Na, čia buvo ne tiek dovana, kiek staigmena.. Mano vyras man padovanojo 300 balionų Ta proga, kad mes kartu jau buvom apsigyvenę lygiai 300 dienų. Kiekvienai dienai po balionėlį Vargsiukas visus 300 pripūtė, kol aš buvau svečiuose. užtai koks buvo efektas, kai įėjau į balionais pripildytą kambarį
QUOTE(Indere @ 2007 07 24, 12:56)
Cia is serijos - ka cia padovanojus, ko man dar truksta?
o poto skundziasi moteros,kad vyru dovanos..virtuvines kai pacios tokias pacias dovanoja
Papildyta:
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 12 12, 16:56)
Pries pora savaiciu buvo mano 25-sis gimtadienis, tai gauvau kvepalus nuo MB. Neipakuotus,istrauke is kisenes ir padave... susinervinau,padejau i lentyna ir neziurejau, stengiausi neparodyt savo emociju.. O jis sako pirkau zinomos firmos Gabriela Sabatini, o jau tipo brangus 59Lt na tiek to ... Na bet kvapas negaliu... Kai islipu is duso pakvepinu tualeta tipo naudoju,noreciau mamai atiduot ,nes jai patiko, bet nenoriu savojo izeist
todel kvepalu niekada niekam nedovanoju..kvapas labai subtilus dalykas
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 10, 23:44)
o poto skundziasi moteros,kad vyru dovanos..virtuvines kai pacios tokias pacias dovanoja
Papildyta:
Papildyta:
as megstu praktiskas dovanas(aisku ne penkta arbatos serviza, kai jau tu pirmu keturiu nenaudoju ), bet jos turi buti realiai naudojamos o ne dulkems rinkti.
del kvepalu tai maniskis net negalvoja savarankiskai rinkti, zino, kad net pati sunkiai savo kvapa atrandu. jam is triju kartu viena nepataikiau bet padariau isvada, kad geriau pirkt nebrangius, kaip tycia, jie labiausiai patinka
QUOTE(fainulkina @ 2009 01 10, 22:09)
Na, čia buvo ne tiek dovana, kiek staigmena.. Mano vyras man padovanojo 300 balionų Ta proga, kad mes kartu jau buvom apsigyvenę lygiai 300 dienų. Kiekvienai dienai po balionėlį Vargsiukas visus 300 pripūtė, kol aš buvau svečiuose. užtai koks buvo efektas, kai įėjau į balionais pripildytą kambarį
Miela dovana Žmogus stengėsi Juk pūsdamas balionus tikrai apie mylimą žmogų galvojo Šaunuolis, vyras
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2009 01 12, 18:20)
as megstu praktiskas dovanas(aisku ne penkta arbatos serviza, kai jau tu pirmu keturiu nenaudoju ), bet jos turi buti realiai naudojamos o ne dulkems rinkti.
as esu gavus jo suvertus karolius
parinko zalia-megstama spalva. sake atsisedes vienas vere parduotuvei (kur pats gali verti).
bet gaila, kad man tie karoliai nelabai patiko, zinau, kad daug pastangu, meiels ideta. bet as taip ir neishdrystu ju niekur uzsideti.
parinko zalia-megstama spalva. sake atsisedes vienas vere parduotuvei (kur pats gali verti).
bet gaila, kad man tie karoliai nelabai patiko, zinau, kad daug pastangu, meiels ideta. bet as taip ir neishdrystu ju niekur uzsideti.
QUOTE(Agggata @ 2009 01 14, 15:55)
as esu gavus jo suvertus karolius
o tai taip negrazu, kad nesidedi? ech tie vyrai:) reikia juos aukleti stiliaus klausimais:)
Mergytes, nepatikesit, per viena mano gimtadieni buves draugas man kalbedmas telefonu su kazkuo man padave dezute su ziedu ir nuejo valgyti - baisiai sudinai jauciausi, po to per kita numete 1000 lt ir pasake, ka noresi nusipirksi... Skaudu bet po gero menesio issiskyrem...tiesiog negaliu buti su zmogum, kuris dovanas dovanoja ne is sirdies. Gi nesvarbu kokiu deimantu tas ziedas butu, ar ta pinigu kupiura - svarbiausia zmogiskumas...
QUOTE(Niushka @ 2009 01 16, 21:35)
Mergytes, nepatikesit, per viena mano gimtadieni buves draugas man kalbedmas telefonu su kazkuo man padave dezute su ziedu ir nuejo valgyti - baisiai sudinai jauciausi, po to per kita numete 1000 lt ir pasake, ka noresi nusipirksi... Skaudu bet po gero menesio issiskyrem...tiesiog negaliu buti su zmogum, kuris dovanas dovanoja ne is sirdies. Gi nesvarbu kokiu deimantu tas ziedas butu, ar ta pinigu kupiura - svarbiausia zmogiskumas...
Nu stuobrys kokių reta... Teisingai pasielgei palikusi tokį kvailį...
Vedybų pradžioje dovanodavo kaktusus, įvairius. Buvo keista..., bet nieko nesakiau, nes bet kokios gėlės man patinka... Dabar po 7 metų gaunu dovanų gerus kvepalus ar vėrinį. turbūt išsiauklėjau
o aš savo MB pasakau jei noriu kvepalų: kokių ir kur jų gauti, nebūna problemos, kad kvapas netinka ir t.t.
nesigėdinkite sakyti ko norit, juk vyrai mūsų vistiek neikada nesupras.....nurodyti reikia kryptį, kad pasekmės sėkmingos būtų!!!!!
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 09, 17:47)
Kartą gavau tikrai keistą dovaną nuo draugo: įteikia man mažą gniužuliuką, išvynioju - geras kokybiškas kamštis buteliui (vyno/šampano) - viena dalis jo kamštinė, kita - metalinė. Apžiūrėjau iš visų pusių, padėkojau, ir mano veido išraiška matyt buvo reikalaujanti kokio tai paaiškinimo, nes draugas ir sako: 70 lt. sumokėjau
Nu čia jau visai apšalau, tiek pinigų išmest kažkokiam kamščiui??? ar tai čia romantiška? ar tai čia man pirmo svarbumo daiktas, be kurio niekaip negalėčiau apsieiti???
Žiūriu - šypsosi ir traukia kažką dar - šampano butelį! Paimu į rankas ir matau, kad butelis su išspaustu stikle parašu, atsuku etiketę - negaliu patikėt savo akim - tikrų tikriausias prancūziškas šampanas! Pirmą kartą gyvenime ne tik kad gavau tokių dovanų, o ir apskritai pirmą kartą gyvenime teko paragauti tikro šampano, o ne mums įprasto šampanizuoto gėrimo Tada jau supratau, kam tas brangus kamštis - ne bet kokiam buteliui Po to prisijuokėm iš mano reakcijos ir kaip jis mane "padūrė"...
Nu čia jau visai apšalau, tiek pinigų išmest kažkokiam kamščiui??? ar tai čia romantiška? ar tai čia man pirmo svarbumo daiktas, be kurio niekaip negalėčiau apsieiti???
Žiūriu - šypsosi ir traukia kažką dar - šampano butelį! Paimu į rankas ir matau, kad butelis su išspaustu stikle parašu, atsuku etiketę - negaliu patikėt savo akim - tikrų tikriausias prancūziškas šampanas! Pirmą kartą gyvenime ne tik kad gavau tokių dovanų, o ir apskritai pirmą kartą gyvenime teko paragauti tikro šampano, o ne mums įprasto šampanizuoto gėrimo Tada jau supratau, kam tas brangus kamštis - ne bet kokiam buteliui Po to prisijuokėm iš mano reakcijos ir kaip jis mane "padūrė"...
juokinga baisiai
šaunus draugas su geru jumoro jausmu
Papildyta:
Mano pati naujausia dovana - TOKIA - http://www.intymu.co...table-bell.html.
Kaip ir iš TOS parduotuvės, bet panaudojimas tai menkas. Be to bet kur nepasidėsi, jei svečiai ateis, tai ką aš žinau
Galima buvo ką nors labiau praktiško iš tos pačios parduotuvėlės sugalvot