QUOTE(rozamunda @ 2009 05 09, 06:49)
ziurint is sito sono ,mano patarimas sodinti augalaus tik paciam kraste prie kolonu, tiktu kad ir koks zemaugis japoninis klevas http://www.rojaussod.../tema.php?s=287
gali but koks vienas ir lipantis-kol uzlips ant to stulpo virsuje( klausimas ne i tema:kodel jis toks sviesus ?),o po tuo apvaliu langu statyti suoliuka,atitinkanti japoniskus standartus ir likusius augalus sodinti vazonuose. Manau tam tiktu ir siltam sezonui isnesami kamabariniai-dracenos,jukos palmes ir kt.
gali but koks vienas ir lipantis-kol uzlips ant to stulpo virsuje( klausimas ne i tema:kodel jis toks sviesus ?),o po tuo apvaliu langu statyti suoliuka,atitinkanti japoniskus standartus ir likusius augalus sodinti vazonuose. Manau tam tiktu ir siltam sezonui isnesami kamabariniai-dracenos,jukos palmes ir kt.
Su suoliuku labai idomi mintis . Bet... cia turbut kiekvienas zmogus individualiai turi jausti, ko jam reikia . Man asmeniskai patinka sviesus, atviras namo priekis (ta prasme ieimas), ir tik jau toliau augalu apsuptis. Jeigu cia stovetu suoliukas, klausimas - kokia butu jo paskirtis ? Siuo atveju nuo suoliuko noretusi "kontroliuoti" situacija kieme, taigi, apzeldintas priekis man jau trukdytu . Priesingu atveju gautusi tokia gili intymi zona, kuri man labiau patiktu ramiai pasedeti, paskaityti, pasvajoti... bet tada jau kaip ir vieta nebetinkama (iejimas, garazas, judejimas). Tai tokie butu mano pamastymai.
O japoninis klevas ir palme kartu...