Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

Reiks vakare ta zurnaliuka nuciupt.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 12, 14:11)
manau, kad kompozijos "vinis" turėtų būti lazdynas, o kitkas neatitruakti nuo jo dėmesio, o tik jį papildyti.

Tai magnolijai ieškosiu kitos vietos g.gif

QUOTE(smth1 @ 2009 05 12, 14:33)
Magnolija isauga i dideli medi. Gali paziureti Kauno botanikos sode. Ji, tiksliau kelios ju ten -salia vieno is tvenkiniu...
Nesupyk 4u.gif , kad ikisiu savo trigrasi, bet nerandu, kad risa bijuna, ozeksni, pusi, lazdyna ir zirniavaisi puskiparisi...

Magnolija bus iki 2 m. aukščio, bet kada g.gif turbūt po 15 metų geriausiu atveju g.gif

Nepykstu, jau pripratau prie kritikos irnesakyk.gif
Mano gal kaimietiškas skonis, bet nesuprantu kodėl netinka žemaūgė pušis ir lazdynas g.gif ir kas juos turi rišti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 12 gegužės 2009 - 14:07
QUOTE(rokoko @ 2009 05 11, 03:24)
ziognagiu bordiuras nuo darzo:
gelynas kasdien vis labiau skleidziasi [kai kas vis labai norejo pozuoti lotuliukas.gif ], raktazoles irgi trimis aukstais zydi:

Vau kiek viskas sužydėjo sužaliavo thumbup.gif ir pozuotoja , gėlių puošmena wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 05 11, 09:22)
Mano lanksva pakirptom kasom biggrin.gif iki kitu metu ataugs

Viskas tiesiog nepriekaištingai , švaru , gražu wub.gif O su kuo jus tręšiate tujas , kad jos tokios vešlios bigsmile.gif mano kažko pradėjo gelsti , na ir mb biškį žiemą ant jų sniego per daug užmetė , tai gavo bart ax.gif , nes dabar šakelės kitos nulinkusios ir nebeliko tos gražios trikampinės formos , kaip praeitasi metais verysad.gif

QUOTE(alionke @ 2009 05 11, 14:49)
cia is kitos puses

Gražus tas tavo kampelis wub.gif man tai nieko netrūksta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rukutukas: 12 gegužės 2009 - 15:25
Labas merginos,dažnai jus paskaitinėju.Norėčiau patarimo kokias melsves galėčiau derinti šalia?Planuoju užsisakyti,bet nežinau ką rinktis http://www.vysniausk... labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 12, 15:05)
Tai magnolijai ieškosiu kitos vietos g.gif
Magnolija bus iki 2 m. aukščio, bet kada  g.gif turbūt po 15 metų geriausiu atveju g.gif

Nepykstu, jau pripratau prie kritikos irnesakyk.gif
Mano gal kaimietiškas skonis, bet nesuprantu kodėl netinka žemaūgė pušis ir lazdynas  g.gif ir kas juos turi rišti  unsure.gif

Tu teisi, zvaigzdine ir 'Susan' iki 4m aukscio.
Turi risti kas nors:) Nes jie abu- pagrindiniai augalai, ne papildantys. Zemauge pusis galetu buti fonine (papildanti), bet jos turetu buti grupe, arba ji galetu buti fonu kazkokiam mazesniam augaleliui. Ar gali buti du vadovai? Jie abu konkuruos, kuris geresnis. Bet svarbu tau gerai, as pasilaikysiu savo nuomone sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 12, 16:06)

būtų iš jūsų pusės labai malonu, jei necituotumėt nuotraukų. Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 12, 16:09)
Labas merginos,dažnai jus paskaitinėju.Norėčiau patarimo kokias melsves galėčiau derinti šalia?Planuoju užsisakyti,bet nežinau ką rinktis http://www.vysniausk... labai dėkinga.

šalia ko? smile.gif Ar vien jų plotelis, ar dar gali būti ir kitokių šešėlinių augalų?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 12, 13:17)
šalia ko?  smile.gif Ar vien jų plotelis, ar dar gali būti ir kitokių šešėlinių augalų?

gal turėjo omeny - dvi melsves derinti tarpusavyje?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 12, 16:17)
būtų iš jūsų pusės labai malonu, jei necituotumėt nuotraukų. Ačiū  4u.gif
Papildyta:

šalia ko?  smile.gif Ar vien jų plotelis, ar dar gali būti ir kitokių šešėlinių augalų?

šiaip įdomu visi variantai,o plotas į kurį ruošiuosi sodinti tuščias.Man jos gražu norėčiau bent kelių rūšių.Ypač tos mėlynos.O ką sodinti šalia jų irgi nelabai sugalvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 05 12, 13:33)
Pirmine ideja man kyla tokia......

Didelis aciu thumbup.gif, eisiu po interneta pasivaiksciosiu, jusu siulomu augalu fotkiu pasieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 12, 12:55)
Tai va, kai jis užaugs ar neužgoš mano magnolijos grožio, gal geriau palikti tą lazdyną vieną karaliauti, o magnoliją vis tik sodinti irgi kur nors atskirai, kad tik viena jinai būtų graži žydėjimo momentu g.gif

magnolija ir lazdynas abu vienodai dideli medziai/krumai ir kiekvienam is ju reikia erdves.

QUOTE(smth1 @ 2009 05 12, 13:33)
*nerandu, kad risa bijuna, ozeksni, pusi, lazdyna ir zirniavaisi puskiparisi...
**Kompozicija is sedula 'Elegantissima' pvz. (del margu lapeliu) itudyti tarp jazmino ir alyvos krumu augancios (ziedai tamsiai bordo su baltais pakrasteliais), toliau vel galetu atsikartoti jazminas tik kitos veisles(pvz geltonlapis), tada seivamedis juodauogis tamsiais karpytais lapais, pora raugerskiu geltonlapiu.

*man tai bijunas ir ozeksnis prie lazdyno risasi, tik truksta didesniu krumeliu, o stai puseles prie lazdyno ar kito ryskiai spygliuoto dekoratyvinio augalo kazkodel neisivaizduoju kartu (matyt su vaizduote blogai) wink.gif .
uzmaciau bordo (atrodo pukenis) ir kazkokio pilko medelio (nzn kas toks) kompozicija, eisiu pafotkinti.
** turiu kaimynystej mergalapes sedulos ir alyvos margais ziedais derinio pavyzdi - man negrazu schmoll.gif . Is arti dar nieko, is toliau alyva atrodo tokia nusiserus biggrin.gif , labiau patiktu tamsiais vienspalviais ziedais.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 12, 16:34)
šiaip įdomu visi variantai,o plotas į kurį ruošiuosi sodinti tuščias.Man jos gražu norėčiau bent kelių rūšių.Ypač tos mėlynos.O ką sodinti šalia jų irgi nelabai sugalvoju ax.gif

šalia pasodinau baltai žydinčius 2 krūmelius auskarėlių ( Dicentra Spec. Alba), paparčių ( Dryopteris filix-max, Dryopteris atrata, Athyrium nipponicum var pictum ir keli 'kambariniai') ir dvi heucheras ( 'Palace purple'). O melsves rinkausi su 'šviesiomis dėmėmis', kad ir taip nuo pietų tamsiam kampe atspindėtų šviesą. Derinau tik melsvių aukščius ir galimas išsiplėtimo ribas. ( 'Elegans', ''Wirlwind', 'Fire&Ice', 'Remember me', 'Albo picta', 'Stilleto'). Kol pastarosios išsiplės, šią vasarą į tarpus prisodinsiu visadžydžių begonijų ( baltai žydinčių ir baltai su rausvu krašteliu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 12 gegužės 2009 - 16:03
QUOTE(vida777 @ 2009 05 12, 16:46)
magnolija ir lazdynas abu vienodai dideli medziai/krumai ir kiekvienam is ju reikia erdves.
*man tai bijunas ir ozeksnis prie lazdyno risasi, tik truksta didesniu krumeliu, o stai puseles prie lazdyno ar kito ryskiai spygliuoto dekoratyvinio augalo kazkodel neisivaizduoju kartu (matyt su vaizduote blogai) wink.gif .
uzmaciau bordo (atrodo pukenis) ir kazkokio pilko medelio (nzn kas toks) kompozicija, eisiu pafotkinti.
** turiu kaimynystej mergalapes sedulos ir alyvos margais ziedais derinio pavyzdi - man negrazu  schmoll.gif . Is arti dar nieko, is toliau alyva atrodo tokia nusiserus  biggrin.gif , labiau patiktu tamsiais vienspalviais ziedais.

Kalbant apie pukeni as vis galvoju galvoju:) I savo valdas. Bet..nusala jis toj LT nemazai. 200lt paklot nezinau ar negaila..O jei per nuolatini apsalima ziedu nesulauksiu. Klaustukinis toks. Bet gundausi, nes lapai man jo l. grazus..
Dela alyvos: as tokios pati neturiu, ar ji is esmes ne kaip atrodo, ar prie sedulos margalapes?
Atsakyti