Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(bakopa @ 2009 05 07, 19:11)
gal kas skubiai gali atsakyt  biggrin.gif eisim apset savo zeme....dabar MB voluoja...tai dabar eiti paset sekla ant isvoluotos? paskui iterpt su grebliu- subraizyt? ir vel voluot? ar teip? g.gif

Taip.

Mūsų laukia tas darbas, nes besibaigiant žiemai vaizdas sode buvo toks: doh.gif

user posted image

Dabar lyginam žemes ir sėsim pievutę ( tai ant sėklų dėžutės taip ir pavaizduota - suvoluot, pasėt, išgrėbliuot ir vėl suvoluot ).

Dabar sode irgi kaip po karo....

user posted image

Žinau, kad pagal visas rekomendacijas, reikia seną velėną panaikint, nupuršt, išakėt ir ttt, bet mes paradinę pusę taip padarėm, o sode, sakėm, mačys ir taip blush2.gif .

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 16:33)
lotuliukas.gif  nevalia suterst jo.Jokiu geliu,medziu, vvaiskrumiu, apie supynes, pavesine net ir negalvokit. biggrin.gif Ania Jolaxus mirksiukas.gif

Cik ramiai biggrin.gif Medžių yra, daržas yra, sūpynės net su kopėčiom iš abiejų pusių, smėlio dėžė taip pat. Gėlės pasodintos bigsmile.gif Taip, kad laukiam gražaus oro ir kelsiu ne katalogines nuotraukas tongue.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 05 07, 17:11)
arba akmenis nudazyti baltai  lotuliukas.gif .

mirksiukas.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 07, 19:16)
Dabar:
Ir praeitą vasarą

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 07, 19:09)
Parodysiu savo žiedų:

grozis wub.gif

Merginos, pasidalinkit is ko pas jus padaryta kompostine 4u.gif Niekaip neapsisprendziu, kaip geriau ja daryti blush2.gif

o cia mano vaizdeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 07 gegužės 2009 - 21:13
Merginos, priminkit prašau ax.gif
1. rudgrūdėlė turi šieno laikotarpį?
2. brunera plečiasi taip pat invaziskai kaip žiemė?
Atsakyti
linuke o kas tas antras baltas augalėlis , na jis man toks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 07, 22:52)
Merginos, priminkit prašau  ax.gif

Tikrai neturi. Ji yra viszalis augalas. Ziema gal ne tokia grazi, bet tikrai ne sienas. Uztat dabar kaip zydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 07, 19:56)
linuke o kas tas antras baltas augalėlis , na jis man toks gražus  wub.gif

spėju, kad laksva "Grefsheim" 4u.gif Pas mane priešais langus irgi dabar žydi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 07, 16:24)

user posted image
Žinau, kad pagal visas rekomendacijas, reikia seną velėną panaikint, nupuršt, išakėt ir ttt, bet mes paradinę pusę taip padarėm, o sode, sakėm, mačys ir taip  blush2.gif .

ta prasme, sode tik nulupot seną velėną ir viskas? Ar rankom dirbot? (aš pati dabar gėlynui darausi vietą ir velėną lupu, darbelis ne iš greitųjų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 07, 19:06)
Gal kam pravers pavesingu augalu kompozicijos  biggrin.gif :

drinks_cheers.gif pravers, tikrai žavių derinukų yra smile.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 07, 19:16)
Ir pas mamą

Dabar:

user posted image

Ir praeitą vasarą

user posted image

pavasaris netgi gyvesnis nei vasara wub.gif

QUOTE(linuke_ @ 2009 05 07, 22:07)
o cia mano vaizdeliai

o jau lanksvos žydėjimas wub.gif

QUOTE(rukutukas @ 2009 05 07, 22:56)
linuke o kas tas antras baltas augalėlis , na jis man toks gražus  wub.gif

tai lanksva, tik veislės nepsakysiu ax.gif pasigooglink pagal lotynišką spiraea mirksiukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 05 07, 23:11)
Tikrai neturi. Ji yra viszalis augalas. Ziema gal ne tokia grazi, bet tikrai ne sienas. Uztat dabar kaip zydi  wub.gif

priminėt šitą grožį, reikia pasigilint į ją, gal atsirastų vietos teisingam augalui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 07, 23:23)
velėną lupu, darbelis ne iš greitųjų  doh.gif

jo, ir aš kai pradėjau savo gėlyną, tai privargau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 07, 21:07)
o cia mano vaizdeliai

tikrai grazus vaizdeliai thumbup.gif .

QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 07, 21:52)
Merginos, priminkit prašau  ax.gif
2. brunera plečiasi taip pat invaziskai kaip žiemė?

1.rudgrudele visa laika zalia, tik reikia nukarpyti perzydejusius ziedynus. Zydi ilgai, sakeles standzios, svyrancios, senas sakeles nugenejus labai greitai atzelia thumbup.gif . Taip pat labai paprastai dauginasi is sakeliu (sumedejusiu).
2.jauciu kuo dekoratyvesne veisle, tuo maziau pleciasi.

cia net pati nustebau, kokiu graziu bruneru yra:
http://images.google...e...mp;aq=f&oq=
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 07, 20:52)
2.jauciu kuo dekoratyvesne veisle, tuo maziau pleciasi.

cia net pati nustebau, kokiu graziu bruneru yra:
http://images.google...e...mp;aq=f&oq=

Ačiū. Pas save už tvoros radau išmestų. Galvoju, ar rizikuoti ir parsinešti į priekinio gėlyno kamputį, ar neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 07, 09:26)
   Nu man tai cia jau viskas kaip ir gerai, reikia tik ta smeli bangom sugrebstyt kaip DeeDee sako ir bus tau japoniskas sodas, nors tu bijai jau turbut apie ji ir uzsiminti  biggrin.gif .
O jei rimtai tas plotelis po stogu, tai negi laistysi istisai  g.gif ? Man ten labiausiai akmenukai patiktu, nes gaila butu tokias grazias sienas uzdengti, o prie to apvalaus lango taip ir norisi smelio, akmeneliu, kokia dydele agava (tik reiketu ziema i vidu tempti  tongue.gif ).Net pagal feng shui kaktusai gerai prie iejimo i nama sodinti.
Mano nuomone to kampo nereiketu labai apzeldint, o palikt platesne erve link iejimo, nes ta kolona ir taip truputi blokuoja vaizda. Cia tokie pradiniai pamastymai.

Kadagiui reikia saules (as visiskai sutikciau su tavo uosviu nuomone  blush2.gif ).

* Jei pas mane kada bus, tai bus japoniskai - lietuviskas variantas biggrin.gif
O del laistymo, tai kazkaip nepagalvojau. Tikrai mazai ten lietaus tas plotelis gauna. O ir su laistymu suvargsiu doh.gif O as taip svajojau apie zalia kampeli doh.gif Tai ka siulytumet ir ta ploteli isklot trinkelem ir zaistis su vazoniniais augalais? Gal kaip nors pasilaistyciau blush2.gif Ar palikt neklota trinkelem ir bandyt pilti akmenis ir kazka komponuoti? Bet kaip tie vienisi akmenys atrodys? Neisivaizduoju tokio vaizdo.O gal galima kokiu vaizdeliu su akmeneliasi ir smeliuku? Nors man reiktu dar su ta mintim susigyventi. Nors cia ir butu japonisko sodo pradzia biggrin.gif
* Agava grazu. O ju taip paprastai buna pirkti? Niekad nesidomejau tokiu augalu, tai neuzkliuvo niekada akis. Brangus reikalas?
* Nu va, o medelyne man ji pardave kaip pavesini augala. O uosviai ji kaip augala suniekino, o ne mano sumanyta sodinimo vieta doh.gif
QUOTE(smth1 @ 2009 05 07, 10:20)
O tai kaip po stogu pas tave daugiameciai augs? Ar tu visa sezona ilgus metus juos laistysi? Ar cia as kazko nesuprantu..?

Paskirciau ta zona vazonams. Dideliems ir mazesniems su vienmetem..nors vazonai su vienmetem ir tai po atviru dangum statomi..

Del laistymo tu teisi, nesureiksminau to. Reiks keisti vizija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 07 gegužės 2009 - 23:41