labai jau vasariski zeliukai,cipciuk jums pavyksta isgauti labai grazius atspalvius,kokia grazi zalia spalva ,pati nesu darius zeliuku,nesiryztu....
Cipciuk, ar galit nubegti i papuosimus. Ten Jums klausimeli palikau
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 13, 10:56)
Cipciuk, papasakok apie amerikoniskus kvapus, kokius pirkai ir kaip skonis
Jau ir nepamenu ...kada aš juos siunčiausi , toki labai maži buteliukai , jie parodyti Wiltono reklamoj , kokių tik nėra skonių .....tik brangoka ....aš turiu obuolių , bananų , buble gum , tuti - fruti ,....tai šiti super skonio .....siunčiausi kartu su dažais , ir kitais reikmenimis .
Cipsiukai,tas tortas ,kur pinigų maišas,Nerealus o tie pinigėliai iš ko?kur jų gaut pirkt?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 12:03)
Aš paprastam kioskelyje pirkau ( tiksliau mažiukėj parduotuvytėj ) jie olandiški , pieniško šokolado , sako merginos jų " Saldžiuose majuose " yra ...Kaune tai AKROPOLYJE , kituose miestuose , nežinau ...
ai žinau ir aš kur jų galėsiu rast savam mieste.Dėkui.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 10:45)
Labas rytas...
Vakar brangiausias prašė , ko nors gaivaus ( juk vasara tuoj ).....pasitiurlinau biskuti , obuolių - bananų skonio želiukai
Vakar brangiausias prašė , ko nors gaivaus ( juk vasara tuoj ).....pasitiurlinau biskuti , obuolių - bananų skonio želiukai
Vasarišku gaivumu net per monitorių dvelkia Želiukai - gražuoliukai
cipciuk, zeliuk tai niam niam
isbandziau ir as cipciuko spurgytes skonis gavosi toks, kaip ir galvojau, va pasirodau
tokios gavosi iskepusios
is likusiu kiausinio baltymu + cukraus pudros padariau glzura...
taip pat pameginau pilnavidures iskepti ir i vidu marmaliado "prikimsti", gavosi
aciu cipciukui uz receptuka
isbandziau ir as cipciuko spurgytes skonis gavosi toks, kaip ir galvojau, va pasirodau
tokios gavosi iskepusios
is likusiu kiausinio baltymu + cukraus pudros padariau glzura...
taip pat pameginau pilnavidures iskepti ir i vidu marmaliado "prikimsti", gavosi
aciu cipciukui uz receptuka
QUOTE(ziwiliute @ 2009 05 13, 14:12)
o sakykite, i tas pilnavidures i iskeptas marmaledo isvirkstet, ar pries kepant?
o man klausimas, kur marmaliado buna pirkti? kaip jis atrodo
QUOTE(eglejk @ 2009 05 13, 14:48)
o sakykite, i tas pilnavidures i iskeptas marmaledo isvirkstet, ar pries kepant?
Ir man idomu kaip su tuo marmaledu