Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

QUOTE(Fregata @ 2009 05 14, 14:52)
Merginos,

labai skubiai reikia technines konsultacijos.
siandien gaminsiu lengva tortuka su jogurtu ir grietinele. Virsu dengsiu vaisiais ir tortine zele.
Klausimas. Ar as ant tos tortines zele galiu dzibuoti grietinele? Ar nesusileis ji man?  g.gif

Gali gali,neissileis,tik standziai isplak mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, jei darant Salduka, morengo sokoladu neaptepciau, ar rududu - sviesto kremas man morengo neistirpdys???
Atsakyti
QUOTE(dukrele @ 2009 05 14, 14:08)
Kazkodel nuotraukos nerodo,nespejau pamatyti,kaip gaila  g.gif

unsure.gif unsure.gif ...o kodėl jos nerodo , ikelsiu dar ....

user posted image

Lusasita ....jie ir su šokoladu vos vos suminkštėja , o be jo ....net nežinau , man tai ir minkšti skanūs blush2.gif

Lotute , nu bet kokį biskvituką , pasirink kokį lengvesnį , nors ir tų sunkių kaip nėra
mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
cypsiuk,grazia svetaine susikuret,taip graziai visi tortai sudeti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
JOLKA999 ....čia ne aš blush2.gif blush2.gif( jei tu turi galvoje nuorodas į receptus ) ...man lotutė talkina , ji užvedė ją ji ten ir karaliauja tongue.gif ....aš nekišu nagų , bu tuoj kokio velnio pridirbsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 23:10)
JOLKA999 ....čia ne aš  blush2.gif  blush2.gif( jei tu turi galvoje nuorodas į receptus )  ...man lotutė talkina , ji užvedė ją ji ten ir karaliauja  tongue.gif ....aš nekišu nagų , bu tuoj kokio velnio pridirbsiu  doh.gif

Ji manau turi galvoje, nuoroda parase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 21:10)
JOLKA999 ....čia ne aš  blush2.gif  blush2.gif( jei tu turi galvoje nuorodas į receptus )  ...man lotutė talkina , ji užvedė ją ji ten ir karaliauja  tongue.gif ....aš nekišu nagų , bu tuoj kokio velnio pridirbsiu  doh.gif

turejau uomeny,kur jusu parase yra ideta,tortukai smile.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif ....jetau , nu ir gluša aš doh.gif , einu slėptis po lapais ....kurių nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 23:04)

Lusasita ....jie ir su šokoladu vos vos suminkštėja , o be jo ....net nežinau , man tai ir minkšti skanūs  blush2.gif

Kadangi plakti baltymu mase man gavosi labai tirsta, tai i skardele vos iskraciau ir paskleidziau matytnetolygiau. virsus tai lygus, o kai isdziuvusi isemiau, tai su oro tarpais. Tai Galvoju, gal kaip blyna neiseis det tarp biskvito blynu. gal tada lauzyt , kaip kitam salduke doh.gif Ana kart kaip dariau, tai graziai jis man isdziuvo, lygutis buvo... Tiesa praeita karta tai as su plakta grietinele tepiau, bet buvo sokoladuotas. Truputi paminkstejo, bet kas valge gyre, kad labai skanu .
Atsakyti
Tai aišku , kad tada sulaužyk gabaliukais , ir į kremą prismaistyk ( tik stenkis kuo arčiau vienas kito - vieną priglausk prie kito gabaliuko ) , dar gali tu juos apvolioti lydytam šokolade , tik terlionės dauk tongue.gif
Atsakyti
Aciu ,Cipciuk, ir uz receptukus nuostabius ir uz patarimus friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 14 gegužės 2009 - 23:02
man iškilo klausimėlis darysiu napaleoną pagal šitą recepta http://www.supermama...;#entry21592772 bet ten parašyta 1,5 grietinėlės tai nesuprantu ko 1,5 ar indelio nu žodžiu klausmas būtų kiek ten ml reikia dėti biggrin.gif blush2.gif ?
Atsakyti