Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(vida777 @ 2009 05 08, 16:49)
del kiemo  drinks_cheers.gif , o del gelynu - pamatytum ta pacia foto po menesio...  laugh.gif
laibenis (geltonas)
rudgrudele (balta)
aubrete (violetine)

Sveikutė 4u.gif norėčiau plačiau apie šias gėleles,ar jos daugiametės,ir kaip jas sodinti,ar tiesiai į žemelę,ar į vazonėlius ir išpikiuoti,išanksto ačiū,ir lauksime foto,kada pas jus taip atrodys kiemas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 05 08, 19:12)
kada pas jus taip atrodys kiemas wub.gif  biggrin.gif

ar pas mane bigsmile.gif ? turbut niekad ax.gif ...

isvardinti augaliukai visi daugiameciai, apie sejima galiu pasakyti - neturiu tiek kantrybes ir tiek ha, kad daugiametes is seklu auginciau, jos ir taip pakankamai greit plinta - paskui reikia rauti ir mesti lauk rolleyes.gif .
Paprastai sejama i dirva, vistiek siemet nezydes. Siaip jau ant pokucio buna parasyta kur ir kada seti.

Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 05 08, 19:44)
Kaip tik nusipirkau šiandien aubretės sėklyčių  blush2.gif
Ją daiginti vazonėlyje ar sėti tiesiai į "dirvą"  blush2.gif  4u.gif

tiesiai į dirvą
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 08, 21:52)
tiesiai į dirvą

4u.gif Kažkaip buvau praleidusi jūsų pokalbius apie šieną biggrin.gif

rokoko greit paaiškino kas prie ko biggrin.gif ir jau nebežinau ar aš jų noriu...
Bet turim rezervuaro išsikišusią dalį - bandysiu jį "pamaskuoti" aburetėmis 4u.gif
Atsakyti
as irgi netureciau kantrybes daugiameciu gelyciu is seklu daigintis blush2.gif ax.gif
gal kuri atpazinsit kas cia per augaliukas -geltonai kur zydi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 08, 18:49)
del kiemo  drinks_cheers.gif , o del gelynu - pamatytum ta pacia foto po menesio...  laugh.gif
laibenis (geltonas)
rudgrudele (balta)
aubrete (violetine)

Įsivaizduoju ,kaip jis atrodo , po to mėn . blink.gif , bet dabar tai wub.gif

QUOTE(Wolke @ 2009 05 08, 22:57)
as irgi netureciau kantrybes daugiameciu gelyciu is seklu daigintis  blush2.gif  ax.gif

user posted image

bigsmile.gif ui kokie gražučiai kupsteliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 05 08, 21:57)
as irgi netureciau kantrybes daugiameciu gelyciu is seklu daigintis  blush2.gif  ax.gif

user posted image

Karpažolės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 05 08, 21:57)

user posted image

ar tik ne kažkokia karpažolė (lot. euphorbia) rolleyes.gif
sakyčiau labiausiai panaši į daugiažiedę karpažolę (Euphorbia polychroma)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 08 gegužės 2009 - 21:49
QUOTE(ADA @ 2009 05 08, 20:55)
4u.gif Kažkaip buvau praleidusi jūsų pokalbius apie šieną biggrin.gif

rokoko greit paaiškino kas prie ko  biggrin.gif ir jau nebežinau ar aš jų noriu...
Bet turim rezervuaro išsikišusią dalį - bandysiu jį "pamaskuoti" aburetėmis 4u.gif

tai kad pacias aubretes maskuoti reikia kai nuzydi ax.gif , gal jau geriau rinkis ka nors kita.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 05 08, 11:51)
Laba diena,
labai norėčiau nusipirkti tą žurnalą "Alpinariumai", gal kur matėt pardavime, aš nerandu ax.gif

Dar nera jo prekyboje.

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 08, 13:09)
O gėlynui velėną lupau rankomis. Tikėjausi "arti" kaip reik, ale visai lengvai man ten luposi.

ta pati dabar darau doh.gif is leto , po gabaliuka. Bet tikrai atsikariausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 05 07, 11:11)
Tik tokia foto namo is toleliau  turiu. Taip tas plotelis po stogu verysad.gif user posted image
O apie Japoniskus sodus, prasau gerai arba nieko biggrin.gif lotuliukas.gif

ziurint is sito sono ,mano patarimas sodinti augalaus tik paciam kraste prie kolonu, tiktu kad ir koks zemaugis japoninis klevas http://www.rojaussod.../tema.php?s=287
gali but koks vienas ir lipantis-kol uzlips ant to stulpo virsuje( klausimas ne i tema:kodel jis toks sviesus g.gif ?),o po tuo apvaliu langu statyti suoliuka,atitinkanti japoniskus standartus biggrin.gif ir likusius augalus sodinti vazonuose. Manau tam tiktu ir siltam sezonui isnesami kamabariniai-dracenos,jukos palmes ir kt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 08, 22:44)
ar tik ne kažkokia karpažolė (lot. euphorbia) rolleyes.gif
sakyčiau labiausiai panaši į daugiažiedę karpažolę (Euphorbia polychroma)

as turiu jos sese-karpazole bordo lapais wub.gif
Ar buvot , merginos,vakar botanikos sode parodoj? As uz simboline kaina prisipirkau dailiu irisu,astilbiu irt.t.
Ar snaputis ,zydintis ruzavai,labai plinta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 09 gegužės 2009 - 07:15