Taip Zebra , kodėl gi ne , jei apsidengė tortas , tai ir maišiukas apsidengs .
ARMI .....forma 25 cm ( taip yra duota knygoje iš kurios imiau receptą ) ......bet jei nori storesnių biskvitų ( perpjovus ) imk mažesnė formą , aš kepu 22 cm.
Katiliukai , kažkuri nežinodama pylstelėjo visą 30 g. pokiuką ....bet sakė nieko blogo nenutiko
laba diena
as turbut ne i tema, bet daugiau nezinau, kur klausti. tuo labiau, kad temos savininke tokia profe
taigi, kur galima isigyti dezuciu tortui?
aciu
as turbut ne i tema, bet daugiau nezinau, kur klausti. tuo labiau, kad temos savininke tokia profe
taigi, kur galima isigyti dezuciu tortui?
aciu
Aš jas lankstau pati , perku kardoną , ir susilankstau norimo dydžio .
Jei Kaune , tai jo yra netoli AREVITOS , isukus į gatvelę prie parduotuvės " Šilas " ...nuo jo koki 10 metrų ir rasi kancelerines prekes . Taip pat iš Laisvės alėjos kylant į kalną ( link prisikėlimo bažnyčios ) , ten prie sustojimo yra tokia pati parduotuvė - tik viskas brangiau .
Kitas būdas ...gražiai paprašyti parduotuvėje , gal yra likusių nuo pjaustomų tortų .
Jei Kaune , tai jo yra netoli AREVITOS , isukus į gatvelę prie parduotuvės " Šilas " ...nuo jo koki 10 metrų ir rasi kancelerines prekes . Taip pat iš Laisvės alėjos kylant į kalną ( link prisikėlimo bažnyčios ) , ten prie sustojimo yra tokia pati parduotuvė - tik viskas brangiau .
Kitas būdas ...gražiai paprašyti parduotuvėje , gal yra likusių nuo pjaustomų tortų .
ačiū
Merginos, reikia konsultacijos. Noriu daryti tortą "Margaitą", valgysim sekmadienį, kada jį geriau daryti šnd ar ryt, kažkaip baisu biški dėl braškių. Ir dar klausimas, noriu dengti cipciuko dengimo mase, rašytą, kad reikia patepti pirma kremu, nes kitaip nelips, tai sakykit, ar tinka ta pati grietinėlė iš torto ar reikalingas sviesitnis kremas? Ir dar klausimas jei dalį grietinėlės pakeisčiau naturaliu jogurtu? Noriu tokio lnegvo tortuko, nes susirenka visi dietininkai
QUOTE(shrekiuke @ 2009 06 26, 10:15)
Merginos, reikia konsultacijos. Noriu daryti tortą "Margaitą", valgysim sekmadienį, kada jį geriau daryti šnd ar ryt, kažkaip baisu biški dėl braškių. Ir dar klausimas, noriu dengti cipciuko dengimo mase, rašytą, kad reikia patepti pirma kremu, nes kitaip nelips, tai sakykit, ar tinka ta pati grietinėlė iš torto ar reikalingas sviesitnis kremas? Ir dar klausimas jei dalį grietinėlės pakeisčiau naturaliu jogurtu? Noriu tokio lnegvo tortuko, nes susirenka visi dietininkai
Aš ne Cipsiukas, bet pagal save pasakysiu
Daryk tiktai šiandien, man jis 3 dieną daug skanesnis nei antrą buvo šaldytuve iš šviežių braškių nieko neatsitiks jam.
Aptepti prieš masę reiktų sviestiniu kremu, kiek žinau, bet čia gal Cipsiukas dar pasakys Aš su svietiniai kremais kažko nedraugauju
Drasiai gali jogurtu keist, tik tada želatinos gal truputį padidinti man irgi riebiai nepatinka, tai aš su varške trinta maišiau grietinėlę, vistiek labai skanu buvo
O gal galėtum tada dar pasufleroti pagal skonį, koks labiausiai tinka sviesitinis kremas? Ačiū labai
QUOTE(shrekiuke @ 2009 06 26, 20:08)
O gal galėtum tada dar pasufleroti pagal skonį, koks labiausiai tinka sviesitinis kremas? Ačiū labai
Daryk kondensuotas pienas + sviestas, labai paprasta ir skanu, ir tikrai tiks toks
ačiū kažkaip apie šitą ir galvojau..
Jau buvau kažkada klausus bet matyt cipsiukas nepastebėjo nes neatsakė.... o dabar gavau užsakymą padaryt visą dėžę morengų tai reik padaryt kaip reikiant, todėl vėl klausiu:
1. Kodėl man morengai susproginėja džiūdami (džiovinu pravertoj orkaitėj 100 C)?
2. Ir kodėl vidus vistiek gaunas toks kibus kaip guma (nesigauna tokie tirpstantys, purūs)
1. Kodėl man morengai susproginėja džiūdami (džiovinu pravertoj orkaitėj 100 C)?
2. Ir kodėl vidus vistiek gaunas toks kibus kaip guma (nesigauna tokie tirpstantys, purūs)
QUOTE(uzniukas @ 2009 06 26, 21:29)
Jau buvau kažkada klausus bet matyt cipsiukas nepastebėjo nes neatsakė.... o dabar gavau užsakymą padaryt visą dėžę morengų tai reik padaryt kaip reikiant, todėl vėl klausiu:
1. Kodėl man morengai susproginėja džiūdami (džiovinu pravertoj orkaitėj 100 C)?
2. Ir kodėl vidus vistiek gaunas toks kibus kaip guma (nesigauna tokie tirpstantys, purūs)
1. Kodėl man morengai susproginėja džiūdami (džiovinu pravertoj orkaitėj 100 C)?
2. Ir kodėl vidus vistiek gaunas toks kibus kaip guma (nesigauna tokie tirpstantys, purūs)
O morengus darote turbūt su cukrumi, na ta prasme nepilate karšto cukraus sirupo, kaip beze darant?