Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

smile.gif labai jau vasariski zeliukai,cipciuk jums pavyksta isgauti labai grazius atspalvius,kokia grazi zalia spalva bigsmile.gif,pati nesu darius zeliuku,nesiryztu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 13 gegužės 2009 - 10:10
QUOTE(apple tree @ 2009 05 13, 11:05)
smile.gif labai jau vasariski zeliukai,cipciuk jums pavyksta isgauti labai grazius a
tspalvius,kokia grazi zalia spalva  bigsmile.gif,pati nesu darius zeliuku,nesiryztu....

unsure.gif unsure.gif ....kodėl , tai taip idomu , skanu ir lengva , paskaityk merginų patarinus , ir pirmyn....user posted image
Atsakyti
Cipciuk, ar galit nubegti i papuosimus. Ten Jums klausimeli palikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 13, 10:56)
Cipciuk, papasakok apie amerikoniskus kvapus, kokius pirkai ir kaip skonis  4u.gif

Jau ir nepamenu unsure.gif ...kada aš juos siunčiausi , toki labai maži buteliukai , jie parodyti Wiltono reklamoj , kokių tik nėra skonių doh.gif .....tik brangoka blush2.gif ....aš turiu obuolių , bananų , buble gum , tuti - fruti ,....tai šiti super skonio thumbup.gif .....siunčiausi kartu su dažais , ir kitais reikmenimis smile.gif .
Atsakyti
Cipsiukai,tas tortas ,kur pinigų maišas,Nerealus wub.gif o tie pinigėliai iš ko?kur jų gaut pirkt?
Atsakyti
Aš paprastam kioskelyje pirkau ( tiksliau mažiukėj parduotuvytėj ) jie olandiški , pieniško šokolado , sako merginos jų " Saldžiuose majuose " yra ...Kaune tai AKROPOLYJE , kituose miestuose , nežinau ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 12:03)
Aš paprastam kioskelyje pirkau ( tiksliau mažiukėj parduotuvytėj ) jie olandiški , pieniško šokolado , sako merginos jų " Saldžiuose majuose " yra ...Kaune tai  AKROPOLYJE , kituose miestuose , nežinau ... ax.gif

ai žinau ir aš kur jų galėsiu rast savam mieste.Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 10:45)
Labas rytas... 4u.gif
Vakar brangiausias prašė , ko nors gaivaus ( juk vasara tuoj  tongue.gif ).....pasitiurlinau biskuti , obuolių - bananų   skonio želiukai

Vasarišku gaivumu net per monitorių dvelkia wub.gif Želiukai - gražuoliukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
cipciuk, zeliuk tai niam niam wub.gif

isbandziau ir as cipciuko spurgytes thumbup.gif skonis gavosi toks, kaip ir galvojau, thumbup.gif va pasirodau
tokios gavosi iskepusios
user posted image
is likusiu kiausinio baltymu + cukraus pudros padariau glzura...
user posted image
taip pat pameginau pilnavidures iskepti ir i vidu marmaliado "prikimsti", gavosi thumbup.gif

user posted image

aciu cipciukui uz receptuka aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2009 05 13, 14:12)
taip pat pameginau pilnavidures iskepti ir i vidu marmaliado "prikimsti", gavosi  thumbup.gif

o sakykite, i tas pilnavidures i iskeptas marmaledo isvirkstet, ar pries kepant?
Atsakyti
o man klausimas, kur marmaliado buna pirkti? kaip jis atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 05 13, 14:48)
o sakykite, i tas pilnavidures i iskeptas marmaledo isvirkstet, ar pries kepant?

Ir man idomu kaip su tuo marmaledu g.gif
Atsakyti