marmaliadas su konditeriniu svirkstu isvirksciamas ISKEPUS spurgytes(as svirksciu visada i sona). buna specialaus marmaliado kazkokio pirkti, as emiau koks saldytuve buvo,persikinis. siaip labai skanu su braskiu marmaliadu... nesu dariusi bet i braskiu uogiene cukriuko ipylus ir pakaitinus, gautusi marmaliadas
tokio braskiu naminio dzemo turiu, bet maniau, kad marmaliadas, tai kazkas tokio, kaip zelisniai , dar vadinami marmalediniai saldainiai
Kas pasiilgo spurgų??? Na,jau tokios zaraznos
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 12:41)
nes einu kūrti tortų [/color]
ir nepamirškit fotosesijos
ir prašau pagalbos, galvoju gal kokį lengva torčiuka padaryti SB gimtadieniu( o jis savaitgali ), noretusi lengvai daromo, gaivaus ir labai skanaus. Ka parekomenduotumėt?
Labai patiko tortas su gervuogem, tik galvoju gal su biskvitu daryti, o ne su sausainiukais Ka manot?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 11:45)
Labas rytas...
Vakar brangiausias prašė , ko nors gaivaus ( juk vasara tuoj ).....pasitiurlinau biskuti , obuolių - bananų skonio želiukai --------baltas sluoksnelis ( grietinė 30 proc. skiesta su pienu ir skaninta vaniliniu cukrum , labai skanu ) , kitą žele dariau pati iš želatinos ir amerikoniškų kvapų , cukrus , cirtinos rūgštelė , nelabai mėgstu pirktinių
Pilstyta į AREVITOS silikonines formele , tik žvaigždutę pasiėmiau anukytės formelę ....visas ištepiau aliejum prieš pilstant----- iškrito kaip kulkos .
Vakar brangiausias prašė , ko nors gaivaus ( juk vasara tuoj ).....pasitiurlinau biskuti , obuolių - bananų skonio želiukai --------baltas sluoksnelis ( grietinė 30 proc. skiesta su pienu ir skaninta vaniliniu cukrum , labai skanu ) , kitą žele dariau pati iš želatinos ir amerikoniškų kvapų , cukrus , cirtinos rūgštelė , nelabai mėgstu pirktinių
Pilstyta į AREVITOS silikonines formele , tik žvaigždutę pasiėmiau anukytės formelę ....visas ištepiau aliejum prieš pilstant----- iškrito kaip kulkos .
Kazkodel nuotraukos nerodo,nespejau pamatyti,kaip gaila
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 13:44)
Daryk su biskvitu , o vietoj gervuogių ką kitą pakeisk ....braškes
o kokį biskvitą patartumėt?
galvojau su avietėm daryti, o jei parduotuvėj rasiu gervuoges gal skaniau su gervuogėm būtų?
labai prašau patarimo, pirmą kartą ryzčiausi daryti tokį dalyką
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 03:10)
Sioks toks klausimelis, kai minkot sioms spurgytems tesla, tai jus sudedat lygiai 500 g miltu? Nes man pasirode lyg per daug, ir imusiau dar viena tryni siaip gavosi minkstos, skanios! Tik as gal per mazai aliejaus ipyliau, tai taip nelygiai apkepe. Reiks kita karta mazesniam inde su daugiau aliejaus kepti jas. Ir cukraus daugiau desiu i pacias spurgas siaip labai skanios Aa, ir plonesnes darysiu, nes kaip issipute
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 14, 14:00)
Sioks toks klausimelis, kai minkot sioms spurgytems tesla, tai jus sudedat lygiai 500 g miltu? Nes man pasirode lyg per daug, ir imusiau dar viena tryni siaip gavosi minkstos, skanios! Tik as gal per mazai aliejaus ipyliau, tai taip nelygiai apkepe. Reiks kita karta mazesniam inde su daugiau aliejaus kepti jas. Ir cukraus daugiau desiu i pacias spurgas siaip labai skanios Aa, ir plonesnes darysiu, nes kaip issipute
man irgi pasirode daugoka, tai as dar pieno siek tiek ipyliau... man su 500 g gavosi tokia labai maloni tesla, bet nelipni ir neskysta, kaip pliuskom buna... ir man i tas spurgas taip norisi džžžžeeeeemmmo, taip atrodo tuoj tuoj sekančiam kasnyje turėtų būti....
Merginos,
labai skubiai reikia technines konsultacijos.
siandien gaminsiu lengva tortuka su jogurtu ir grietinele. Virsu dengsiu vaisiais ir tortine zele.
Klausimas. Ar as ant tos tortines zele galiu dzibuoti grietinele? Ar nesusileis ji man?
labai skubiai reikia technines konsultacijos.
siandien gaminsiu lengva tortuka su jogurtu ir grietinele. Virsu dengsiu vaisiais ir tortine zele.
Klausimas. Ar as ant tos tortines zele galiu dzibuoti grietinele? Ar nesusileis ji man?
QUOTE(MAMICY @ 2009 05 14, 17:23)
man irgi pasirode daugoka, tai as dar pieno siek tiek ipyliau... man su 500 g gavosi tokia labai maloni tesla, bet nelipni ir neskysta, kaip pliuskom buna... ir man i tas spurgas taip norisi džžžžeeeeemmmo, taip atrodo tuoj tuoj sekančiam kasnyje turėtų būti....
Atvirai pasakius ir man truksta dzemo kaip tu sakai, atrodo kasi, ir bus saldaus dzemo skonis iskart prisimenu spurgas, kurias kazkada pardavinejo, o gal ir dar pardavineja, moteriske prie stoties turgaus Kaune nu nerelios.. minkstos, siltos... siaip man sitie "Ziedeliai" silti buvo labai skanus. Reiks ikist i mikrobange