Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(rokoko @ 2009 05 11, 12:46)
margenis baltai zalias karpytais lapais [jolaxus,  ar jam nesaule gerai?]

dar klausimas - iki siol nepaberiau medetku seklu doh.gif  ar jau traukinys nuvaziavo?
jei paseciau - ar sulauksiu ziedu? [reikia rudeniui]

margenis augs, tik gali prarasti spalvingumą, t.y. bus mažiau tų bordinių ryškių gyslų
o dėl medetkų tai manau tikrai spėsi - jos greit dygsta ir gan greit auga, taigi rudeniui tikrai sužydės
Atsakyti
nu grazis vaizdeliai, tokie ispuoseleti pas sobieska, pas rokoko tokie spalvingi, jau tos raktazoles kaip grazu

ko truskta hicintams, kad ju ziedynai labai mazai siemet? nu vos 3 eiles zaiedu, tik vienas hiacintas is 6 normqaliai zydejo, 2 isvis nugelto lapai. mano mintys:
1. dregmes per mazai
2. trasu truko
3 saules truko
4. del to, kad neiskasiau g.gif
kas galetu hut?

beje, ma reikia vieno baltaziedzio eleboro, iki kada ji galima sodint? zinau, kad Knifofija turi eleboru, bet kazi kaip is jos gaut blush2.gif g.gif beda ta, kad turbut sios savaite spabaigoj su maziuke isvaziuojam i sanatorija, tai reikia greitai, kad galeciau pasodint. is kur man ji gaut? g.gif

kazkaip vangiai mano geles siemt, cimziedos ir verbenos srodos stovi vietoj, bakopa labai smulki tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 05 11, 11:46)
na as jau susodinau tris metrinius lovelius balkonui rolleyes.gif
toki mixa:
palaikysiu siltnamy savaite, o gal dar ir anksciau pakabinsiu jau - nes prie namo juk, ir auksciau -  salnos iki ten ''nedaeina''.

Aš 9 susodinau ir pakabinau, bet jaučiu, kad reiks nukabinti ir į garažą tempti, nes nelabai kokius orus prognozuoja doh.gif

Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 11, 11:52)
margenis augs, tik gali prarasti spalvingumą, t.y. bus mažiau tų bordinių ryškių gyslų
o dėl medetkų tai manau tikrai spėsi - jos greit dygsta ir gan greit auga, taigi rudeniui tikrai sužydės

aciu 4u.gif
tai ok, nelabai ten tu gyslu reikia, ir taip grazus thumbup.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2009 05 11, 11:53)
kazkaip vangiai mano geles siemt, cimziedos ir verbenos srodos stovi vietoj, bakopa labai smulki tokia g.gif

ZALSTA FERTA NPK 8-11-35 +mikro. [uzsirasyk]
tirpios trasos. tirpink, laistyk 4u.gif galima purksti.
nusipirk ''zaliame centre'' arba ''zaliose stotelese''

kai svoguniniai iskisa nosis anksti pavasari, reiktu jas patresti. gerai tinka kompleksines trasos ''hydrocomplex'' tos pacios ZALSTOS. [ipakavimai - skaidrus plast. maiseliai]
dabar jau nebetresk tu hiacintu. gal seniai [keli metai]jau dirvoje, gal laikas vasarai iskasti? siaip hiacintu lapai labai ilgai po zydejimo stovi visiskai zali - tuo jie issiskiria is kitu svoguniniu.

QUOTE(drieziukas @ 2009 05 11, 11:59)
Aš 9 susodinau ir pakabinau, bet jaučiu, kad reiks nukabinti ir į garažą tempti, nes nelabai kokius orus prognozuoja doh.gif

kol kas tik ketvirtadienis gasdina http://www.prognozes...i-vilniuje.html
tai as savaite palauksiu.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 05 11, 12:46)
prie viso to reikia kazko stambiais baltais ziedais, neauksto, megstancio pavesi,

atėjo į galvą dar viena versija - pavėsio karalienė sprigė mirksiukas.gif juk būna ir baltažiedžių kupstelių
Atsakyti
Sveikos sodininkes smile.gif Turime kaimyno dovanota ir labai graziai beauganti raudonlapi lazdyna. Norime ji perkelti i poilsio zona kieme, ir prie jo suformuoti koki nors ploteli malonu akiai. Kokie kvietkai/lapai salia jo deretu? Gal kas kokiu geru minciu turetumet? Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitaite: 11 gegužės 2009 - 12:25
QUOTE(sobieska @ 2009 05 11, 08:22)
Keletas sustabdytu kadru

Labai labai gražu wub.gif Ir idėjos su akmenukais be galo sužavėjo thumbup.gif

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 11, 08:37)
Galima. Paprasčiausias būdas vasarą pakarpyti šiųmetinius ūgliukus (arba tiesiog nugnybti šviežius pvz. pusiau). Kitas būdas yra ankstyvą pavasarį išskinti viršūninius pumpurus, kad liktų tik šoniniai (t.y. iš šakelės viršūnėje esančios pumpurų "puokštės" išskinamas centrinis pumpuras, kiti paliekami). Jei prisireikia pašalinti kokią senesnę šaką, tą reiktų daryti birželio-liepos mėn., kai šilta ir sausa, tuo metu spygliuočiai netenka mažiau sakų, nei genimi pavasarį.

Labai ačiū, taip ir darysiu wub.gif

QUOTE(jolaxus @ 2009 05 11, 10:08)
na parodysiu, kai užbaigsim tą reikalą normaliai, nes dar trūksta sluoksnio gražaus smėliuko, dabar pripilta ne iki viršaus ir tokio nerimto smėlio kol kas, trūksta vieno sunkvežimiuko, kai tik bus, taip iš karto ir reportažas bus biggrin.gif

oho, tai kokio ten dydžio smėliadėžė gavosi bigsmile.gif

Atsakyti
Labai aciu visoms uz patarimus kovoje su kurmiais hi.gif
Einu skelbti jiems kara triniti.gif box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makra: 11 gegužės 2009 - 12:40
Sveikos,darbstuolytes,labai graziai tvarkotes thumbup.gif Ir patarimu negailit thumbup.gif Daznai lankausi cia.
Noreciau patarimo.Vietos musu kiemely nedaug,o visko labai norisi biggrin.gif Turiu toki kampeli

user posted image
cia is kitos puses
user posted image

Ar tiktu ,jei zeme uzpilciau medienos drozlem ar akmenukais?Dar kastonu kibira turiu rolleyes.gif Kaip cia sukomponuot viska?

Lauksiu jusu minciu drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alionke: 11 gegužės 2009 - 12:52
QUOTE(rokoko @ 2009 05 10, 23:37)

srove,
del tos oranzines koses ant kadagiu - cia rimta, gydyk medelius fungicidais:
cia siek tiek yra info: http://www.rojaussod...snis.php?id=249

Aciu didelis Rokoko, jau varau to efektoriaus pirkti, ***** ir baseine parudavo
vanduo, nu koks velnias cia siemet mus uzpuole devil.gif , o pas tave tos margutes wub.gif jau noriu ir as, paskutine fotke ispudinga labai 4u.gif

Pas Sobieska vaizdeliai irgi pritrenkiantys, pyksi nepyksi, bet einu kokio indo ieskoti toms isvirtusioms perkunropems blush2.gif zodziu kopy-paste cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 05 11, 13:49)
Sveikos,darbstuolytes,labai graziai tvarkotes thumbup.gif Ir patarimu negailit thumbup.gif Daznai lankausi cia.
Noreciau patarimo.Vietos musu kiemely nedaug,o visko labai norisi biggrin.gif Turiu toki kampeli

user posted image
cia is kitos puses
user posted image

Ar tiktu ,jei zeme uzpilciau medienos drozlem ar akmenukais?Dar kastonu kibira turiu rolleyes.gif Kaip cia sukomponuot viska?

Lauksiu jusu minciu drinks_cheers.gif

o kitose sklypo vietose yra kažkur naudotas kažkoks žemės "dangalas" - mulčas, akmenukai? jei taip, tai tada reikia derinti prie to, kas jau naudota... apskritai, tai aš esu paprasto žievės mulčo šalininkė ax.gif
o kaštonų tai ko gero čia nepilčiau, aš juos supilčiau į kokį platų dailų indą, tarp jų gal įsprausčiau kokį vazonėlį ar pora su žydinčiais augalėliais ir tai būtų visiškai individuali kompozicija papuošti terasai ar kokiam kitam relaxo kampeliui (čia tok eksprmtas mintyse gimė...) rolleyes.gif
Atsakyti
Rokoko, vis norejau paklausti kaip tavo fukcijos bigsmile.gif ????????
Atsakyti