametes piktžoles (taip pat ir kiaulpienes) gerai įveikia herbicidas „Starane” (15-18 ml/100 kv. m)"? Žinot gi praktiniai tie patarimai efektyvesni nei teoriniai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 05 13, 11:19)
o pas mane nusalo  verysad.gif

rokoko, labai grazus tamsiu ir baltu tulpiu derinukas  wub.gif
tiesa, vis pamirstu paklaust  doh.gif  : ar sodinai pernai ta kompozicija su "green wave" tulpem, scylem, melsvem? ar kazkas panasaus... idomu kaip atrodo  ax.gif

turbut apie apie mano uzbona su isvirtusiais silokais rasei, tai -siemet jis visai negrazus  schmoll.gif  silokai issiplete, paaugo i auksti ir visai negrazu. zadu vel kisti kazka smulkaus  wub.gif

tavo uzbonas nuplagijuotas ax.gif ,
tokia kompozicija su rokoko kepem dviese,tiketas rezultatas nesigavo,nes grazuoles tulpes jau baigia zydet,o melsves savo graziaussio vaizdo dar nerodo.Va kas nuskilo-tai zemaugiu margu tulpiu derinys su hiacinatais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 05 13, 11:19)
o pas mane nusalo  verysad.gif

As buvau eglisakem ji "aprengus".

QUOTE(Srove @ 2009 05 13, 12:02)
Ar pasodinta pirmais metais knifofija zydi?

As sodinau sakni, tai prazydo pirmais metais. Yra parase, albume fotkiu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 13, 18:38)
As buvau eglisakem ji "aprengus".
As sodinau sakni, tai prazydo pirmais metais. Yra parase, albume fotkiu.

blink.gif oho kolekcija, keliu aukstu namas turi sutalpinti tiek geliu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 13, 13:04)
Va situ birzgalu pernai visa vasara purskiau roze ir jokio rezultato. verysad.gif

Du metus naudojam šitą "Birzgalą" ir rožės klesti,akivaizdziai klesti palyginus kaip būdavo anksčiau. Va,ir dabar turiu nupurškus savaitė atgal,ir yra apsipylusios gražiais,žaliais lapeliais. Galėčiau net foto įmest bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 05 13, 19:58)
Du metus naudojam šitą "Birzgalą" ir rožės klesti,akivaizdziai klesti palyginus kaip būdavo anksčiau. Va,ir dabar turiu nupurškus savaitė atgal,ir yra apsipylusios gražiais,žaliais lapeliais. Galėčiau net foto įmest   bigsmile.gif

Tai gal sveikas profilaktiskai purski, o as gavau palikimo jau sergancia. Ko tik neisbandziau doh.gif. Pavyko atsikratyt tik amaro ir juodosios demetliges, o miltlige nepasiduoda ir nors tu ka. Bijau, kad ant kitu roziu nepersimestu.
Jeigu pasalinciau pazeistas vietas, tai ne kas liktu, gal koks 50 cm. Dabar jos aukstis du metrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 13 gegužės 2009 - 19:08
4u.gif Na, kas čia dabar nebemoku fotkių dėt doh.gif Čia dar nepurkšta palyginimui mirksiukas.gif Y tą lakstančią rožę nekreipkit dėmesio,nes nerandu foto be savo darželio puošmenos biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terija:): 13 gegužės 2009 - 19:19
Nu labai grazi, sveika ta raudona, o ir ta kita atrodo sveika. thumbup.gif Kita karta kai kelsi foto sumazink, nes labai istampo puslapi, neina bendro vaiszdo pamatyt, reikia slankiot 4u.gif
Atsakyti
Na,pagaliau.Dab mažokos,bet esmė aiški ...... Atkreipk dėmesį į datą....Skiriasi metais ir trimis dienomis ....Pirma nuotrauka rožės nemačiusios trąšų,o antra foto jau patręštos.
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 05 13, 20:22)
Na,pagaliau.Dab mažokos,bet esmė aiški ......  Atkreipk dėmesį į datą....Skiriasi metais ir trimis dienomis ....Pirma nuotrauka rožės nemačiusios trąšų,o antra foto jau patręštos.

įdomiai pesticidai suveikė - iš raudonos Rožytės pasidarė melsva su žirniukais tongue.gif
O jei rimtai, fungicidai su insekticidais nėra trąšos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 13 gegužės 2009 - 19:44
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 13, 18:42)
įdomiai pesticidai suveikė - iš raudonos Rožytės pasidarė melsva su žirniukais  tongue.gif
O jei rimtai, fungicidai su insekticidais nėra trąšos  mirksiukas.gif

hihihi.gif Deja,ne rožei teko pirmaplanis vaizdas,bet geriau neturiu.Bet norint galima pamatyt,kad pirmoji tik su lapeliais,o antroji tuo laiku jau priauginusi šakų ir žiedų kurių buvo žiauriai daug.Tai,va čia mano patirtis tokia ,o jau jums sprest dirol.gif
Atsakyti