Cipsiuk jusu tortas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 02, 11:17)
rikke , tu su putele darytum ir tavo gražus būtų ....jau paprašiau , gal pataisys .
reiks ir taip pabandyt
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 02, 10:17)
rikke , tu su putele darytum ir tavo gražus būtų ....jau paprašiau , gal pataisys .
seniai taip skaniai besijuokiau.
cypsiuk,baikit tuos avatarus keisti viens uz kita fainesni gerai,kad jus galima is rasymo braizo atpazint
dekui atsakusioms,ir dar veinas klausimas,turiu receptu knyga ziurau receptus ir nesuprantu vienur raso tirstos grietineles,kitur raso plaktos grietineles,tai kaip cia suprast kokios grietineles reikia,kokia pirkti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 02, 15:18)
cypsiuk,baikit tuos avatarus keisti viens uz kita fainesni gerai,kad jus galima is rasymo braizo atpazint
Nebaiksiu , aš juos pati pasidarau , ir man vis gražesnis atsiranda .....o koks mano braižas ....gi čia mūsų visų vienodas ......aaaaaaaaaaaaaaaaaa čia tu dėl tos putelės.... ....na būna būna , ką dabar padarysi , visom pasitaiko
padima , tai ta pati plakamoji grietinėlė , tik jei rašo " tirštos " ...vadinasi ji dar neplakta , jei " išplaktos " ....na čia viskas turbūt aišku
prasom placiau kaip jus juos darot,labai jau grazus
koks grazus tortas su burbulu, super ideja!
siandien darysiu ananasini torta. kuo geriausia ji puosti, sviestiniu kremu ar grietinele? valgysim rytoj.
siandien darysiu ananasini torta. kuo geriausia ji puosti, sviestiniu kremu ar grietinele? valgysim rytoj.
QUOTE(jolsa @ 2009 07 03, 09:48)
koks grazus tortas su burbulu, super ideja!
aš Tavo vietoj ir pertepčiau, ir puoščiau grietinėle, ale skonio reikalas žinoma