Sveikos mergaites!
PIRMIAUSIA
DEL DAZU: mergaites, Cipciukas jau apie juos rase 10000000 kartu! Cia, ne nuo jos priklauso, kada jie bus, o nuo tos moteriskes, kuri turi atvezt. O ji atvez juos
TIK tada, kai is darbo sius i komandiruote!!! Ir , kai Cipciukas zinos, kada daugmaz atkeliaus dazai, ji parasys temoje "Kaip papuosti iv. tortus...itt" Sorry, nepykit, kad isiterpiau, bet jau mane net pradejo veikt sis klausimas, isivaizduoju, kaip veikia Cipciuka! Mergaites, nepatingekit, paskaitykite nors kelis puslapius atidziai ir rasite atsakymus. Dar karta, sorry!
Pabandysiu jums pagelbeti, nes kazkada turejau ir as tokius klausimus
Vaidosee tie balti rasteliai - tai yra baltas sokoladas. Ir as taip kelis kartus puosiau. Is pradziu virs garu istirpinu sokoladus ir juoda, ir balta (tik aisku skirtinguose indeliuose
) Ipilu pries tai pora saukstu pieno. Apipilu torta juodu sokoladu, ir nelaukiu pokol jis man sustings! ir ratais lieju balta sokolada, o veliau arba dantu krapstuku, arba ilgu plonu peiliu pereinu per visa torta. Vat ir gaunasi tinklelis
Tikiuosi, kad aiskiai parasiau
Elzė niuus, pabandysiu ir tau atsakyt. Sis tortas tikrai laaabai skanus ir lengvai padaromas. Ir as kazkada, nuo jo pradejau
Pimiausia isidemek, kad beze nelabai draugauja su grietinele (jei beze puosi torta) Tam, kad beze nepasileistu, kai pertepinesi lakstelius su grietinele, tiesiog ja netepk iki krastu (va
cia Cipcukas parode kaip tai daro).
QUOTE
o jei be kvapų? ir gal galima kokių uogų įmesti? Ar čia ne į tema su tuo tortu?
Aisku, kad galima ir be kvapiu, cia jau skonio reikalas. Del uogu tiksliai atsakyt negaliu, man atrodo, kad gali, tik ziurek, uogas pries tai nusausink. Pvz. gali kokias vysnias idet del rugsteles. Nes zinau, cia merginos, viena kita sluoksni pertepineja netgi rugstesne uogiene, ar netgi zele gabaliukus deda, tai manau, kad kai kuriuos pakeitimus ir tu gali padaryti
QUOTE
1) jei turiu naturalaus medaus tiks? ar geriau su dirbtiniu?
2) tos stiklines tai cia 200ml?
3) ka reiskia "gaminama ant puodo su garais"?
4) o kaip jus kepat blynus? taip po viena kaskart? ar pvz ant skirtingu skardu iskart kelias i orkaite? isklojate kepimo popierium?
5) kiek jau radau tai grietinele geriausiai Zemaitijos pieno?
1) naturalus tinka. (Pas mane namuose tik toks ir yra)
2) va cia tiksliai atsakyt negaliu, bet beveik esu garantuota, kad daugiau nei 200 g , gal apie 230g. (As, asmeniskai naudojausi butent tokia, kokia turiu namie, manau dideles reiksmes +- 20g nesudarys)
3) tai reiskia, kad ant kaitviets pastatai didesni puoda ar bliuda su karstu vandeniu, kuris garuoja (ir tegul tas vanduo ir toliau sildosi), o i ta puoda istatai kita, mazesni puode, i kuri sudedi teslos ingridientus. Tik negalima, kad mazesnis puodas dugnu liestusi su vandeniu. T.y. tarp vandens ir mazesnio puodo dugno turi buti tarpas.
4) manau blynus kepa kiekviena taip, kai jai patogiau. Aisku, kepimo popierium isklot skarda reikia. As, asmeniskai, kepiau po viena blyna, je jie didesni. O kai kepiau maziuka torciuka, ta man i viena skarda is karto tilpo 2 blyneliai.
5) taip, geriausia yra "Zemaitijos pieno" grietinele", 36%. Ja reikia isplakt gerai atsaldyta ir jokiu zelatinu ar standikliu
QUOTE
1) o tai baltymu taip nesutraukia (ar dar ko nepadaro) jei karsta pilti reikia?
2) o kaip jus plakant idedat i salta vandens dubeni? o jei mikseris tas toks virtuvinis kombainas, tai netiks?
3) o galima tas gelytes daryti su konditeriniu svirkstu? nes maciau kad visos darot su tokias maiseliais
1) ne, nesutraukia, juk jie jau buna isplakti iki super standziu putu, ir kai pili sirupa, tai tuo metu mikseris sukasi ir taip is karto paskirsto ta sirupa po isplaktus baltymus.
2)vat del kombaininio, tai ne kas. As irgi turiu kombaina, bet beze plaku su mikseriu. Su tuo saltu vandeniu: beze plaki vienam inde, o salia jau turi pasistacius didesni dubeni su saaaaltu vandeniu. Tai ta mazesni dubeni su baltymais ir sirupu ir istatai i ta, kur vanduo.
TIK atsargiai, kad vandens a nei laso nepatektu ten, kur plaki beze.
3) nzn, nebandziau. Turbut imanoma, bet labai sunku. As kazkada toki klausima cia uzdavinejau pries tai kai rinkausi, ka pirkt. Tai zinok su maiseliu patogiau, spaudi kiek nori ir kiek reikia, o svirkstas dozuoja normom (rodos taip
) Bet tu nebijok ir bandyk. Gal tau laaabai puikiai pasiseks
Tai va, rodos tiek. Labai tikiuosi, kad nors kazkaip tai pagelbejau ir kad suprantamai parasiau
Jei kas neaisku, klausk!!!
Sekmes kepant torciukus!
Oiii
niu ir prirasiau cia
Papildyta:Jei kur iveliau kokia klaida, labai atsiprasau, pataisykite mane mergaites, jeigu ka