Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(rozamunda @ 2009 05 09, 06:49)
ziurint is sito sono ,mano patarimas sodinti augalaus tik paciam kraste prie kolonu, tiktu kad ir koks zemaugis japoninis klevas http://www.rojaussod.../tema.php?s=287 
gali but koks vienas ir lipantis-kol uzlips ant to stulpo virsuje( klausimas ne i tema:kodel jis toks sviesus g.gif ?),o po tuo apvaliu langu statyti suoliuka,atitinkanti japoniskus standartus biggrin.gif  ir likusius augalus sodinti vazonuose. Manau tam tiktu ir siltam sezonui isnesami kamabariniai-dracenos,jukos palmes ir kt. 4u.gif

Su suoliuku labai idomi mintis smile.gif . Bet... cia turbut kiekvienas zmogus individualiai turi jausti, ko jam reikia ax.gif . Man asmeniskai patinka sviesus, atviras namo priekis (ta prasme ieimas), ir tik jau toliau augalu apsuptis. Jeigu cia stovetu suoliukas, klausimas - kokia butu jo paskirtis ? Siuo atveju nuo suoliuko noretusi "kontroliuoti" situacija kieme, taigi, apzeldintas priekis man jau trukdytu ax.gif . Priesingu atveju gautusi tokia gili intymi zona, kuri man labiau patiktu ramiai pasedeti, paskaityti, pasvajoti... bet tada jau kaip ir vieta nebetinkama (iejimas, garazas, judejimas). Tai tokie butu mano pamastymai.
O japoninis klevas ir palme kartu... mastau.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėjau mergytės jūsų paklausti kokiom trąšom tręšiat savo tujas , spygliuočius , kadagius bigsmile.gif Šiaip pirkdavau, bet kokias tiems augaliukams skirtas ax.gif Bet galvoju gal yra kokios stebūklingos nuo kurių augaliukai tampa dar gražesni vešlesni biggrin.gif ax.gif
Ir dar kas čia per augaliukas su baltais žiedeliais wub.gif Kiek jie ilgai žydi ir kokiu metu, ar vienmečiai ? 4u.gif bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 09, 11:26)
Ir dar kas čia per augaliukas su baltais žiedeliais  wub.gif Kiek jie ilgai žydi ir kokiu metu, ar vienmečiai ?  4u.gif  bigsmile.gif user posted image

nu apie sita kampeli jau buvo diskutuota ax.gif ir isnagrineta kas per augaliukai....taigi hortenzija Annabelle cia tais dideliais baltais ziedais mirksiukas.gif hortenzijos tai daugiametes ir zydi visa vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 05 09, 12:29)
nu apie sita kampeli jau buvo diskutuota  ax.gif ir isnagrineta kas per augaliukai....taigi hortenzija Annabelle cia tais dideliais baltais ziedais  mirksiukas.gif hortenzijos tai daugiametes ir zydi visa vasara  4u.gif

Labai jums ačių už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 05 09, 07:13)
as turiu jos sese-karpazole bordo lapais wub.gif
Ar buvot , merginos,vakar botanikos sode parodoj? As uz simboline kaina prisipirkau dailiu irisu,astilbiu irt.t.
Ar snaputis ,zydintis ruzavai,labai plinta? g.gif

O prekybininkų ar daug buvo ? Aš kažkaip nesiryžau važiuoti ten prekiauti, sakau pirmas blynas gali būt prisvilęs.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 09, 07:36)
Su suoliuku labai idomi mintis  smile.gif . Bet... cia turbut kiekvienas zmogus individualiai turi jausti, ko jam reikia  ax.gif

Man irgi mintis su suoliuku smagiai atrodo 4u.gif
Bet reikia tikrai išbandyti paties, ar prilips. Pvz. mūsų namo fasadas yra tiesiai į vakarus, pats įėjimas gan aukštai (yra aukštas pusrūsis), o prieangis įgilintas. Nuo jo atsivera didelė erdvė (priekinis kiemas nemažas). Vasaros vakarais man patinka su kavos puodeliu išeiti ir tiesiog ant laiptų pasėdėti. Jeigu darytume tokį suoliuką ant žemės, efekto nebūtų, o štai ant viršutinio laiptelio labai jauku sėdėti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 09 gegužės 2009 - 10:42
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 09, 11:40)
Man irgi mintis su suoliuku smagiai atrodo  4u.gif

todel ir siulau ta smaguma
http://www.outdoorga...ardenbench.aspx
man suoliukas patogu ir prisesti paciai ir vaikam laukt kol kazkur giliai giliai rankines dugne sugrabaliosiu raktus ir krepsiams pasideti.
del klevuko-tik mintis tokia,gali but ir bordo raugerskis didelis,svarbu,kad dalis jo butu "iskritus" laikan tarp kolonu, palme turejau omeny ne ta didziaja schmoll.gif .o mazesnius variantus wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 09, 11:36)
O prekybininkų ar daug buvo ? Aš kažkaip nesiryžau važiuoti ten prekiauti, sakau pirmas blynas gali būt prisvilęs.

as buvau pacioj pradzioj,tai bardakeliu kvepejo,bet gal paskui viskas susitvarke g.gif
Atsakyti
Sveikos, jei galite, padekite

Baigiam ruostis seti veja: sklypas islygintas, zemiu uzvezta, roundapu kokius 3 kartus pernai purskeme...
maneme, siemet tik truputi palyginsim kur susedo per ziema, palyginsim plonu sluoksniu zemes, suvoluosim ir jau sesim

Bet tikriausiai padareme klaida neravejom... zodziu, ejau siandiem pieniu rauti (islindo bjaurybes), pajudinau zeme, o ten - varputynas... Ka daryti? Ravet 15 aru rankomis??? vyras sako, palik, tegul buna zoleje. klausimas kaip atrodo. Nu nenorime tokios teletabiskos vejos, bet jau ir visai kaimiskos taip pat nesinori... cry.gif
Atsakyti
Man tai grazu kaimiska pieva.
Atsakyti
Mes vakar užbaigėm sodo vejos sėjimą - palijo maloniai šįryt, lauksiu žalums wub.gif . Tik vienas dalykas neramina - mano pieva ribojasi su kaimynės, o ji labai mėgsta visokias žydinčias gėlytes vejoje - prisisėjusi daaaaug saulučių - ar jos nepersimes į man lygią žalią veją? Kuom reiktų ištrucyti?
Atsakyti
Sveikos, nenoriu kurti nauju temu tai jei klausimas ne i tema atsiprasau 4u.gif
Siandien mama nusipirko heisera augaliuka, internete nieko neismeta. gal zinot apie ja ka nors daugiau. Ar jis pavesinis augalas, ar saulute megsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 09 gegužės 2009 - 13:33
QUOTE(salexa @ 2009 05 09, 14:32)
Sveikos, nenoriu kurti nauju temu tai jei klausimas ne i tema atsiprasau  4u.gif
Siandien mama nusipirko heisera augaliuka, internete nieko neismeta. gal zinot apie ja ka nors daugiau. Ar jis pavesinis augalas, ar saulute megsta.

ieškok pagal pavadinimą heuchera mirksiukas.gif
Atsakyti