QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 16, 17:53)
Cipciuk,as jusu klausiau bet negavau atsakymo del beze,jus kaip profesionale tai patarkit prasom,pas mane tik skysti dazai ar jie tiks nudazyti beze krema?ir pvz ar galima i beze deti kakavos kad gautusi ruda spalva ir kakavinis skonis?
Galima , tik stenkis kuo mažiau ( matai tie skysti yra dvejopi , vieni kaip vanduo , kiti kaip labai tirštas kisielius ) tų tirštesnių galima daugiau , bet būtų gerai turėti miltelių tada nebus problemų .
Kakava dedasi , 2 baltymams 2-3 valgomi šaukštai , labai tamsi nebus , bet man ta spalva maloni , ir skonis labai geras ....dėk , kol dar iki galo ji neišsiplakusi ( supili sirupą , truputi paplaki , tada dėk ją ) . Galima dėti ir tiepia kavą .
Papildyta:
QUOTE(rikke @ 2009 05 16, 18:54)
man tas ir atrodo labai skaniai
ar labai skoniai
skiriasi
Kaip diena ir naktis
....anas irgi skanus , bet Mišelės - numeris
1...