Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(pukučiai @ 2009 05 12, 21:56)
man vaizdelis labai grazus
as asmeniskai deciau mulcia o beja norejau paklsausti ziuriu tavo tujos tokios grazios kaip jas priziuri kad taip graziai atrodo, ar jos nesisiukslina nesu ju turejus tai nelabai isvaizduoju esu girdejus kad kai jos zydi tada daug siuksliu nuo ju buna ar tai tiesa jei tiesada tada tikrai tik mulcas nes su akmenukais tai suvarksi na cia mano tokia nuomone  blush2.gif

o as pasirodau savo vaizdeliu tevu kaimynai atidave tujas  ir laukiu jusu prognoziu ar jos man prigis ir kaip jas priziureti patarkit kad prigytu jei tai imanoma
user posted image

po 2 dienu tapo vaizdelis toks (tik nezinau ar nebereikalo vargom 2 dienas gal jokios naudos nebus ir mums jos neprigis ) nu zodziu visgi tikiuosi kad prigis visos kaip tai neblogai laikosi seip jos ir vietoje kol dar buvo zodziu neisakastos nelabai jau isvaizdzios buvo bet kai prigi jei prigis tada mes jau jas apgenesim ir tikiuosi kad bus grazesnes  bigsmile.gif
user posted image

Cia mano nuomone ,jau vandens pilti kiekviena diena ir gausiaigal ir prigis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 12, 23:02)
Cia mano nuomone ,jau vandens pilti kiekviena diena  ir gausiaigal ir prigis schmoll.gif

na kasdien nelaistau nes buijau kad nenupudiciau bet priliejam gausiai kai praziuna tada vel liejam bigsmile.gif
Atsakyti
Nematančioms įprasto šrifto, kartoju prašymą:

CITUOJANT PASISAKYMUS,
NECITUOKIT NUOTRAUKŲ!

Palaikom tvarką ir prašyčiau daugiau savigarbos sau ir kitiems skaitantiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 12 gegužės 2009 - 21:14
dar norejau ismananciu paklausti ar galeciau jas tresti ar dar anksti jos jau pasodintos pries 3 savaites galvoju paresti speceliom trasom tujom tik nezinau galima ar ne blush2.gif tikiuosi kasnors patars blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 12, 22:12)
Nematančioms įprasto šrifto, kartoju prašymą:

CITUOJANT PASISAKYMUS,
NECITUOKIT NUOTRAUKŲ!

Palaikom tvarką ir prašyčiau daugiau savigarbos sau ir kitiems skaitantiems  4u.gif

Aciu pasitaisysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 05 12, 18:36)
O as turejau omeny ne raudonlapi pukeni. Zalialapi. Su beda geltonlapi.

kad jau istisai kalbam apie raudonlapius, tai atrodo, kad kitokios spalvos ir nebera biggrin.gif ... beje apie geltonlapi is viso nesu girdejus g.gif .

QUOTE(alionke @ 2009 05 12, 18:54)
O man atrodo kazko truksta g.gif

teisingai atrodo - truksta augaliuku drinks_cheers.gif .
kad jau visoms taip grazu, gal vertetu ir man patyleti, ale vistiek nors puse lupu pasakysiu - juka man visoj sitoj kompozicijoj kazkaip nesiziuri, vos ne kaip kaktusas rutu darzely ax.gif .
ragane lb grazi, ir sausmedis thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 05 12, 22:04)
na kasdien nelaistau nes buijau kad nenupudiciau bet priliejam gausiai kai praziuna tada vel liejam  bigsmile.gif

tujos labai gajos, biski prieziuros ir atsigaus smile.gif kaip ir kiekvienas augalas jos stresuoja po persodinimo, tresti neskubekit, nebent laistan i kibira biski imeskit salietros, ji labiau palaikys zemej dregme apie saknis
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 12, 11:51)
Jos labai sėjasi, ir reikalauja nemažai liejimo, nes tai daugiau pavėsinis augaliukas.

O aš pasodinau pietinėj pusėj... blush2.gif Reiks persodinti...

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 12, 12:13)
Kam aktualu: pasirodė alpinariumų žurnalas (jau teko pavartyti  smile.gif )

Labai aktualus žurnaliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 12, 22:43)
tujos labai gajos, biski prieziuros ir atsigaus smile.gif

O as pernai isroviau dvi didokas tujas, nors labai priziurejau ir puoselejau, jos neprigijo(buvo rautinai israutos, gal laikas netiko).

Gal kuri galetu pora zodziu parasyti apie juka, nes info ieskant vis meta kambarine, nupjoviau pavasari zieda is rudens zydejusi, dabar ji man pradejo numiroti, puse nuleipo, labai negraziai atrodo, ar galima ja nupjauti visa dabar, ar reikia dar laukti, sako, kai perzydi isleidzia vaikiuku, bet kol kas as ju nematau unsure.gif
Atsakyti
atrodo mano knifofija zydes bigsmile.gif du ziedai lenda didis.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 05 12, 17:18)
Kalbant apie pukeni as vis galvoju galvoju:) I savo valdas. Bet..nusala jis toj LT nemazai.

Pas mane pirmaja ziema pergyveno vejuotoj vietoj. Sprogsta. Tiesa, raudonlapis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 05 12, 19:54)
Aciu  4u.gif
O man atrodo kazko truksta g.gif
Taip ragane,va jos ziedeliai

koookia ispudinga blink.gif Cia viena ar kelios i viena vieta susodintos? Maniske palyginus su tavo visai skystalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 12 gegužės 2009 - 23:13