Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(edinka @ 2009 05 10, 13:03)
O kam jas tručyti  blink.gif , tegul žydi - gražu, žoliapjove nupjausi, o jų žiedų tuoj vėl bus pilna .

Bet tas nupjovimas gelbsti tik dienai - tą dieną, kada nupjauni - veja lygi, graži žalia, o rytojaus dieną jau savo galvas iškėlusios saulutės doh.gif . Man gražiau be jų ( čia kiekvienai skirtingai ). Ar kad bent pavieniai žiedukai būtų, bet pas mus jų jau giriom želia......
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 10, 13:20)
geras  bigsmile.gif o medelyne parduoda kaip skirtingas  biggrin.gif
--------
tas melsvas augalas - juniperus squamata BLUE STAR.

Vadinas ner ko pergyvent, jis irgi letai auga.
Atsakyti
Kol dar ne "šienas" pasidžiaugsiu savo aubretėmis ir uoliniais laibeniais:
user posted image
O čia aubrečių mėlis, pūkuotosios glažutės lapija ir pradedanti žydėti visžalė rūdgrūdėlė:
user posted image
Atsakyti
sveikutes

rytoj zadu rododendra pirkti, gal galit pasakyt jis labiau pavesi megsta ar sauleta vieta? g.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit kaip atsikratyti KURMIU? Tik pries kelias dienas zolyte uzsisejom, o siandien visas patvorys kurmiu isvarpytas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2009 05 10, 19:34)
Mergaites patarkit kaip atsikratyti KURMIU? Tik pries kelias dienas zolyte uzsisejom, o siandien visas patvorys kurmiu isvarpytas  verysad.gif

i kurmiarausi ikisti skuduriuka,sumirkyta dizelinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 05 10, 17:48)
sveikutes

rytoj zadu rododendra pirkti, gal galit pasakyt jis labiau pavesi megsta ar sauleta vieta? g.gif

Rododendrui kuo daugiau pavesis, tuo geriau jis jauciasi
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2009 05 10, 19:34)
Mergaites patarkit kaip atsikratyti KURMIU? Tik pries kelias dienas zolyte uzsisejom, o siandien visas patvorys kurmiu isvarpytas  verysad.gif

Silkutės(su galvom ir viduriais) į skylutes,kai ji "pakvips"kurmis pabėgs lotuliukas.gif Pas mane iš po tokių vaišių pernai išėjo ir dar negrįžo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2009 05 10, 20:29)
Silkutės(su galvom ir viduriais) į skylutes,kai ji "pakvips"kurmis pabėgs lotuliukas.gif Pas mane iš po tokių vaišių pernai išėjo ir dar negrįžo thumbup.gif

Ta pati vakar as dariau ,ziuresim rezultatus lotuliukas.gif
Atsakyti
Patarkit, mamytes, kokias gelytes sodinti i savo alpinariuma, kad jis grazus butu, nereiketu dideles prieziuros, ilgai zydetu. blush2.gif As noreciau daugiametes gelytes sodinti ir vienmetemis paivairinti, pagrazinti si ploteli. rolleyes.gif Suprantu, kad tai kiekvienos noras, galbut ir banalus klausimas, bet kaip pradedanciai gelininkei labai aktualus ir svarbus. ax.gif Is anksto dekoju. aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 10 gegužės 2009 - 20:07
QUOTE(inrinke @ 2009 05 10, 21:05)
kokias gelytes sodinti i savo alpinariuma, kad jis grazus butu, nereiketu dideles prieziuros, ilgai zydetu. blush2.gif As noreciau daugiametes gelytes sodinti ir vienmetemis paivairinti, pagrazinti si ploteli. rolleyes.gif 

vertėtų paskaityti kokią knygą/enciklopediją apie daugiametes gėles - atsirinktum kas patinka ir tinka Tavo sąlygomis (dirvožemis, šviesos kiekis ir pan.)
o pradžiai gali paskaityti kad ir čia:
http://www.rojaussod...snis.php?id=662
http://lt.lt.allcons...0/1/article/341
http://www.sodospalv...nariumo_augalai
informacijos internete apstu...
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2009 05 10, 20:29)

oho koks įdomus patarimas bigsmile.gif

Sakykit, ar įmanoma kaip nors karpyti sidabrinę eglę, kad ji liktų nedidukė? g.gif

Tiesa, rododendras pas mane auga ant saulės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 10 gegužės 2009 - 21:23