QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 14, 10:13)
Sveikos kepejeles.Gal galetumet man pasakyti,kodel kai iskepu biskvita jo virsus gaunasi toks trapus,ciut ne kaip morenginis ir toks lyg butu atsokes nuo viso pagrindo.Ka daryti,kad jis butu toks minkstas ir netrupetu.
ARMI ....tu jį
perkepiai .....
Papildyta:
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 07 14, 11:29)
Cipciuk, cia vis mergaites kreipias i jus dazu, kai turesit atliekamu su malonumu paimciau
Man reikia visokiu spalvu.
Ir dar norejau pasitikslin kas su kuo nedraugauja.
Kiek pamenu jei torte pertepimas yra su zele tai jo dengt mase negalima?ar tiesa?
O kaip yra su beze kai nori puost.Su kuo ji nedraugauja?
As jau jus vadinu savo mokytoja, zaviuosi jumis.
SAULYTE5 , JEI KAS , AŠ TAU NUO SAVŲ IDĖSIU VISŲ PO VIENĄ .
Kas dėl draugysčių ......gali dengti mase , tik jį aptepk sviestiniu kremu .
Beze nemėgsta drėgmės , bet irgi gali ją puošti pavyzdžiui medutį su žele gabaliukais , tik žiūrėk , kad tų gabaliukų nebųtų arti torto krašto , kad nesiliestų su beze .....ji netinka puošti JUODOJO MIŠKO jei jis neapteptas sviestiniu kremu , NES ŠIS TORTAS BE GAAAAAAAAAAAAAAALO DRĖGNAS ( netgi ir aptepto patarsiu nerizikuoti puošti beze ) , tinka NEVĖŽIUI , Medučiui , Morenginiui ...dar kai kuriems .....žodžiu
ne drėgniems tortams puošti yra skirta beze .