QUOTE(smth1 @ 2009 05 08, 13:52)
Bet ziedynai stipriai skiriasi. Morfologinis aprasymas labiau padeda orientuotis. Pilkoji lanksva- kekes, smailialape- sketiski ziedynai.
Tai aš vis tik linkstu prie smailialapės lanksvos. Žiedai neturi ilgų kuokelių ir lapai smulkesni ir nekarpyti.
Beje, atsiprašau, bet pasirodo prižadėjau tą, ko neturiu
Plukės taip ir nepasirodė.
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 08, 16:37)
dėkui kas atsiliepėt dėl šios gėlytės pavadinimo
kažin ji ilgai taip žydi , man ji graži
čia ne gėlytė, o krūmas
Žydi gal porą - tris sav.
QUOTE(Spurga577 @ 2009 05 09, 13:45)
Sveikos, jei galite, padekite
Baigiam ruostis seti veja: sklypas islygintas, zemiu uzvezta, roundapu kokius 3 kartus pernai purskeme...
maneme, siemet tik truputi palyginsim kur susedo per ziema, palyginsim plonu sluoksniu zemes, suvoluosim ir jau sesim
Bet tikriausiai padareme klaida neravejom... zodziu, ejau siandiem pieniu rauti (islindo bjaurybes), pajudinau zeme, o ten - varputynas... Ka daryti? Ravet 15 aru rankomis??? vyras sako, palik, tegul buna zoleje. klausimas kaip atrodo. Nu nenorime tokios teletabiskos vejos, bet jau ir visai kaimiskos taip pat nesinori...
Pienių tai tikrai neverta ravėti. Nupurkšit banvelu, ar kokiu kitu herbicidu prieš dviskiltes žoles, ir neliks pienių
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 09, 14:29)
Mes vakar užbaigėm sodo vejos sėjimą - palijo maloniai šįryt, lauksiu žalums
. Tik vienas dalykas neramina - mano pieva ribojasi su kaimynės, o ji labai mėgsta visokias žydinčias gėlytes vejoje - prisisėjusi daaaaug saulučių - ar jos nepersimes į man lygią žalią veją? Kuom reiktų ištrucyti?
Saulutės irgi dviskiltės, pagal mane
tai tinka tas pats principas, kaip ir prieš pienes.
rokoko ir
sobieska, gražūs vaizdeliai