Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

QUOTE(davija @ 2009 06 17, 18:55)
tikrai cipciukas prapuolus g.gif
mergaitės, kas kepėt tortą Margarita mirksiukas.gif

Galvoju kodėl reikia dėt į formą, gal ta masė labai skystoka gaunas su braškių piure g.gif  o dar galvoju, kad galima ir mascarponės pridėt, bet čia bus jau su lyriniais nukrypimais...

na taip,tokia skystoka,manyciau ,ne formoj gal ir per soniukus noretu ,,iskeliauti,,del surio nieko negaliu patarti,as tundra gyvenime tokio neesu pirkusi unsure.gif
Atsakyti
niekaip nerandu Ananasinio torto gal galit pasakyt kur g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 06 17, 20:04)
niekaip nerandu Ananasinio torto gal galit pasakyt kur  g.gif  blush2.gif

Ananasinis tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 17 birželio 2009 - 19:17
QUOTE(persikiuks @ 2009 06 17, 13:33)
o čia, sakykit, tokios formos kaip mano, kur šonas nusiima?
Labai Jums ačiū už atsakymus  biggrin.gif  ir dar paklausiu, o tokie tortai, kur ant viršaus pilasi įvairių spalvų kremai iš žele, kokiose formose daromi? galvoju, gal toks lengviau, prisidarai žele ir pili viena ant kitos. o ta mano formelė akivaizdžiai per maža, gautuos didelis, bet plonas  g.gif  nebūtų vaizdo  schmoll.gif  Matot,kaip naujoke saldumynų temoj, biški plavinėju  blush2.gif

Taip, mano formų šonai atsisega ir nusiima. Na, tortus vien iš želė galima daryti gal iš bėdos ir tokiose formose, bet prieš pilant žėlė formą gal reikėtų iškloti maistine plėvele iki viršaus, nes iš pradžių kol žėlė skysta, ji prabėgs pro apatinę siūlę. O aš dariau net paprastam dubeny, kitos daro "tuperware" žiede. Yra atskira tema apie žėlė.
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 06 17, 20:16)

aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės užsiknisau karsta.gif.......jūs tiek klausiate , net pamiršau ko blush2.gif

Aaaaa Margarita ....į formą , nes masė kol sustandėja būna skystoka , o juk jis sunkus , spaus apatinius ir viskas išbėks velniop .

Numilėtinis.......aš labai mėgstu citrinos žievelę ir ji yra recepte , bet tikrai niekas neverčia jos dėti , jei nemėgsti .....nors aromatas pasakiškas , masė viršui sukietėja , bet ne iki kaulo , aš ją dariau skystesnę , nei meduoliams , gal todėl .

Kas dėl kakavos , jau paaiškino , tik pasikartosiu ....tamsios spalvos n e i š g a u s i t e schmoll.gif ....bus šviesiai rusva ( šalto atspalvio ) .

Pintike , niekas tau nedraudžia dėti sūrį , kas dėl laaaaaaabai skysta , ne ji nėra tokia skysta kaip manai , be to greitai stingsta smile.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

O sau tortą nė nežinau ar darysiu blush2.gif ....niekas nenori unsure.gif , prašo šimtalapio , ekleriukų ,skruzdelyno .......tai dar galvoju , ką čia padarius su juo g.gif
Atsakyti
ačiū už info 4u.gif
nu dėl tortadienio torto, tai mes laukiam beprotiškai fantastiško jūsų gimtadienio proga tongue.gif 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

CYPSIUK

Eik gyvenimo saulės sutikti
Neški šypseną, laimę kartu
Tegul niekas nedrįsta sutrypti
Kas svajonėse buvo brangu.
Eik, šypsokis, kaip saulė
Šildys šypsena širdis visų.
Tegul šviečia vien laimė pasauly
Tegul būna be galo šviesu.

CYPSIUK,PATYS NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI JUMS GIMTADIENIO PROGA 4u.gif
Atsakyti
Gyvenk ne dulkele, ne smilga pakelės.
Lakštingala ne visą naktį suokia.
Gyvenimo prasmės ir laimės dideles.
Lengvai nepažadėk, pigiai neatiduok.

Už viską užmokėt tik širdimi gali.
Už rūgio varpą, debesėlio spalvą.
Žeme eik išdidi, kaip tie beržai žali.
Aukštai, aukštai iškėlus galvą.

Su didziausiu tortadieniu Cipciuk!!! Didelios sveikatos, nepailgstamo noro kepti!
Atsakyti
Ryškiausią žvaigždę perkelk į svajonę,
Didžiausią laimę pasilik rytojui.
Geriausią žmogų turėk šalia,
O meilę savo širdyje.
Su šampadieniu! Cipciuk

Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif ......kodėl senutę virgdinate iš pačio ryto ......ačiū mergaitės už sveikinimus ir tokius gražius žodžius aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Čia jums kol kas , kol mano šimtalapis kepa ...... ax.gif

user posted image

.....ir burbuliukų ....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 birželio 2009 - 08:29
Patys nuoširdžiausi sveikinimai jums, Cipciuk 4u.gif

user posted image
Atsakyti