QUOTE(vida777 @ 2009 05 07, 09:26)
Nu man tai cia jau viskas kaip ir gerai, reikia tik ta smeli bangom sugrebstyt kaip DeeDee sako ir bus tau japoniskas sodas, nors tu bijai jau turbut apie ji ir uzsiminti
.
O jei rimtai tas plotelis po stogu, tai negi laistysi istisai
? Man ten labiausiai akmenukai patiktu, nes gaila butu tokias grazias sienas uzdengti, o prie to apvalaus lango taip ir norisi smelio, akmeneliu, kokia dydele agava (tik reiketu ziema i vidu tempti
).Net pagal feng shui kaktusai gerai prie iejimo i nama sodinti.
Mano nuomone to kampo nereiketu labai apzeldint, o palikt platesne erve link iejimo, nes ta kolona ir taip truputi blokuoja vaizda. Cia tokie pradiniai pamastymai.
Kadagiui reikia saules (as visiskai sutikciau su tavo uosviu nuomone
).
* Jei pas mane kada bus, tai bus japoniskai - lietuviskas variantas
O del laistymo, tai kazkaip nepagalvojau. Tikrai mazai ten lietaus tas plotelis gauna. O ir su laistymu suvargsiu
O as taip svajojau apie zalia kampeli
Tai ka siulytumet ir ta ploteli isklot trinkelem ir zaistis su vazoniniais augalais? Gal kaip nors pasilaistyciau
Ar palikt neklota trinkelem ir bandyt pilti akmenis ir kazka komponuoti? Bet kaip tie vienisi akmenys atrodys? Neisivaizduoju tokio vaizdo.O gal galima kokiu vaizdeliu su akmeneliasi ir smeliuku? Nors man reiktu dar su ta mintim susigyventi. Nors cia ir butu japonisko sodo pradzia
* Agava grazu. O ju taip paprastai buna pirkti? Niekad nesidomejau tokiu augalu, tai neuzkliuvo niekada akis. Brangus reikalas?
* Nu va, o medelyne man ji pardave kaip pavesini augala. O uosviai ji kaip augala suniekino, o ne mano sumanyta sodinimo vieta
QUOTE(smth1 @ 2009 05 07, 10:20)
O tai kaip po stogu pas tave daugiameciai augs? Ar tu visa sezona ilgus metus juos laistysi? Ar cia as kazko nesuprantu..?
Paskirciau ta zona vazonams. Dideliems ir mazesniems su vienmetem..nors vazonai su vienmetem ir tai po atviru dangum statomi..
Del laistymo tu teisi, nesureiksminau to. Reiks keisti vizija.