Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

QUOTE(ssanta @ 2009 05 15, 11:30)
man iškilo klausimėlis darysiu napaleoną pagal šitą recepta http://www.supermama...;#entry21592772 bet ten parašyta 1,5 grietinėlės tai nesuprantu ko 1,5 ar indelio nu žodžiu klausmas būtų kiek ten ml reikia dėti  biggrin.gif  blush2.gif ?


Atsiprašau , tai mano klaida ....1,5 puodelio pagal Mišelę ( stiklinės pagal mane ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 12:14)
Atsiprašau , tai mano klaida ....1,5 puodelio pagal Mišelę ( stiklinės pagal mane ) blush2.gif

nieko tokio ačiū už atsakymą, dabar galvoju kuris čia Napaleonas būtų skaniausias gal patarsit kurį rinktis? širdis linksta prie šio recepto http://www.supermama...;#entry21720746
Atsakyti
...Tik Mišelės , ir be kalbų....
ban.gif
Atsakyti
pioneers.gif aišku taip ir darysim, o kiek laiko irgi parą laikyt šaldytuve suteptą?
Atsakyti
Na jau šitą tai būtinai , pamatysi koki iškeps lakšteliai ... hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Cipciuk,as jusu klausiau bet negavau atsakymo del beze,jus kaip profesionale tai patarkit prasom,pas mane tik skysti dazai ar jie tiks nudazyti beze krema?ir pvz ar galima i beze deti kakavos kad gautusi ruda spalva ir kakavinis skonis?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 16, 17:53)
Cipciuk,as jusu klausiau bet negavau atsakymo del beze,jus kaip profesionale tai patarkit prasom,pas mane tik skysti dazai ar jie tiks nudazyti beze krema?ir pvz ar galima i beze deti kakavos kad gautusi ruda spalva ir kakavinis skonis?


aš ne Cipciukas, bet pagelbėsiu... ax.gif Aš pilu ir skystus man gerai išsiplaka, tik ilgiau tada plakti reikia ir vis beplakant supilti po kelis kartus, o ne iškart labai daug. Galima dėti ir kakavos, bet tai daryti kol bezė dar "nedaplakta" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 05 15, 14:44)
nieko tokio ačiū už atsakymą, dabar galvoju kuris čia Napaleonas būtų skaniausias gal patarsit kurį rinktis? širdis linksta prie šio recepto http://www.supermama...;#entry21720746

man tas ir atrodo labai skaniai

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 17:11)
...Tik Mišelės , ir be kalbų....
  ban.gif

ar labai skoniai skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 16, 17:53)
Cipciuk,as jusu klausiau bet negavau atsakymo del beze,jus kaip profesionale tai patarkit prasom,pas mane tik skysti dazai ar jie tiks nudazyti beze krema?ir pvz ar galima i beze deti kakavos kad gautusi ruda spalva ir kakavinis skonis?


Galima , tik stenkis kuo mažiau ( matai tie skysti yra dvejopi , vieni kaip vanduo , kiti kaip labai tirštas kisielius ) tų tirštesnių galima daugiau , bet būtų gerai turėti miltelių tada nebus problemų .
Kakava dedasi , 2 baltymams 2-3 valgomi šaukštai , labai tamsi nebus , bet man ta spalva maloni , ir skonis labai geras ....dėk , kol dar iki galo ji neišsiplakusi ( supili sirupą , truputi paplaki , tada dėk ją ) . Galima dėti ir tiepia kavą . smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rikke @ 2009 05 16, 18:54)
man tas ir atrodo labai skaniai
ar labai skoniai skiriasi g.gif


Kaip diena ir naktis biggrin.gif....anas irgi skanus , bet Mišelės - numeris 1...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 16 gegužės 2009 - 20:10
Povila$ Cipciuk labai aciu uz issamius atsakymus,dabar jau nebus baisu bandyti daryti beze:)
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 16, 22:16)
Povila$ Cipciuk labai aciu uz issamius atsakymus,dabar jau nebus baisu bandyti daryti beze:)


Patikėk , nėra ji tokia baisi , kaip atrodo ....ne didelė bėda jei iš pirmo karto ir neišeis , išeis iš antro , trečio .......perprasti ją reikia , vien patarimai čia tikrai nepadės ( na gal kažkiek ).....praktika viską daro mirksiukas.gif
Atsakyti
na nesakykite as jau tiek daug ismokau ir vien is jusu patarimu,cia SM manau geriau nei bet kokiuose kursuose ar koledzuose,uz patarimus didelis ACIU smile.gif
O vat dabar noreciau paklausti jusu Cipciuk paslapties,kaip darete tos sirdeles formos 'Sventinis Margarita' apacia is mases,kad ji tokia vingiuota pusapvaliai ir dar juostelemis?vat ziuriu ir niekaip nesuprantu kaip,kokias irankais?
Atsakyti