Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 44

QUOTE(Godula @ 2009 05 07, 13:09)
SOBIESKA, kuom tresi savo smaragdines tujas, nerealiai grazios !?

Aciu 4u.gif visomis trasomis skirtoms spygliuociams.Dazniausiai "slapiuoju budu".Viena kart sezone pabarstau granuliu
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 07, 15:51)

Dar prisegu nuotraukytę, vėliau išimsiu. Kažkaip keistai nufotkinau, kad žolė tokia aukšta atrodo  doh.gif
user posted image

Bet ta žolytė tokia minkštutė atrodo thumbup.gif
QUOTE(ADA @ 2009 05 07, 16:08)
rukutuk, bet jei iš abiejų pusių būtų trinkelės - mano nuomone būtų negražu  4u.gif

na žinoma vienam gražu , kitam ne , aš tik šiaip , pas mus tai va kaip yra matosi trinkelės ir gėlynas gaunasi įrėmintas ax.gif user posted image
Atsakyti
rukutukas, tikrai grazus namiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 07, 16:31)
rukutukas, tikrai grazus namiukas  smile.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 07, 15:30)
na žinoma vienam gražu , kitam ne , aš tik šiaip  , pas mus tai va kaip yra matosi trinkelės ir gėlynas gaunasi įrėmintas  ax.gif [

O kaip graziai rozes cia isipaisiusios. Dera prie namo mirksiukas.gif
Atsakyti
rukutuk, taip gražu pas jus 4u.gif O rožės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 07, 15:22)
Knygos: P. McHoy 'Sodo planavimas', P. McHoy 'Sodininko vadovas'; Internete - pasirinkti raktinius žodžius ir pagal žinomas užsienio kalbas ieškotis, pagal augalų augimo vietas - saulėtos, šešėliuotos ir t.t.

ačiū 4u.gif gera idėja, lyg anyta turi knygą apie sodą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 16:33)
O kaip graziai rozes cia isipaisiusios. Dera prie namo mirksiukas.gif

QUOTE(ADA @ 2009 05 07, 16:35)
rukutuk, taip gražu pas jus  4u.gif  O rožės  wub.gif

ačiū labai 4u.gif O rožytės, tai man pačiai jos wub.gif blush2.gif praeitais metais labai daug žiedų buvo thumbup.gif ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 05 07, 16:23)
Cia pievutej turima omeny kaip kad saulutes ar dobiliukai pievutej auga? Tada tikrai ne. Kaip isivaizduojat jus tada ta pievute pjausit?

Taip, pievutėj (natūralioj laukinėj), tarp saulučių ir dobiliuku! bigsmile.gif
tos pievutės aš ir nepjaunu, ten ne veja gi. Visokių daugiamečių gėlių sodinu ten, labai būt gražu ir uolaskėlės, tik ydomu, kaip aplamai "elgiasi" uolaskėlės- ar kaipnors plečiasi/ sėjasi pačios, ar kiek pasodini, tiek ir turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 07, 15:57)
Taip, pievutėj (natūralioj laukinėj), tarp saulučių ir dobiliuku!  bigsmile.gif
tos pievutės aš ir nepjaunu, ten ne veja gi. Visokių daugiamečių gėlių sodinu ten, labai būt gražu ir uolaskėlės, tik ydomu, kaip aplamai "elgiasi" uolaskėlės- ar kaipnors plečiasi/ sėjasi pačios, ar kiek pasodini, tiek ir turi  g.gif

As manau, kad uolaskeles toj vietoj kur tu planuoji tikrai netiks.Jos graziau ziurisi zemes lopynelyje, tarp akmenu, bet tik ne pievoj
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 16:12)
As manau, kad uolaskeles toj vietoj kur tu planuoji tikrai netiks.Jos graziau ziurisi zemes lopynelyje, tarp akmenu, bet tik ne pievoj

Pritariu. Jos visai kitu vietu nei 'pievos' gyventojos. Be to ju lapai auga skrotele, ziedynai neauksti, pievoj jos tiesiog pasimestu ir atrodytu kaip nesusipratimas. Jei nori kazka i pieva sodint- kazkas buvo sioj temoj vardines tinkancias geles- pabandyk pasiieskot.
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 05 07, 13:45)
Va kaip pas mus - foto ne kokia, bet kitokios dabar neturiu  blush2.gif

user posted image

toks švarus kataloginis vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti