nu as paprastai kokia 15 val sugalvoju kad noriu... ir kokia 18 jau galima valgyti...
Sveikos,
pagaliau ir as isbandziau Cipsiuko spurgytes. Jos nuostabios, labai greitai nyksta nuo stalo. Receptukas cia - Spurgos "Ziedeliai"
Aisku, nesigavo tokios dailios kaip pas Cypsiuka, na bet svarbiausia skonis
pagaliau ir as isbandziau Cipsiuko spurgytes. Jos nuostabios, labai greitai nyksta nuo stalo. Receptukas cia - Spurgos "Ziedeliai"
jau kokios spurgos apetitnos ,o ar aliejaus neprisigeria?
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 12, 14:56)
jau kokios spurgos apetitnos ,o ar aliejaus neprisigeria?
as jas irgi esu kepus,kepiau net is dvigubos normos kadangi jos buvo labai isgirtos,istiesu jos labai skanios ,riebalu visiskai neprisigiria ,kepkite ir nesigailesit... tavo spurgytes taip pat atrodo labai skaniai mielai pasivaisinciau....
QUOTE(vilimena @ 2009 05 12, 15:06)
pagaliau ir as isbandziau Cipsiuko spurgytes.
Kokios gražios Mielai pasivaišinčiau dabar prie kavutės
nu sitas mielines cipciuko spurgytes buvau praziopsojus kazkaip... vilimena labai jau skaniai atrodo reikes butinai ismeginti... jos man labai primena Vokietijoje parduodamus "Pfannkuchen"(spurgos su idaru) tik jos pilnavidures, apvalios ir viduje marmaliadas... kazin kas gautusi? kol pati neiisikepiau imu viena prie arbatikes
QUOTE(ziwiliute @ 2009 05 12, 17:18)
jos man labai primena Vokietijoje parduodamus "Pfannkuchen"(spurgos su idaru)
kepiau Cipsiuko spurgius, skanus tikrai nezinau apie Vokietija, bet norvegai irgi kepa panasias spurgas, su idarais ar be, tai mano buvo kaip parduotuvines, tik sviezios ir be visokiu chemiju Bandyk, nenusivilsi
Aciu, mergaites, uz pagyras Aliejaus tikrai neprisigeria. To ir as labai bijojau, rezultatas nenuvyle. Aciu, Cipsiukui, uz saunu recepta
Kas dar nebandete, tikrai kepkite
Kas dar nebandete, tikrai kepkite
Oi tos spurgikes,kepiau ir as,tik labai greit isnyksta kazin kur
QUOTE(vilimena @ 2009 05 12, 16:06)
Sveikos,
.....o mano " zarazos " .....kad jas kur ...kiek kepi tiek suryji .....o pas tave jos puikios , niamnis
Labas rytas...
Vakar brangiausias prašė , ko nors gaivaus ( juk vasara tuoj ).....pasitiurlinau biskuti , obuolių - bananų skonio želiukai --------baltas sluoksnelis ( grietinė 30 proc. skiesta su pienu ir skaninta vaniliniu cukrum , labai skanu ) , kitą žele dariau pati iš želatinos ir amerikoniškų kvapų , cukrus , cirtinos rūgštelė , nelabai mėgstu pirktinių
Pilstyta į AREVITOS silikonines formele , tik žvaigždutę pasiėmiau anukytės formelę ....visas ištepiau aliejum prieš pilstant----- iškrito kaip kulkos .
Vakar brangiausias prašė , ko nors gaivaus ( juk vasara tuoj ).....pasitiurlinau biskuti , obuolių - bananų skonio želiukai --------baltas sluoksnelis ( grietinė 30 proc. skiesta su pienu ir skaninta vaniliniu cukrum , labai skanu ) , kitą žele dariau pati iš želatinos ir amerikoniškų kvapų , cukrus , cirtinos rūgštelė , nelabai mėgstu pirktinių
Pilstyta į AREVITOS silikonines formele , tik žvaigždutę pasiėmiau anukytės formelę ....visas ištepiau aliejum prieš pilstant----- iškrito kaip kulkos .
Cipciuk, papasakok apie amerikoniskus kvapus, kokius pirkai ir kaip skonis