QUOTE(Dovis @ 2009 05 07, 10:11)
O apie Japoniskus sodus, prasau gerai arba nieko
tai mes geriau nieko, tada bus nei gerai, nei blogai
...
as dar praeita karta norejau paklausti is kur tokia meile japoniskiems sodams
- ar tau jie visa gyvenima patiko, ar cia, svelniai tariant, mados reikalas... Nes siaip jau mano supratimu, kazko labai norint, zmogus paprastai turi pilna supratima apie tai ko nori
. Cia tik draugiskas klausimas, prasau neprisigalvok kokiu blogybiu
.
QUOTE(Žydriausia @ 2009 05 07, 11:17)
knygute 'daugiametes geles'
man ten rupejo ta lentele apie augalus, bret va ziuriu ten parasyta, kad teoriskai hechrera zemesne zymiai uz brunera, realiaI ka turiu, taip nera (aisku brunera dar uzaugs), bet heuchera ir taip jau aukstens nei ten parasyta. Vat uztat ir sakau, kad praktikos ner
na ko tu sitiek parinies del tu augalu
. Zole tai ne medis, nepatiks ar netiks - sukeisi vietomis. Su patirtim dar nei vienas negime
.
QUOTE(anė @ 2009 05 07, 11:28)
Bet man norėjosi "kilimėlio" iš augalų. Čia buvo paaiškinta, kad neišeis- melsvės nustelbs. Todėl pasidariau išvadą, kad teks gyvent su nelabai patinkančiu mulču. Durpiniu ar kitokiu.
sodink tu ta kilimeli ir bus ramybe. Nezinau kokio dydzio melsviu kelmai ir kaip tankiai susodinti, bet jei matai, kad yra dar vietos, kisk melsve. Gal ir melyna nieko butu, bet manau pavesy ir prie tamsios sienos baltai zydinti atrodytu geriau. Jei jau jai neliks vietos, tai ji ir nebeaugs arba augs ten, kur melsves nesiekia - nematau problemos tokiose zolese.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 07, 14:03)
Man jis nelimpa prie namo. Namas labai baltas, o tvenkinukas is naturalaus akmens. Man jie kazkaip kiekvienas sau. Toj vietos man didziuliai roziu krumai vaidenasi, ir dar raganes ant namo lipa...
arba sausmedziai
arba akmenis nudazyti baltai
.