Pora kartu gavau is savo brangiausiojo dovanu stringus Labiausiai suzavejo ne pati ideja, bet kad jis dydi atitaike As ir pati kartais nugrybauju su tuo dydziu, o jis matyt geriau uz mane mano apimtis zino
QUOTE(KAROLE2000 @ 2005 09 07, 23:34)
Bliamba kaip faina Net baltas pavydas ima
Xi xi...
Sulauksim ir mes konors is TOS pardes!
Arba ne, geriausiai pirmom nueiti ir tokia dovanele vyrui padaryti - jauciu liktu suzaveti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 09 08, 16:42)
Xi xi...
Arba ne, geriausiai pirmom nueiti ir tokia dovanele vyrui padaryti - jauciu liktu suzaveti
As esu dovanojus Tarp kitko, visai suzavetas buvo ir nesioja kartais, kai mane suvilioti nori
QUOTE(KAROLE2000 @ 2005 09 07, 11:11)
Kam lovoje vibratorius, jei vyras salia... Jau geriau nusipirkti kitokiu ,,zaisliuku", kurie manau butu daug vertingesni, nei vibratorius...
Patarkite prašau, kurie būtų moteriai vertingi. Jei pradėsiu kamantinėti žmoną, neliks efekto.
QUOTE(Gintazas @ 2005 09 03, 13:52)
ok. Kaip reaguotumet jei vyras padovanotų kokį nors "žaisliuką" iš sexshop'o
Pasisakykite drąsiai. Jusu vyrams neišduosiu jusu fantazijų.
Aš jau dovanojau...
Aš jau dovanojau...
Maniškis padovanojo, tik ne vibratorių
Kieno ten vyras baisiai kuklus Gali internetu užsisakyti ir nusipirkti
QUOTE(sadnalor @ 2005 09 09, 15:19)
Patarkite prašau, kurie būtų moteriai vertingi. Jei pradėsiu kamantinėti žmoną, neliks efekto.
O ka konkreciai nori padovanoti?
QUOTE(Lape Snape @ 2005 09 08, 16:42)
Xi xi...
Tikiuosi dar gyvensiu ta diena, kai tai atsitiks Nes nemanau, kad maniskiui sautu i galva stringus man padovanoti O jei as padovanociau, tai gali ir nesuprasti
QUOTE(Gintazas @ 2005 09 03, 15:52)
ok. Kaip reaguotumet jei vyras padovanotų kokį nors "žaisliuką" iš sexshop'o
Aš jau dovanojau...
Aš jau dovanojau...
Reaguoju normaliai. Per Valentino dieną praktiškai visada dovanėlės būna iš tos parduotuvės.
QUOTE(adele3 @ 2005 09 09, 16:55)
Reaguoju normaliai. Per Valentino dieną praktiškai visada dovanėlės būna iš tos parduotuvės.
Oi... Man toki vyra...
Kartą gavau tikrai keistą dovaną nuo draugo: įteikia man mažą gniužuliuką, išvynioju - geras kokybiškas kamštis buteliui (vyno/šampano) - viena dalis jo kamštinė, kita - metalinė. Apžiūrėjau iš visų pusių, padėkojau, ir mano veido išraiška matyt buvo reikalaujanti kokio tai paaiškinimo, nes draugas ir sako: 70 lt. sumokėjau
Nu čia jau visai apšalau, tiek pinigų išmest kažkokiam kamščiui??? ar tai čia romantiška? ar tai čia man pirmo svarbumo daiktas, be kurio niekaip negalėčiau apsieiti???
Žiūriu - šypsosi ir traukia kažką dar - šampano butelį! Paimu į rankas ir matau, kad butelis su išspaustu stikle parašu, atsuku etiketę - negaliu patikėt savo akim - tikrų tikriausias prancūziškas šampanas! Pirmą kartą gyvenime ne tik kad gavau tokių dovanų, o ir apskritai pirmą kartą gyvenime teko paragauti tikro šampano, o ne mums įprasto šampanizuoto gėrimo Tada jau supratau, kam tas brangus kamštis - ne bet kokiam buteliui Po to prisijuokėm iš mano reakcijos ir kaip jis mane "padūrė"...
Nu čia jau visai apšalau, tiek pinigų išmest kažkokiam kamščiui??? ar tai čia romantiška? ar tai čia man pirmo svarbumo daiktas, be kurio niekaip negalėčiau apsieiti???
Žiūriu - šypsosi ir traukia kažką dar - šampano butelį! Paimu į rankas ir matau, kad butelis su išspaustu stikle parašu, atsuku etiketę - negaliu patikėt savo akim - tikrų tikriausias prancūziškas šampanas! Pirmą kartą gyvenime ne tik kad gavau tokių dovanų, o ir apskritai pirmą kartą gyvenime teko paragauti tikro šampano, o ne mums įprasto šampanizuoto gėrimo Tada jau supratau, kam tas brangus kamštis - ne bet kokiam buteliui Po to prisijuokėm iš mano reakcijos ir kaip jis mane "padūrė"...