gėlynas su eksplikacija
http://www.gamtostur...ROMATU OAZE.doc
QUOTE(rozamunda @ 2009 05 13, 06:51)
jauku,tik,kur akmenukai,pasodinciau daugiau augaliuku,kad ir viksvu pulka arba viendieniu ir dar ka nors patupdyciau arciau sienos prie rato
Ten pietine puse,atokaita .Kas labiausiai tiktu?
QUOTE(Tina* @ 2009 05 13, 00:09)
Pas mane pirmaja ziema pergyveno vejuotoj vietoj. Sprogsta. Tiesa, raudonlapis
o pas mane nusalo
rokoko, labai grazus tamsiu ir baltu tulpiu derinukas
tiesa, vis pamirstu paklaust : ar sodinai pernai ta kompozicija su "green wave" tulpem, scylem, melsvem? ar kazkas panasaus... idomu kaip atrodo
sobieska, isvirtes vazonas ziauriai naturaliai atrodo
turbut apie apie mano uzbona su isvirtusiais silokais rasei, tai -siemet jis visai negrazus silokai issiplete, paaugo i auksti ir visai negrazu. zadu vel kisti kazka smulkaus
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 13, 09:39)
jei etiketė tokia, kokią įsivaizduoju ( kabanti ant gumytės), tai ten 10-15 metų augalo aukštis nurodytas
Aha apie tokią kalbu
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 13, 10:15)
čia taikytina labiau krūmams ir medžiams - rankiojausi visą įmanomą informaciją ir išvada būtent tokia ( aišku, atmetus visas augimo sąlygas, svyrančias formas ir klimato sąlygas, etiketėse nurodytas aukštis/plotis tik pirmam dešimtmečiui)
Aš ir turėjau tokį įtarimą, kad jose gali būti aukštis maždaug 10 metų augalo, nes ir kitų augalų tikrinau info internete - tai su nurodytais etiketėje skirdavosi.
Vadinasi, negalima pasitikėti vien tomis etiketėmis
QUOTE(une @ 2009 05 13, 10:19)
sobieska, isvirtes vazonas ziauriai naturaliai atrodo
turbut apie apie mano uzbona su isvirtusiais silokais rasei, tai -siemet jis visai negrazus silokai issiplete, paaugo i auksti ir visai negrazu. zadu vel kisti kazka smulkaus
O jei vazonas dar būtų molinis
Kartojuosi.
Labutis.
Vėl noriu jus trumpam sutrūkdyti. Mano rožę ant aukšto kamieno apraizgė voratinklis. Ar čia jau bėda? Kuom purkšti, jei tai kenkėjas?
Labutis.
Vėl noriu jus trumpam sutrūkdyti. Mano rožę ant aukšto kamieno apraizgė voratinklis. Ar čia jau bėda? Kuom purkšti, jei tai kenkėjas?
QUOTE(fazanas @ 2009 05 13, 08:38)
Kartojuosi.
Labutis.
Labutis.
http://www.rozes.lt/htm/kenkejai.htm
parašyta aiškiai - purkšti insekticidais
P.S. pabūsiu nepopuliari ir pasiūlysiu dažniau informacijos ieškoti per Googlą - savarankiškai rastos žinios geriau įsimena
QUOTE(Wolke @ 2009 05 12, 23:08)
atrodo mano knifofija zydes du ziedai lenda
Ar pasodinta pirmais metais knifofija zydi?Nes pas mane vos tik islnde dar usiukai nedideli
Rokoko tavo juka atrodo dar nieko, truputi tikriausiai salnu gavo, kad kai kur gelsva, manoji jau puse lapeliu padejo ant zemes reiks turbut pjaut juos
Kas del rožių,tai nepamainomas daikčiukas yra Clear Rose.Rožės išprotėja nuo jo.Užtenka pavasarį nupurkšt ir visa sezono laiką rožės klesti.
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 13, 11:31)
O jei vazonas dar būtų molinis
jis ir yra molinis, tikrai ne plasmasinis (nemegstu plasmasiu )
Une tavo silokiukai man dar stovi akyse
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 05 13, 12:02)
Ar pasodinta pirmais metais knifofija zydi?Nes pas mane vos tik islnde dar usiukai nedideli
Mano irgi knifofija tik usa is po zemes iskiso, itariu, kad pirmais metais is jos nieko gero nereikia tiketis, dziaukimes, kad perziemojo
QUOTE(RAMUNĖ77 @ 2009 05 13, 10:49)
Labas rytas ,labai prašau patarimo: vakar gėlyną apipyliau akmenukais ,bet po apačia patiesiau juodą plėvelę aplink augalus iškirpau ,maždaug po sprindį į šonus,prašau patarkit ar nereikia visus akmenukus iškast ir tiesti agro plėvelę,ar nežus žano augalai.AČIŪ
Taip, reikia istraukti plevele ir vietoj jos tiesti geotekstile.