Vyras yra padovanojes vibratoriu buvau nustebus bet kartu labai patiko,naudojam aistringom naktim paivairinti
Niu ir aš pasigirsių
Man vyras visas dovanelias dovanoja iš SEXshopo
Liux esam abu patenkinti
Man vyras visas dovanelias dovanoja iš SEXshopo
Liux esam abu patenkinti
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 04 18, 16:00)
Vyras yra padovanojes vibratoriu buvau nustebus bet kartu labai patiko,naudojam aistringom naktim paivairinti
o aš supykau už tokią dovaną taip ir stovi spintoj tolimiausiam kampe neišbandyta
QUOTE(Vaidulė @ 2006 04 18, 20:40)
o aš supykau už tokią dovaną taip ir stovi spintoj tolimiausiam kampe neišbandyta
o be reikalo
jei vyro gedinies,tai kada, kai busi viena isbandyk
as ir pradzioj prie vyro nedrysau,o dabar tai jokios gedos
gryztant prie temos :
karta buves kadras man gimtadienio proga atveze dovana-skubejom i bara susitikt su draugais,tai as tik dirstelejau i ta dovana ir neispakavau,mat ir taip buvo aisku,kad kazkoks tai magnetofonas is dezes paveiksliuko sprendziant
taigi,gryztu is baro ,o mama su siostra mano kambary apie ta deze tupineja nu susinervinau,sakau - gedos turekit mano dovanas tikrint man net nepradarius nu mama atsiprase uz cekavinimasi,bet sako-kodel jis tau dovanoja ,medy saknim i virsu ysodinta .nu pribegau prie dezes,o ten "akurat" medis-nesuprasi-saknys ar tik plikos ,nudziuve sakos
nu bliamba,galvoju,ka jis tuom nori pasakyti
kita diena drauge atleke to mano "magnetofono" paziuret ,tik yleke i kambary ir kad prades cyyyypt -is kur gavai,kas padovanojo...??? sakau-apie ka tu cia ? o ji-nugi BANZAJUS !!!
tada dar Lietuvoj mazai kur ta banzaju galejai nupirkt,tai mano kadras ,specialiai man ,draugo paprase is Vokieciu parvest (sumokejo 200 lt).tai gerai,kad as neismeciau tu "saknu" .pavasary labai graziai suzaliavo
gaila numire man tas Banzajus po 4 metu--iskart po to kai as su tuo kadru issiskyriau
[quote=dianux,2006 04 18, 23:24]
o be reikalo
Pritarių 100 procentų ir dar vyrui poto siupraizas bus
o be reikalo
[quote=juleta,2006 04 19, 14:17]
o be reikalo
[/quote]
Aš matyt dar nedaaugus iki to
o be reikalo
[/quote]
QUOTE(Vaidulė @ 2006 04 19, 19:03)
nu ti baik
gal pirma kart prie vyro ir bus kazkaip nefaina,nu ,bet po to tai jau o isvis ko tu prie savo vyro gedinies
patikek-jis tuo labai apsidziaugtu,o ir smagiau kai viens kito visiskai nesigedini
sekmes
QUOTE(dianux @ 2006 04 19, 20:30)
nu ti baik
gal pirma kart prie vyro ir bus kazkaip nefaina,nu ,bet po to tai jau o isvis ko tu prie savo vyro gedinies
patikek-jis tuo labai apsidziaugtu,o ir smagiau kai viens kito visiskai nesigedini
sekmes
sekmes
Kad aš ne vyro, o šito daikto gėdinuosi
QUOTE(Vaidulė @ 2006 04 19, 19:48)
Kad aš ne vyro, o šito daikto gėdinuosi
nu ir prajuokinai
o as galvojau vyro gedinies tai is vis tada problemos nera,kai busi viena-akis i aky su tuo "daiktu"visas gedas nugalek
man tai tavo vyro bisky gaila,vargselis turbut jauciasi kaltas ir nesuprastas tokia dovana tau padovanojes,o jei dar ir supykai
as manau ,gaila toky "daikta" tik spintoj paslepus laikyt
nu padaryk vyrui siurpriza
QUOTE(dianux @ 2006 04 19, 21:15)
nu ir prajuokinai
o as galvojau vyro gedinies tai is vis tada problemos nera,kai busi viena-akis i aky su tuo "daiktu"visas gedas nugalek
man tai tavo vyro bisky gaila,vargselis turbut jauciasi kaltas ir nesuprastas tokia dovana tau padovanojes,o jei dar ir supykai
Oi, negaliu, dabar tu prajuokinai Gal kada pirmą kartą daugiau išgersiu,tai tada ir šitą daikčiuką išdrįsiu paimt į rankas
Dėl vyro tai joooo, mačiau kad įsižeidė
QUOTE(Vaidulė @ 2006 04 19, 22:31)
Oi, negaliu, dabar tu prajuokinai Gal kada pirmą kartą daugiau išgersiu,tai tada ir šitą daikčiuką išdrįsiu paimt į rankas
Gerai čia moteris PAVARET
Šaunuoles